kala110manager
Registered User
سلام دوستان
بنده صاحب سایت تفریحی میهن ناز هستم
قصد من از زدن این تاپیک اینه که قیمت این وب سایت دستم بیاد
اطلاعات فنی:
هسته اصلی سایت، سیستم مدیریت محتوای فراناز هست
یک سیستم اختصاصی مخصوص سایت تفریحی هست که امکانات خیلی خوبی داره
و به راحتی و با سرعت زیاد میشه مطلب اضافه کرد.همچنین اگه مطلبی را با عکس تو ادیتور کپی کنید با ارسال مطلب عکس ها اتوماتیک تو هاست آپلود میشه
دامین هم 7 ماه دیگه مهلت داره.هاست هم از سرور سایت ایران ناز گرفتم که سرور قدرتمندی هست و ماهی 15 هزار تومان هزینه هاست باید پرداخت بشه
آمار را هم میتونید از آمارگیر سایت ببینید هم از این لینک
Histats - Summary > www.mihannaz.com
تقریبا 5 ماهه که سایت راه اندازی شده و پیج رنکش 1 هست.آمار الکساش هم به ترتیب زیر هست:
رتبه ایران: 1,617
رتبه جهان: 121,564
البته هر دو سه روز یکبار با گروهم تبلیغ سایت میهن ناز را میکنم.بازدیدش در مواقعی که ایمیل ارسال نشه 6-7 هزار تا میشه.ایمیل هم ارسال بشه که بالای 15 هزار تا میره
حالا به نظر شما با این مشخصات، سایت میهن ناز چقدر می ارزه؟
بنده صاحب سایت تفریحی میهن ناز هستم
قصد من از زدن این تاپیک اینه که قیمت این وب سایت دستم بیاد
اطلاعات فنی:
هسته اصلی سایت، سیستم مدیریت محتوای فراناز هست
یک سیستم اختصاصی مخصوص سایت تفریحی هست که امکانات خیلی خوبی داره
و به راحتی و با سرعت زیاد میشه مطلب اضافه کرد.همچنین اگه مطلبی را با عکس تو ادیتور کپی کنید با ارسال مطلب عکس ها اتوماتیک تو هاست آپلود میشه
دامین هم 7 ماه دیگه مهلت داره.هاست هم از سرور سایت ایران ناز گرفتم که سرور قدرتمندی هست و ماهی 15 هزار تومان هزینه هاست باید پرداخت بشه
آمار را هم میتونید از آمارگیر سایت ببینید هم از این لینک
Histats - Summary > www.mihannaz.com
تقریبا 5 ماهه که سایت راه اندازی شده و پیج رنکش 1 هست.آمار الکساش هم به ترتیب زیر هست:
رتبه ایران: 1,617
رتبه جهان: 121,564
البته هر دو سه روز یکبار با گروهم تبلیغ سایت میهن ناز را میکنم.بازدیدش در مواقعی که ایمیل ارسال نشه 6-7 هزار تا میشه.ایمیل هم ارسال بشه که بالای 15 هزار تا میره
حالا به نظر شما با این مشخصات، سایت میهن ناز چقدر می ارزه؟