یا لطیفــــــــــــــ
با سلام
یک گوشی دارم که از تایلند واسم هدیه آوردن که به حساب خودشون iphone 5 هستش ولی این کجا اون iphone نیومده به بازار کجا
من فقط یک سیمکارت ایرانسل گذاشتم روش ببینم چه جوره خوبه نیست
دیدم چنگی به دل نمی زنه و خاموشش کردم گذاشتمش توی جعبش تا الان
تاچش بد نیست یعنی یه کم باید فشار بدی رو صفحه تا کار کنه و راحت کار نمی کنه
رنگشم که توی عکس های پیوست شده می بینید مشکی هست
کلید بغلش کار نمی کنه یا من نتونستم بفهمم چه جوریه (یه آهنگ گذاشتم هر کار کردم نه صداش زیاد شد نه کم البته با اون کلید گوشه گوشی ولی با تاچش می شه کم کرد صداشو )
توی ستینگش اسمی به نام فارسی هست منوش فارسی می شه ها ولی چنگی به دل نمی زنه
روی جعبش چیزی به نام سریال نامبر هم نیست
هندزفری داره و شارژر و فقط شارژرش باز شده و هندزفریش هنوز باز نکردم ببینم سالمه چه جوره
خلاصه نمی دونم چینیه چه جوریه آخه از تایلند آوردن نمی دونم چیش این جور چیزاش اون جا هم نفوذ کرده یا نه
بالاخره ظاهر و باطن همینه می خواستم از اهل فن بپرسم چقدر این قیمت می خوره و اگه شد بفروشمش
البته فاکتور فروشش هم هست که تایلندی هست من نمی فهمم چی به چیه
عکس ها هم پیوست شده
اسپم آزاد خوش باشید
با سلام
یک گوشی دارم که از تایلند واسم هدیه آوردن که به حساب خودشون iphone 5 هستش ولی این کجا اون iphone نیومده به بازار کجا
من فقط یک سیمکارت ایرانسل گذاشتم روش ببینم چه جوره خوبه نیست
دیدم چنگی به دل نمی زنه و خاموشش کردم گذاشتمش توی جعبش تا الان
تاچش بد نیست یعنی یه کم باید فشار بدی رو صفحه تا کار کنه و راحت کار نمی کنه
رنگشم که توی عکس های پیوست شده می بینید مشکی هست
کلید بغلش کار نمی کنه یا من نتونستم بفهمم چه جوریه (یه آهنگ گذاشتم هر کار کردم نه صداش زیاد شد نه کم البته با اون کلید گوشه گوشی ولی با تاچش می شه کم کرد صداشو )
توی ستینگش اسمی به نام فارسی هست منوش فارسی می شه ها ولی چنگی به دل نمی زنه
روی جعبش چیزی به نام سریال نامبر هم نیست
هندزفری داره و شارژر و فقط شارژرش باز شده و هندزفریش هنوز باز نکردم ببینم سالمه چه جوره
خلاصه نمی دونم چینیه چه جوریه آخه از تایلند آوردن نمی دونم چیش این جور چیزاش اون جا هم نفوذ کرده یا نه
بالاخره ظاهر و باطن همینه می خواستم از اهل فن بپرسم چقدر این قیمت می خوره و اگه شد بفروشمش
البته فاکتور فروشش هم هست که تایلندی هست من نمی فهمم چی به چیه
عکس ها هم پیوست شده
اسپم آزاد خوش باشید
فایل های ضمیمه
Last edited: