• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گزاری روی نوت مشکی توسط اساتید محترم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
سلام یه گلکسی نوت مشکی 16 گیگ دارم سالمه سالمه هندفریشم استفاده نشده

یه کابل اضافه ی usb برای بلند کردن سیم شارژر
5 گیگ برنامه های سیستمی
اندروید رسمی 4.0.3
برای این میگم رسمی چون دوستان خودتون میدونید اگثر نوت ها آپ دیت نمیشن از طریق خود گوشی و اکثرا از طریق باکس آپ میشن که در این صورت طبق تجارب کسب شده از استادان نه فارسی میخونه نه مینویسه و نه وایرلسش کار میکنه ولی ماسه من حتی منوی فارسی هم داره دوستان یسری دونه های سفید روش میبینید اونا پرزهای دستمال کاغذیه چیزی دم دست نبود تمیزش کنم :D

یه کیف چرم دست دوز داره
محافظ زد خش
گارد دودی
بدون هیچ مشکل و ختو خشی فقط روی محافظ صفحه خش داره که اون به حساب نمیاد فقط گفتم که هر چیزی هستو بگم

دوستان تصمیم قطعی نیست برای فروش بستگی به قیمتا داره آدم میترسه بفروشه دیگه چیزی گیرش نیاد حتی همین نوت رو

Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
تا ۱ تومن می تونی راحت بفروشی

topten

Registered User
لایک‌ها
7
زیر 1100 بدی ضرر کردی از ما گفتن بود.

m.amin.n

Registered User
لایک‌ها
0
قيمت پيشنهادي خودتون چقدره؟
در ضمن گوشي ساخت كجاست؟
ويتنام يا چين؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149

ممنون بابت راهنماییتون ولی فکد کنم یه کم با بی انصافی گفتید قیمت امروز صفرش 1600 هستش دوست گلم بازم ممنون که نظر دادی

زیر 1100 بدی ضرر کردی از ما گفتن بود.

درست میگی دادا امروز قیمت کردم خودم میگن 1600 البته با اندریید 2.3.1 این اندروییدش 4.0.3 هستش البته همراه منوی فارسی و 5 گیگ برنامه هاش و یه کیف چرم دست دوز و یه گار و یه ضد خش

قيمت پيشنهادي خودتون چقدره؟
در ضمن گوشي ساخت كجاست؟
ويتنام يا چين؟

سلام گوشی ساخت چین هستش و با توجه به قیمت صفر و چیزایی که روش هست و اگه بخواین صفرشو بگیرید و ارتقا بدی اونم اگه خود گوشی آپدیتش براش باز باشه حدودا 1700 با کاورینا تموم میشه من با این اوصاف پایه رو 1150 گزاشتم

Last edited:

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
داداش خیلی ببخشیدا !!اصلا من تاحالا نوت با آندروید 2.3.1 ندیدم!!نکته دوم اینکه تو آندروید 4 کلا فارسی ساپورت میشه حالا رام مال هر کشوری که باشه!یهنی اس م اس فارسی میگیره و با نصب یه کیبورد فارسی هم میفرسته و...!!
من خودم تا الان چندتا نوت داشتم همشونم ارتقا دام و تا الان مشکل وایرلس ندیدم و نشنیدم داداش!!
اما در کل زیر 1100 دیگه نده....

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
داداش خیلی ببخشیدا !!اصلا من تاحالا نوت با آندروید 2.3.1 ندیدم!!نکته دوم اینکه تو آندروید 4 کلا فارسی ساپورت میشه حالا رام مال هر کشوری که باشه!یهنی اس م اس فارسی میگیره و با نصب یه کیبورد فارسی هم میفرسته و...!!
من خودم تا الان چندتا نوت داشتم همشونم ارتقا دام و تا الان مشکل وایرلس ندیدم و نشنیدم داداش!! اما در کل زیر 1100 دیگه نده

حرفتون کاملا درست من خودم به چشم دیدم نوتایی که با باکس آپ شدن 3 نمونه بودن که نه وایرلسش کار میکرد نه فارسی میگرفت تا چه برسه به منوی فارسی چند تا گوشی با اندروید پایین تر نوت رو از طریق خود گوشی که به وایرلس وصل کردیم که آپ بشه نشدن در هر صورت ممنونم بابت راهنماییتون

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
گشوی ایشون دیده شده و کاملا سالمه
تایید میشه در حد بنز
کاربر هم تایید میشه در حد ب ام و :D

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
قیمتش اگه واقعا تمیز وسالم باشه در حدوده 1100 تا 1200 میتونی راحت بفروشی.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
قیمتش اگه واقعا تمیز وسالم باشه در حدوده 1100 تا 1200 میتونی راحت بفروشی.

ممنون از راهنماییتون کاملا سالمه و بدون مشکله

حیف که گوشی در حد ایران خودرو نیست و گرنه میخریدم :D

ممنون از نظرتون نهایتش اینه اگه علاقتون به ایران خودرو زیاده مارک ایران خودرو رو میگیرم میچسبونم پشتش ولی قیمت میره بالا ها:D

1100 در حال حاضر فروش میره...

ممنون ملومه این کاره هستید و قیمت دستتونه ممنون بابت نظرتون

hojatahany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1200راحت میخرن ازت اگه کره باشه:D

بالا