pesarkhale
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 321
- لایکها
- 0
اقا کسی میدونه این گوشیها تهران پیدا میشه یا نه ؟ اگه پیدا میشه با گارانتی قیمتش چنده؟ حالا اصلا گوشیه خوبیه ؟
ممنون از قیمتی که دادید ولی من متوجه منظورتون نمیشم که میگید ساخت آلمان نیست!! یعنی منظور اینه که تقلبیه؟ (میبخشید من کلا در جریان نیستم!!)به نقل از Sony Ericsson!! :6270 هست 330 تومن
6280 هست 520 تومن
هردو هم made by nokia هستن . آلمان ش رو من ندیدم
ممنون از راهنماییتون .پس اگه اینطور باشه که خیلی ناجوره!! من فکر میکردم که هر نوکیا یی که گارانتی معتبری داره باید قاعدتا اصل باشه!! ولی ظاهرا اینطور نیست ؟!به نقل از Sony Ericsson!! :ببینید اینا یا باید ساخت آلمان باشن که میشه اصلی یا Made by nokia هستن که معلوم نیست ساخت کجاست...تایوان؟؟ چین؟؟ معلوم نیست
اصلش آلمانی هست واگه گیر بیاد گرونتر هم هست
هردو سیمبین نیستن
6280 هم دوربین جلو داره هم یکم خوشگلتره هم جدیدتره تازه دیروز آورده بودن تو جمهوری برای همین گرونتر بود
به نقل از pesarkhale :ممنون از راهنماییتون .پس اگه اینطور باشه که خیلی ناجوره!! من فکر میکردم که هر نوکیا یی که گارانتی معتبری داره باید قاعدتا اصل باشه!! ولی ظاهرا اینطور نیست ؟!
من بین این گوشی و w800 موندم.چون رنگ w800 رو دوست ندارم!!ولی میدونم که مشخصات بهتری داره .
به نقل از pesarkhale :ممنون از راهنماییتون .پس اگه اینطور باشه که خیلی ناجوره!! من فکر میکردم که هر نوکیا یی که گارانتی معتبری داره باید قاعدتا اصل باشه!! ولی ظاهرا اینطور نیست ؟!
من بین این گوشی و w800 موندم.چون رنگ w800 رو دوست ندارم!!ولی میدونم که مشخصات بهتری داره .
به نقل از DariushAgah :خوب 6270 چند بود؟ 3250 چی؟
به نقل از 3soot :والا اينقدر رفتم تو بحر اين 6280 كه اين دو تا يادم رفت :lol: :lol: خيلي حساب شده طراحي شده حال كردم با جنسش
در اولين فرصت بايد يه بار ديگه برم اونجا و خبر هاي تكميلي رو بزارم
به نظر من 6270 و مخصوصا 6280 بهتر از w800 هستن تفاوت w800 در پخش mp3 هست که در حالت خاموش mp3 پخش میکنه در عوض میشه گفت که 6270 یا 6280 صفحه نمایش بزرگتری دارن و یا میشه بلندگوهای عالیه 6270 گفت که w550 قابل مقایست وگرنه فرق خاصه دیگهای ندارند البته در کشویی 6280 یا 6270 از نظر من بزرگترین برتری این گوشیها بر w800 است چون من بشخصه گوشیهای در کشویی رو خیلی دوست دارم و منو یاده 7650 میندازن با این حال بازم این یکمی شخصیه و بستگی به طرف دارهبه نقل از pesarkhale :ممنون از راهنماییتون .پس اگه اینطور باشه که خیلی ناجوره!! من فکر میکردم که هر نوکیا یی که گارانتی معتبری داره باید قاعدتا اصل باشه!! ولی ظاهرا اینطور نیست ؟!
فکر نکنم دوربیناشون فرقی بکنه یکیه جفتشون 2 مگا پیکسلن همراه فلش ولی در کیفیت پخش صدا از بلندگوها 6270 خیلی بهتره و علاوه بر بلندگوهای استریو که در جفتشون هست 6270 صدای 3d هم داره کلا با اینکه کلاس 6280 بالاتره ولی بلندگوهای 6270 بهترهبه نقل از laminor2006 :مثل اینکه کیفیت دوربین 6280 بهتر از 6270 باید باشه ؟؟ کیفیت پخش mp3 این دو گوشی در هنزفری چطوره ؟؟
http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=25391
به نقل از DariushAgah :6270 هم بدنه اش فلزیه و جنس خوبی داره به طور کلی به خاطر صدای بهترش 620 رو ترجیح میدم
شما در مورد قیمت 6280 مطمئنی من فکر میکردم باید خیلی بیشتر باشه یا حداقل فاصله قیمتیش با 6270 بیشتر باشهبه نقل از 3soot :6270 رو يكي ار بچه ها امروز بهم گفت 325 تومان ناقابل
در مورد جنس بدنه من هر دوتاشو دستم گرفتم و كمي باهاشون ور رفتم به نظر اينحقير :
6280 از لحاظ طراحي و جنس بدنه بمراتب از 6270 بهتره
به نقل از saeid_2001 :شما در مورد قیمت 6280 مطمئنی من فکر میکردم باید خیلی بیشتر باشه یا حداقل فاصله قیمتیش با 6270 بیشتر باشه