• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارآموزي يا بيگاري

606060

Registered User
لایک‌ها
260
بعضي شركت ها هستند كه با سو استفاده از بي كاري يكسري اقدام به جذب افراد به عنوان كارآموز ميكنند و بعد از اين كار آموزي يا بهتره بگم بيگاري كشيدن به اسم كارآموزي مشخص نيست كه استخدامشون ميكنن يا خير كه البته برخي افراد به خاطر بي اطلاع قبول ميكنند
البته همه جا رو نميگم
يادمه چند سال پيش كه هنوز شاغل نبودم يك همچين اتفاقي براي خود من افتاد
يك شركت حسابرسي گفت كه بيا 6 ماه كارآموزي حالا فكر ميكند كارآموزي اينجور شركت ها كجاست؟! سراسر ايران! با يك منتي هم ميگفتند كه ما به شما كار ياد ميديم در عوض شما هم براي ما كار ميكنيد نه بيمه اي نه حقوقي هيچي
من هم كه چون خيلي زرنگ بودم ته و تو قضيه رو درآوردم كه اي داد بيداد اين شركت چند وقت هر چي تيغش ببره ملت ساده رو به عنوان كارآموز جذب ميكنه و كارآموزيش هم عمدتا دوروبر شهره يا بيرون شهر بعد اتمام كارآموزي هم يه نامه اي مينويسه كه آقايا خانم فلاني اينقدر اينجا كارآموز بوده و خداحافظ فعلا نيرو نميخواهيم اگه هم بخواهيم قراردادي و پاره وقت بدون بيمه
من يادمه اون سال قبول نكردم چون هنوز دانشجو بودم رفتم كارگري و برق كشي ساختمون ولي حاضر نشدم برم بيگاري
ولي يكسري هستند از حول حليم ميافتن تو ديگ
نظر شما چيه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به نظر من اگر واقعا کار آموزی باشه ارزش داره البته نیازی هم نیست 6ماه اونجا باشی یک ماه آدم کار می کنه کار دستش اومد دیگه خودش کار می کنه

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
نکته ای که هست شما تو دانشگاه کار یاد نمیگیرید
بنابرین بسته به رشته تحصیلی و کاریتون تا حدودی مجبورید یه مدت کارآمورزی یا به عبارت سنتی شاگردی کنید
حالا بسته به شرایط اگه واقعا کار یاد بدنید بعله ارزش داره بنظرم
اما اگه شما بری به اسم کارآموزی اما هر کاری ازت بکشن جز چیزی که تو آینده بدرد نمیخوره نه اون ارزش نداره

پ.ن : الا ن ادم میشناسم ۳ میل پول داده به یه تعمیرکار موبایل داره پیشش شاگردی میکنه..!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
اگه جای درست و حسابی باشه که کار یاد بگیری بد نیست . من خودم شش ماه تو یک پتروشیمی مفتی کارکردم . همین سابقه کار تو محاصبه های استخدامی بعدی کلی به دردم خورد .{ محل کاراموزی جایی بود که باید ساعت چهارو نیم صبح می زدم بیرون }

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دوستان تحصیل کرده خودتونو دست کم نگیرید . مطمئن باشید نیاز به کار آموزی بیش از 1 ماه نخواهید داشت
یادتون باشه شما حتی اگر حرفه ای هم بلد نباشید به عنوان یه نیروی کار ساده عادی "کارگر" باید حقوق وزارت دریافت کنید
بیگاری ندید ..لطفا این ذهنیت غلط کاراموزی رو دور بریزید

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
مثالی که در استارت تاپیک زدید در خصوص حسابرسی کاملا" جاافتاده و عرف شده. چون حسابرسها یه سری کارهای روتین دارند که دیگه از حوصله خودشون خارجه و آدمهای چندسال سابقه این کار ها رو نمیکنند کارهایی مثل تیک زدن گردش یک حساب و یا جمع آوری و تطبیق مستندات یکسری از اسناد و .....

اما به نظرم با اوضاع وخیم بازار کسب و کار اگر کسی نتونه کار مناسبی پیدا کنه بهترین راه پیدا کردن کار همین کارآموزیه البته نه به مدت طولانی. معمولا" شرکتها در بررسی رزومه ها به سابقه کار مرتبط خیلی اهمیت میدن و براشون فرقی نداره شخص تو اون دوران کارآموز بوده یا استخدام.

بالا