• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت ويزيت (آموزش)

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
در خدمت هستيم اگه كسي موردي داشت بگه

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
من الان بايد چي كار كنم ؟ :blink:

در خواست قيمت كنم ؟

در خواست آموزش كنم ؟

در خواست يه طرح كنم ؟

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
اندازه استاندارد براي طراحيش چند در چنده ؟ :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تو ايران كه استاندارد نداره ! :D

ولي حدودي ... 4 - 5 × 7 - 9

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
بهتر نیست به جای این مسائل به نکات مهم در زمینه طراحی کارت ویزیت بپردازیم ؟

نکات, تجربه ها و ...

• به طور معمول ابعاد يك کارت ویزیت 9 * 5 و یا 8 * 5 خواهد بود , ولی برای داشتن یک کارت متفاوت میتونه ابعادی غیر از اینها باشه ! ( کوچکتر , افقی , ...)
• در طراحی کارت ویزیت با توجه به وضعیت چاپخانه ها در ایران ( از لحاظ دقت برش ) باید نوشته طوری در کارت قرار بگیره که زیاد به کناره های کارت نزدیک نباشه تا به هنگام خطای برش نوشتها خراب نشه .
• در رنگ بندی یک کارت ویزیت برای جلوه بیشتر ( به نظر من ) بهتره از حداقل رنگ در کارت استفاده بشه ( حدااکثر دو رنگ ) و حداقل نوشته ( فقط برای معرفی و شماره تماس ) .
• ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب 8.5 بين 7 تا 9 ه ديگه ! :happy:

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-بهترين برنامه براي اين كار چيه؟
2-از كدوم سايت ميتونيم كارت ويزيت آماده دودر كنيم؟ (يا نرم افزار)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
براي امور گرافيكي (حيطه برداري يا Vector ) من از Freehand استفاده ميكنم به نظر من فوق العاده است ;)
وبراي حيطه bitmap از فتوشاپ ...طبيعتا براي اجراي يه اثر زيباي هنري در محدوده گرافيك دو بعدي هنر بكار گيري اين دو سافت ور تواما مورد نياز است :rolleyes:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دقيقا هميني كه cesoot گفت ... به نرم افزار هاي برداري ميتوني Corel رو هم اضافه كني ... چون خيلي طرفدار داره ( با اينكه من خودم ازش بدم مياد و Free Hand رو بيشتر دوست دارم . )

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
يه مقدار ميشه در مورد انواع كاغذ ها هم صحبت كنين؟! uv سلفون كتان و...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
UV و سلفون كه ربطي به كاغذ نداره ...

( چيزهائي كه تو ايران زياد مرسوم هست رو ميگم .و به زبان عامه ! :D )

UV يه مايع اي فرض كنيد كه وقتي روي يه چيزي ميريزه سفت ميشه !!! حالا اگه يه لايه نازك از اين ماده رو يه كاغذ بريزيم ... ميشه UV !!!! :D :D دو مدل مات و براق هم داره ... براقش خيلي استفاده ميشه ... همه اين كارت ويزيت ها كه برق ميزنه UV خورده ! ماتش هم شبيه سلفون ميشه ( تقريبا )

سلفون هم مممممممممممممممم............. ديدي كارت ( گواهينامه مثلا ) ميبري پرس ميكنن ؟!
طرز كارش اينطوريه كه يه صفحه پلاستيكي خيلي نازك رو ميذارن رو كاغذ ... وقتي داغ بشه ميچسبه بهش !

سلفون هم اينطوريه ! ( لمينت هم همينطوريه )

كلا سلفون و UV رو رو كاغذ معمولي انجام ميدن ...

كتان !! يه سري كاغذ بافت دار هست ... كه كتون نيست ! ولي به اسم كتون ميدن دست مردم ... يعني به كتان معروف شده ... اونا در حقيقت مقواس ولي طرح ( بافت ) داره ! ولي يه سري واقعا كتونه ! خلاصه كاغذ هاي بافت دار رو بگيريم كتون ! :D

ديگه ... براي كارت ....

از پلاستيك هم استفاده ميشه ! كه خوب معلومه چيه ديگه !

فعلا

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
يادتونه من يه تاپيك زده بودم كه طرح كارت ويزيت انتخاب كنم برا كافي نت ؟؟؟؟
اي ور پدر و مادر اين يارو چاپخونه ايه صلوات !!! بعد از 45 روز جوري برام كارت زد كه هنوزم بعد از 3 ماه نرفتم بگيرمشون ... گفتم اصلا مال خودت... از هر چي كارت ويزيته بدم اومد !!!! عجب شور و اشتياقي داشتم :( :( :( :( حسم رو خراب كرد !!!! ديگه هم حسش نيس كارت بزنم !!!!! :( :( :(

nareng7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين جاهايي كه كارتهاي ويزيت فله ايي با قيمت هاي خيلي پايين مي زنن. به كار گند ميزنن. اينهايي كه مثلا مي بينيد براي كارت يو وي قيمت ميزنن 3000 تومن همشون دودره بازي مي كنن. من چون خودم توي اين كار هستم مي دونم اگه مثلا يه فرم 35×50 رو بخواهيم ويزيت چاپ كنيم و نخواهيم دودر كنيم حداقل 4500 تومن دونه ايي در مياد. اما خيلي ها براي اينكه ارزون تر در بياد اولا مقواي 300 كره ايي استفاده نمي كنند دوما از ماشينهاي تك رنگ استفاده مي كنند. سوما فيلم رو با كيفيت پايين مي گيرنند. بعد هم يو وي يا سلفون آشغالي و در نهايت با يه برش مسخره گند ميزنند تو كار. اين ميشه كه 2000 ت.من زير قيمت ميدن
اگر مي خواهيد كارت خوبي داشته باشيد كارتون رو بديد به جاهايي كه دودر نمي كنند و البته گرونتر مي گيرند

بالا