• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كار با text Area

kohyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
مشكل من اينه كه وقتي اطلاعات داخل text Area را با فرمت پاراگراف بندي شده به داخل فيلد memo از يك بانك اطلاعاتي اكسس وارد مي كنم و بعد با دستور response.write در فايل اي اس پي مي نويسم ، فرمت بندي پاراگراف از بين مي برد. يعني تمام فضاهاي خالي كه در خطوط باقيمانده بود را به هم وصل مي كند و بصورت يك صفحه پيوسته مي نويسد
لطفا اگر مي تونيد منو راهنمايي كنيد

kohyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه آقا مهدي اطلاعات رو توي Text area كاربر وارد مي كنه و من با دستور response.write اون tesx area رو رايت مي كنم، مگر روش ديگري براي رايت محتويات Text Area وجود داره؟؟؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام به همه دوستان
مشكل من اينه كه وقتي اطلاعات داخل text Area را با فرمت پاراگراف بندي شده به داخل فيلد memo از يك بانك اطلاعاتي اكسس وارد مي كنم و بعد با دستور response.write در فايل اي اس پي مي نويسم ، فرمت بندي پاراگراف از بين مي برد. يعني تمام فضاهاي خالي كه در خطوط باقيمانده بود را به هم وصل مي كند و بصورت يك صفحه پيوسته مي نويسد
لطفا اگر مي تونيد منو راهنمايي كنيد
شما بدین صورت وارد اکسس کنید:

کد:
replace(request.form("TesxtArea"),CHR(13),"<br>" )

حالا با response.write بخونینش :)

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
آخه آقا مهدي اطلاعات رو توي Text area كاربر وارد مي كنه و من با دستور response.write اون tesx area رو رايت مي كنم، مگر روش ديگري براي رايت محتويات Text Area وجود داره؟؟؟
دوست عزیز وقتی کاربری بر روی Enter خود فشار میدهد و با این کار به خط جدید می رود TextArea کاراکتر خط جدید که r\n\ را به جایش میزارد که یعنی برو به خط جدید . خوب این برای Textarea فقط تعریف شده است وقتی شما این کاراکتر رو میخوای چاپ کنی مرورگر برای این کاراکتر تعریفی ندارد لذا هیچ کاری نمی کند . شما باید قبل از چاپ کردن مقدار در صفحه کلیه کاراکتر های r\n\ را با <br> جایگزین کنی .
توصیه می کنم هر موقع لازم داری این کار رو بکنی ، نه وقتی میخوای بریزی تو دیتابیس ، چون اونجوری وقتی بخوای مقدار را در Textarea بریزی مجبوری دوباره عملیات عکس رو انجام بدی و قشنگ نیست . دستور جایگزینی را هم دوست عزیزی در بالا آورده

kohyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز دست شما درد نكنه
خيلي لطف كردي مشكل من با text area و اكسس حل شده
فقط اگر ميشه به كد زير يك نگاهي بندازيد ببينيد مشكلش چيه كه زمانيكه ايميل ارسال ميشه تو متن ايميل به جاي اينكه كاراكتر <BR> را به صورت خط جديد فرض كند ، به همان صورت <BR> در بين متنها مي نويسد

arrstring=array(request("msgtype"),st1,request.form("comments"),request.form("name"),request.form("email"),request.form("tel"),request.form("fax"))
dim emailmatn
emailmatn=join(arrstring,"<BR>")
'---------------------- send mail -----------------------------------

Set objCDOSYS = CreateObject("CDO.Message")
Set objCDOSYS.Configuration = cdoConfig
objCDOSYS.Subject = "message from website"
objCDOSYS.TextBody = emailmatn
objCDOSYS.Send
Set objCDOSYS = Nothing

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این مشکل میبایستی در بخش ایمیل ها مطرح بشه ، شما هم لطف کنید و همکاری کنید ، ولی به احتمال زیاد شما نوع ایمیل خود را text تعریف کردی (پیش فرض) که باید آن را به html تغییر بدهی . در بخش بسیار کامل ایمیل می تونی نمونه های ارسال ایمیل های که محتوای آن html است را مشاهده کنی

بالا