• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كاسبي مخابرات به قيمت ضرر زدن به اقشار آسيب‌پذير !!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بازتاب» گزارش داد: به رغم ابلاغ سياست‌هاي كلي اصل 44 و تأكيد مقامات كشور بر خصوصي‌سازي در حوزه مخابرات، پيامدهاي ورود چندباره و شتابزده وزارت ارتباطات به عرصه توزيع سيم‌كارت، موجب نارضايتي شديد مردم شده است.

بنا بر اين گزارش، پس از اقدام زودهنگام وزير ارتباطات در اعلام خبر واگذاري دور جديد سيم‌كارت تلفن همراه با قيمت 280 هزار تومان در سال آينده و نيز واگذاري خطوط جديد، سيم‌كارت تلفن همراه به شدت با افت قيمت روبه‌رو شده است.

به اين ترتيب، بسياري از كساني كه در بهمن ماه سال گذشته، مبلغ 360 هزار تومان براي دريافت سيم‌كارت به وديعه گذاشته بودند، هم‌اكنون پس از راكد ماندن پول آنها به مدت نزديك يك سال، با 50 تا 60 هزار تومان زيان به سيم‌كارت مي‌رسند.
اين در حالي است كه گروهي از ثبت‌نام‌كنندگان سيم‌كارت از اقشار آسيب‌پذير بوده‌اند كه پس‌انداز خود را با هدف انجام يك فعاليت اقتصادي سودآور به خريد سيم‌كارت اختصاص داده بودند.

اين امر همچنين موجب نارضايتي شديد مردم شده و بنا بر شنيده‌ها، بخش اعظم انتقادات و شكايات از وزارت ارتباطات نيز به همين موضوع مربوط مي‌شود. روند طولاني و پردردسر پس گرفتن پول سيم‌كارت نيز گلايه گروهي از مشتريان را در پي داشته است.

به نظر مي‌رسد وزارت ارتباطات تنها با در نظر گرفتن مبالغ دريافتي از مردم بابت فروش سيم‌كارت و ارايه خدمات، بر استفاده از سيستم پرحجم دولت در كاري كه مي‌توان به بخش خصوصي واگذار و بر آن نظارت كرد، اصرار دارد كه ضرر هنگفت هزاران تن از مردم يكي از نتايج نامناسب اين اصرار است.

برخي كارشناسان با اشاره به مقصر بودن دولت در بي‌برنامگي، نوسانات شديد و لجام‌گسيخته بازار و وارد شدن ضرر به مشتريان سيم‌كارت دولتي، پيشنهاد مي‌كنند كه وزارت ارتباطات با پرداخت مابه‌التفاوت، ضرر مردم را جبران كند.

بدبخت اونایی سیم کارت کد 7 ثبت نام کردن !!!با مبلغ 360 هزار تومان ثبت نام کردن و حالا بعد از گذشت یکسال باید اونو به مبلغ 330 هزار تومان بفروشند !!!

به نظر آیا برای ثبت نام سیم کارت 280 هزار تومانی هم همین اتفاق می افته ؟!!! :blink: :blink: :blink: :blink:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این از سیاست های کثیف یه عده .... بوده

این نامردها با شعار خدمت به مردم و کاهش هزینه ها و هزار تا کوفت و زهر ماری که مردم رو خام میکنه، اومدن قیمت

سیم کارت ها رو پایین آوردن و مردم رو تشویق کردن که با قیمت کمتر! سیم کارت بگیرن

از طرف دیگه اومدن با افزایش تعرفه گوشی ها از 4% به 60%!!! جیب خودشون رو بیشتر پر کردن این وسط هم

مثل همیشه مردم بیچاره و دلخوش بودن که ضرر کردن و مجبور شدن هزینه غیر معقولی رو برای خرید گوشی پرداخت

کنن و ای بی خبر از همه جا گوشی قاچاق با شماره سریال تعویضی بگیرن

حالا هم از این که گوشیشون توسط این دولت به علت قاچاقی بودن قطع بشه نگرانن

حالا کو پاسخ گو؟؟!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دست رو دلم نزار که بن میشم.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من کد 7 ثبت نام کردم
من قشر آسیب پذیر میباشم
شاهد داره گریه میکنه <!--StartFragment -->
cry.gif

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظر شما راسته که میگن قبل از اینکه تعرفه گوشی ها افزایش پیدا کنه ... یه عده از این مطلب خبر داشتن و قبل از افزایش تعرفه کلی گوشی وارد کردن و خلاصه بار خودشون رو بستن ... !!! :blink: :blink: :blink: :blink:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر شما راسته که میگن قبل از اینکه تعرفه گوشی ها افزایش پیدا کنه ... یه عده از این مطلب خبر داشتن و قبل از افزایش تعرفه کلی گوشی وارد کردن و خلاصه بار خودشون رو بستن ... !!!

من هم شنیدم.توی روزنامه خوندم.600 میلیون یا میلیارد سود کردن.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
شنيده ها از زبان آقاي صدوقي معاون وزير ارتباطات (آشناي يكي از آشناهاي بنده) اين بوده كه گفتند از مبلغ سيمكارت دولت حدود 50 هزار تومن برميداره ! پيشنهاد شده كه كل مبلغ سيم كارت رو به همين مقدار تقليل بدن و در عوض نرخ مكالمات و سرويس ها رو افزايش بدن !!!

حتي فكر اين عمل احمقانه هم مو به تنم سيخ ميكنه !!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پدر یکی از دوستام توی زیمنس کار میکنه.میگه که هزینه هر خط برای مخابرات 15 دلار هست.اون اوایل که موبایل خیلی گرون بود 80 دلار پاشون در می اومده.حالا شما خودت پرتقال دزد رو پیدا کن............

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شنيده ها از زبان آقاي صدوقي معاون وزير ارتباطات (آشناي يكي از آشناهاي بنده) اين بوده كه گفتند از مبلغ سيمكارت دولت حدود 50 هزار تومن برميداره ! پيشنهاد شده كه كل مبلغ سيم كارت رو به همين مقدار تقليل بدن و در عوض نرخ مكالمات و سرويس ها رو افزايش بدن !!!

حتي فكر اين عمل احمقانه هم مو به تنم سيخ ميكنه !!

اینو ببینید : http://forum.persiantools.com/t66267.html :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آدمهایی که رفتار اقتصادی عقلایی ندارند همیشه بلا سرشون میاد ! اینم خیلی طبیعی اه ! همه که نمیتونن پولدار بشن ! آدمهای پولدار اولین کسایی هستند که یه فعالیت اقتصادی رو شروع میکنن و اولین کسایی هستند که دقیقا فکر میکنن چه موقع این فعالیت اقتصادی رو به پایان برسونن !

آدمهای فقیر (یا همون قشر آسیب پذیر) آدمهایی هستند که بدون دانش و فقط بر اساس شنیده ها و اتفاقات گذشته سرمایه گذاری میکنن ، ممکنه گاهی یه سود کوچولویی هم بکنن ولی سرجمع ضرر میکنن!
( یک مثال دیگش شبکه های نت ورک یا هرمی ! )
در ضمن دلالی ! سرمایه گذاری اقتصادی سالمی نیست ! همین دلالی مبایل بود که قیمتش رو تا بیشتر از یک میلیون تومن بالا برد !

من خودم خطم رو 950 تومن خریدم ، ولی وقتی خطم رو خریدم به چشم یه کالای مصرفی خریدم نه به عنوان سرمایه !

البته کار مخابرات و همه کارهای اینجوری توی این کشور غلطه ولی عقلم آخه خوب چیزیه ! وقتی مبینی ملت دارن میرن 200 تا 200 تا ثبت نام میکنن بدون روی دستشون باد میکنه!

وقتی میبینی تکنولوژی داره پیشرفت میکنه بدون قیمتش ارزون میشه ! چرا انتظار داری قیمت موبایل الکی بالا بمونه که شما ضرر نکنی !

مسئولیت رفتار اقتصادی غیر عقلایی تون رو گردن دیگران نندازید !

من طرفداری از سیاست دولن نمیکنم و حتی باهاش مخالفم ولی این کارها نسنجیده ملت ایران اه (نه فقط در بخش اقتصادی در همه زیمینه ها ) که سرمایه گذاری توی کشور با ریسک بالایی همراهه و وضعیتمون اینه !

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آدمهایی که رفتار اقتصادی عقلایی ندارند همیشه بلا سرشون میاد ! اینم خیلی طبیعی اه ! همه که نمیتونن پولدار بشن ! آدمهای پولدار اولین کسایی هستند که یه فعالیت اقتصادی رو شروع میکنن و اولین کسایی هستند که دقیقا فکر میکنن چه موقع این فعالیت اقتصادی رو به پایان برسونن !

من طرفداری از سیاست دولن نمیکنم و حتی باهاش مخالفم ولی این کارها نسنجیده ملت ایران اه (نه فقط در بخش اقتصادی در همه زیمینه ها ) که سرمایه گذاری توی کشور با ریسک بالایی همراهه و وضعیتمون اینه !

اینا همه در صورتیه که عدالت وجود داشته باشه و همه از فرصتی برابر برای تحصیل علم ( همون مدرک ) و کسب درآمد برخوردار باشند .... نه اینکه یه عده یه چیزایی رو بدونن و بقیه دنبال نخود سیاه باشند ... :blush:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292

آدمهای فقیر (یا همون قشر آسیب پذیر) آدمهایی هستند که بدون دانش و فقط بر اساس شنیده ها و اتفاقات گذشته سرمایه گذاری میکنن ، ممکنه گاهی یه سود کوچولویی هم بکنن ولی سرجمع ضرر میکنن!
( یک مثال دیگش شبکه های نت ورک یا هرمی ! )
در ضمن دلالی ! سرمایه گذاری اقتصادی سالمی نیست ! همین دلالی مبایل بود که قیمتش رو تا بیشتر از یک میلیون تومن بالا برد !

من خودم خطم رو 950 تومن خریدم ، ولی وقتی خطم رو خریدم به چشم یه کالای مصرفی خریدم نه به عنوان سرمایه !

البته کار مخابرات و همه کارهای اینجوری توی این کشور غلطه ولی عقلم آخه خوب چیزیه ! وقتی مبینی ملت دارن میرن 200 تا 200 تا ثبت نام میکنن بدون روی دستشون باد میکنه!

وقتی میبینی تکنولوژی داره پیشرفت میکنه بدون قیمتش ارزون میشه ! چرا انتظار داری قیمت موبایل الکی بالا بمونه که شما ضرر نکنی !

من هم با گفته هاي شما موافق هستم . بخشي از اين زيان هم متوجه ثبت نام كنندگان است و بخشي هم متوجه سياست هاي غلط ( و البته بيشتر كارشناسي نشده ) مخابرات . اينجا اول يك كاري را انجام مي دهند و بعد تازه يادشان مي افتد كه بايد در موردش فكر كنند . نتيجه اش هم مي شود هميني كه مي بينيد .

من هم خودم هيچوقت موبايل ثبت نام نكردم . 1 خط لازم داشتم كه زماني به قيمت بالاي 1 ميليون تومان خريدم . من هم آن موقع به فكر سود و زيان نبودم و صرفا جهت ضرورت شغلي تهيه كردم .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وقتی سیم کارتی که حداکثر 10 هزار تومن برای دولت آب میخوره به قیمت 360 هزار تومن به مردم عرضه میشه نمیشه روی رفتار مردم زیاد حساسیت نشان داد .

بالا