• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كانورت كردن Xvid به mpeg

mahdi_hexboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

لطفا يه برنامه براي تبديل Xvid به mpeg به من معرفي كنيد.
هرچي تاحالا دانلود كردم مشكل داشته.. يعني مثلا وقتي mpeg رو اجرا ميكني ميبيني فقط صدا داره... يه اينكه فقط تصوير داره.

با تشكر :blush:

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من برای تبدیل از jetAudio استفاده میکنم. اگر DivX رو سیستم نصب باشه با jetAudio میتونه همه چیز رو به اون و یا از اون به همه چی تبدیل کنی! (چی شد؟!)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
nero vision express رو یه تست کنید

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
من برای تبدیل از jetAudio استفاده میکنم. اگر DivX رو سیستم نصب باشه با jetAudio میتونه همه چیز رو به اون و یا از اون به همه چی تبدیل کنی! (چی شد؟!)
ببخشید شما لینک Jetaudio را دارید تا دانلود کنیم...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اولا كه بايد برنامه كدگشاي xvid رو روي سيستمت نصب كني. بعد با خود nero هم ميتوني ان رو به فايل mpeg استاندارد تبديل كني. براي اين كار nero رو اجرا كن. اگه رايتر نداري كه خب ، ولي اگه داري بذارش روي image drive حالا يه VCD رايت بزن. فايل xvid رو واسه رايت انتخاب كن و رايت رو بزن. nero خودش ميره اول encode ميكنه و بعد اون رو روي يك فايل با پسوند nrg ذخيره مي كنه.(اسم و محلش رو سوال مي كنه) ميتوني اين فايل image رو با image drive خود برنامه nero يا درايو مجازي alcohol بازش كني و فايل dat رو از داخلش در بياري. حالا اگه اون فايل بزرگتر از يه cd بود با vcd cutter ميتوني اون رو به چند تيكه براي رايت روي cd تقسيم كني.

بالا