• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدام ابزار فورم سازي مناسب است ؟

PARSABIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در سايتم قسمتي رو براي انجمن - فورم - در نظر گرفتم . اما هيچ اطلاعي از انواع ابزارهاي ساخت اون ندارم . اگر كسي به تونه بصورت ساده برام هر كدوم رو معرفي كنه ممنون مي شم .
- اينكه هر كدوم از اونا چه ويژگيهايي دارند و براي يك انجمن به زبان فارسي كدوم مناسبتره ؟
- اينكه حجمشون چقدره و يا اينكه با اضافه شدن كاربران ، پست ها و موضوعات تا چقدر حجيم ميشن و براي شروع با چه مقدار فضا ميشه اين كار و كرد ؟
- بحث كپي رايت چي جوريه و اينكه كدومشون حقوقشون محفوظه و رايگان نيست و بعدها مشكل ساز نيست ؟
- اينكه استفاده ، نصب و مديريت كدومشون راحتر و كاملتره ؟
- اينكه قالبها واسكين هاي مختلفشون موجود هست يا در كدومشون ميشه خودم براش اسكين بسازم ؟
- اينكه در صورت بروز مشكل ، در مورد كدومشون مطالب آموزش زيادي وجود داره كه بهشون مراجعه كرد ؟
- و اگه ويژگي خاصي كه هر كدوم دارند كه اونو نسبت به بقيه متمايز ميكنه .
دوستان اگه محبت كنند شرايط هر كدومشون به طور مجزا بيان كنند تا با توجه به شرايطي كه دارم در مقام مقايسه بتونم يكي رو انتخاب كنم ( يا لينك به درد بخوري در اين مورد بدند .) . لطفآ پيشنهاد خودتون در رابطه با بكار گيري هر كدوم بيان كنيد .
شرايطي كه من دارم :
- من حداكثر 15 مگابايت فضا با 1 گيگا پهناي باند در سرورهاي آمريكا دارم .
- يعني نمي تونم بخرم و بحث كپي رايتو نمي تونم رعايت كنم .
- حد المقدور خودم مي خوام يك استايل و اسكين براش بسازم .
- و اينكه مديريت ساده و كامل باشه .
باتشكر

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
ببینید برای ساخت فورم الان چند تا برنامه معروف هست

معروفترین و پر کاربرد ترین اونها phpbb هستش که به طور پیش فرض قابلیت های زیادی نداره و باید بهش مد اضافه کنی
تعداد مدهای نوشته شده برای phpbb خیلی زیاده (بالای 3000 مد)
سایت های ایرانی و انگلیسی زیادی برای پشتیبانیش هست
نزدیک به 300 قالب براش موجوده
ولی اشکالاتش اینه که نصب مد روش یه خورده سخته و به روز کردنش هم همینطور

ولی شما میتونی از SMF یا MYBB استفاده کنی که اینها هم مثل phpbb مجانی هستند و قابلیت های بیشتری به نسبت phpbb دارن ولی خوب قالب ها و مدهای کمتری براشون هست و سایت های ساپورت کمتری هم دارن

اگر میتونید مد نصب کنید و سیستم رو به روز نگه دارید به نظر من phpbb بهتره

اگر حال و حوصله نصب مد رو ندارید من خودم MYBB رو پیشنهاد میکنم چون فوق العاده شبیه به VB هستش و قابلیتهای خیلی خیلی خوبی داره

در ضمن 15 مگ فضا با 1 گیگ پهنای باند خیلی کمه
برای شروع کار خوبه ولی فکر کنم بعد از دو ماه پهنای باند کم بیاری

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
smf را نصب کن
امنیتش هم خوبه امکاناتش هم خوبه
البته 8 مگابایت فضا میخواهد
پهنای باندت هم بستگی به کاربرای سایتت داره 1 گیگ بنظرم برای فروم خوبه

PARSABIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از راهنمايي شما دوستان
اگه PHPBB رو انتخاب كردم . اما يك تمپلت مناسب برا اون مي خوام كسي مي تونه كمك كنه .

بالا