از نظر شما كدوم يك از كشور ها براي مسافرت چند روزه با تور بهتره ؟
J jo0rab کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 آپریل 2011 نوشتهها 14 لایکها 1 9 می 2011 #1 از نظر شما كدوم يك از كشور ها براي مسافرت چند روزه با تور بهتره ؟
شاهزاده خاموش Registered User تاریخ عضویت 3 اکتبر 2010 نوشتهها 93 لایکها 0 محل سکونت In Your Eyes! 9 می 2011 #2 عشق است ترکیه ....................... استانبول !!!
behnam666 همکار بازنشسته تاریخ عضویت 21 ژوئن 2007 نوشتهها 1,746 لایکها 756 سن 38 محل سکونت خونمون 9 می 2011 #3 بین این گرینه ها ترکیه و مالزی خوب بود.باید در کل ببینی چی دوست داری.مثلا چه آب و هوایی.و اینکه چقدر میخوای خرج کنی و...
بین این گرینه ها ترکیه و مالزی خوب بود.باید در کل ببینی چی دوست داری.مثلا چه آب و هوایی.و اینکه چقدر میخوای خرج کنی و...
boro_baba1 Registered User تاریخ عضویت 20 اکتبر 2007 نوشتهها 727 لایکها 72 9 می 2011 #4 بسته به آبو هوا و هزینه داره گرم دوست داشته باشی دوبی معتدل بخوای ارمنستان جفتشونم ارزونن ولی ارمنستان رو توصیه میشه ارزونتر و خوش آبو هوا تر هست که میتونی بیشتر بمونی
بسته به آبو هوا و هزینه داره گرم دوست داشته باشی دوبی معتدل بخوای ارمنستان جفتشونم ارزونن ولی ارمنستان رو توصیه میشه ارزونتر و خوش آبو هوا تر هست که میتونی بیشتر بمونی
natars کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 آپریل 2011 نوشتهها 1,635 لایکها 1,116 محل سکونت تک و تنها در یک دشت وسیع 9 می 2011 #5 برو ترکیه یه چند دس بکن بیا جدیدا هم رابطمون با ترکیه بهبود پیدا کرده پس مبارکه
Poets Of Fall کاربر فعال عکاسی کاربر فعال تاریخ عضویت 8 جولای 2009 نوشتهها 865 لایکها 486 محل سکونت تهران 9 می 2011 #6 فرانسه کو ؟ پاریس ؟
alonestboy Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2009 نوشتهها 16 لایکها 2 9 می 2011 #7 من لبنان رو به تركيه ترجيح ميدم تورش سه روزس...ارزون هم هست رفتم اونجا 2 سال جوون شدم !!!
natars کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 آپریل 2011 نوشتهها 1,635 لایکها 1,116 محل سکونت تک و تنها در یک دشت وسیع 9 می 2011 #8 به نقل از alonestboy : من لبنان رو به تركيه ترجيح ميدم تورش سه روزس...ارزون هم هست رفتم اونجا 2 سال جوون شدم !!! کلیک کنید تا بازشود... کردی؟ :lol:
به نقل از alonestboy : من لبنان رو به تركيه ترجيح ميدم تورش سه روزس...ارزون هم هست رفتم اونجا 2 سال جوون شدم !!! کلیک کنید تا بازشود... کردی؟ :lol:
kandishmk Registered User تاریخ عضویت 4 مارس 2009 نوشتهها 244 لایکها 159 محل سکونت Norway.Vest Agder 9 می 2011 #9 من به شما نروژ رو پیشنهاد میکنم . مخصوصا الان آّب و هوایی فوق العاده داره پر از مناظر دیدنی طبیعتی سرسبز و سرزنده. آثار تاریخی داره. هوای خوب داره. مناظر فوق العاده.. خلاصه من به شدت نروژ رو پیشنهاد میکنم
من به شما نروژ رو پیشنهاد میکنم . مخصوصا الان آّب و هوایی فوق العاده داره پر از مناظر دیدنی طبیعتی سرسبز و سرزنده. آثار تاریخی داره. هوای خوب داره. مناظر فوق العاده.. خلاصه من به شدت نروژ رو پیشنهاد میکنم
alonestboy Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2009 نوشتهها 16 لایکها 2 9 می 2011 #10 به نقل از natars : کردی؟ :lol: کلیک کنید تا بازشود... حال كردم !!! با خانواده بودم... كاري از دستم بر نميومد !!! :D
به نقل از natars : کردی؟ :lol: کلیک کنید تا بازشود... حال كردم !!! با خانواده بودم... كاري از دستم بر نميومد !!! :D
natars کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 آپریل 2011 نوشتهها 1,635 لایکها 1,116 محل سکونت تک و تنها در یک دشت وسیع 9 می 2011 #11 آقفا نروژ خوب نیست چیزه آدم میخوابه از بس سرده
kandishmk Registered User تاریخ عضویت 4 مارس 2009 نوشتهها 244 لایکها 159 محل سکونت Norway.Vest Agder 9 می 2011 #12 به نقل از natars : آقفا نروژ خوب نیست چیزه آدم میخوابه از بس سرده کلیک کنید تا بازشود... اون تو فصل خودشه الان هوا بسیار عالیه البته شمال نروژ سرد هست و جایی نیست که توریست در حالت عادی بره شما جنوب نروژ رو اگر انتخاب کنی میبینی که هوا نمیگم خیلی گرمه ولی هوای مناسبه تا این حد که خبری از لباس گرم نیست ملت با یه تی شرت میان بیرون دیگه الان
به نقل از natars : آقفا نروژ خوب نیست چیزه آدم میخوابه از بس سرده کلیک کنید تا بازشود... اون تو فصل خودشه الان هوا بسیار عالیه البته شمال نروژ سرد هست و جایی نیست که توریست در حالت عادی بره شما جنوب نروژ رو اگر انتخاب کنی میبینی که هوا نمیگم خیلی گرمه ولی هوای مناسبه تا این حد که خبری از لباس گرم نیست ملت با یه تی شرت میان بیرون دیگه الان
mr_fb Registered User تاریخ عضویت 10 نوامبر 2010 نوشتهها 1,372 لایکها 2,286 9 می 2011 #13 کشوری که علاوه بر جاذبه های طبیعی انسانیت بیشتری تو جامعش دیده بشه!
motorola_g10 Registered User تاریخ عضویت 4 آپریل 2011 نوشتهها 626 لایکها 28 محل سکونت Tehran 9 می 2011 #14 کربلااا
sinnaa Registered User تاریخ عضویت 27 جولای 2010 نوشتهها 6,537 لایکها 3,555 محل سکونت بر بال خوش خیالی 9 می 2011 #15 به نقل از mr_fb : کشوری که علاوه بر جاذبه های طبیعی انسانیت بیشتری تو جامعش دیده بشه! کلیک کنید تا بازشود... البته از لحاظ انسانیت که هیچ کشوری به گرد پای ایران هم نمیرسه! ولی به هر حال واسه چند روز گردشگری همون جاذبه های طبیعی و گردشگری مهمتره!
به نقل از mr_fb : کشوری که علاوه بر جاذبه های طبیعی انسانیت بیشتری تو جامعش دیده بشه! کلیک کنید تا بازشود... البته از لحاظ انسانیت که هیچ کشوری به گرد پای ایران هم نمیرسه! ولی به هر حال واسه چند روز گردشگری همون جاذبه های طبیعی و گردشگری مهمتره!