• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدوم هاست؟ ixwebhosting يا hostmonster

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
من يه هاست لازم دارم براي سايت هايي كه الان دارم و سايت هايي كه قراره آينده اضافه كنم. بين انتخاب hostmonster و ixwebhosting مردد هستم. هر كدوم يه مزيتي داره و يه عيبي.

اين مشخصاتشونه:

http://www.ixwebhosting.com/index.php/v2/pages.compareAllPlans

http://www.hostmonster.com/hosting-features.htm

ixwebhosting از چند روز پيش يه دلار از قيمتاش كم كرد. اگه بخوام براي يك سال سفارش بدم هر دو تا قيمتشون 96 دلاره. ( براي ixwebhosting پلن بيزنس منظورمه)

مزيت hostmonster اينه كه فايل منيجر داره كه ixwebhosting نداره. كلا كنترل پنلش بهتره. تعداد دامين هايي كه روي هاست ميتوني بذاري هم نامحدوده در حالي كه ixwebhosting فقط 8 تا دامين قبول ميكنه. نحوه پرداخت پي پال داره كه ixwebhosting نداره و فقط با كرديت كارت فيزيكي قبول ميكنه. عيبي هم كه hostmonster داره اينه كه موقع ثبت نام ميگه همه اطلاعات بايد درست باشه و چك ميشه اگه اشتباه بود اكانت رو حذف ميكنه و من هم نميخوام آدرس ايران بدم كه بعدا مشكل ساز بشه.
مزيت ixwebhosting هم اينه كه فضا 500 گيگ در برابر 300 گيگ hostmonster هست. 8 تا آي پي جدا بهت ميده و 2 تا دامين رايگان براي هميشه برات ثبت ميكنه كه hostmonster يه دونه ثبت ميكنه و آي پي جدا نداره.

با اين اوصاف نظر شما چيه؟ كدوم بهتره؟ با در نظر گرفتن شرايط ما كه در ايران هستيم و نحوه پرداخت و ...
اصلا كسي قبلا با اينا كار كرده؟
ممنون از توجه تون.

topoloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا این سایت هاستانگه که در موردش سوال پرسیدین از این هاستهای معروفه ؟ یعنی از اینا نیست که همش قطعی داشته باشه و یا امکان اینکه یه روزی جمع کنه بره رو نداره؟
ممنون میشم بگید اینارو:rolleyes:

mahdi1944

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هر نظر ixwebhosting.com برتر هست، اما همونطور که گفتيد مشکل وريفاي تلفني و صحت اطلاعات داره، چنين هاستي مسلما اگر تحريمي براي ايرانيان ايجاد بشه هم پيشتاز خواهد بود، اما به هر حال سرويسهاي خوبي ميده
هاستي که از همه نظر خوبه و با شرايط فعلي ايران هم مشکلي نداره، Critexhosting هست
بنده اين رو پيشنهاد ميکنم، سرويس و پشتيباني بسيار خوبي داره

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ixwebhosting عالیه... اما گیر میده اساسی برا Credit Card حتما باید بهت زنگ بزنن تا مشخصات Credit رو چک کنن
که به ایران هم :lol:

lunarpages.com عالیه ، اینا دیگه به این چیزا گیر نمیدند سری Account را برات میسازند
در ضمن خواستی بخری Copoun دارند حتما استفاده کن برای پلن های سالانه تا 25 دلار هم تخفیف میده

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
hostgator خيلي معركه است ولي به شدت به كرديت و ip ايران گير ميده.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
ممنونم. پس فقط مشكل پرداختشه. من به خاطر اينكه hostmonster تعداد دامين نامحدود رو قبول ميكنه و با پي پال هم ميشه پرداخت كرد اونو ترجيح ميدم.

در جواب اون دوستي كه پرسيدن اينا سايت هاي معروف و معتبري هستند يا نه بايد بكم كه بله. اين دو تا از معتبرترين ها هستند.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
يه بار ديگه بيا بالا...!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کدوم یکی از هاستینگها برای ف . ی . ل . ت . ر . ش . ک . ن هم سرویس میدند؟؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
از اين دو تا هيچكدوم.

بالا