• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدوم يكي بهتره و ميصرفه؟

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ميخواستم يك گوشي بخرم ولي قبلش گفتم نظر شما رو هم بپرسم
من تو ايران نيستم و چيزي كه مد نظرم هست يا N93 يا p990 هست منتها اينو بگم كه چون هر دو اين گوشي ها سيمبين هستن اينا رو انتخاب كردم
البته N3 هم خوبه منتها من فرقشو با N93 نفهميدم
اينجا N93 رو ميشه حدود 550 تومن خريد و حتي يه دونه دوستم داره يه مدتي باهاش كار كرده ميخواد بفروشه 430 تومن اينك تميزه
p990 هم ميشه با حدود 600 تومن خريد..قيمتا رو به تومن تبديل كردم كه ببينيد كدوم ميصرفه و بهتره
N73 هم حدود 390 ..380 ميشه خريد
بعد يه سوال كه دارم اين هست كه اگه بخوام گوشي رو بيارم ايران شنيدم كه ميگن بايد register بشه..اين قضيش چيه و اگه صحت داره چقد هزينه داره:wacko:
خيلي ممنون
خدانگهدار:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من p990 بهتره.....n93 فقط دوربین بهتری داره

در حالیکه صفحه نمایش p990 خیلی بزرگتره....صفحه اش لمسی هست....مموری کارت تا 8 گیگ ساپورت میکنه...کی برد کامل داره...و تقریبا هر چیزی بگید تو این گوشی پیدا میشه....یعنی کاملتره....به لینک امضا من مراجعه کنید ....بهترین اسمارت فون شناخته شده امسال....

در مورد رجیستر بله باید بشه....فعلا هزینه ای نداره ..بعدا معلوم نیست.......

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با توجه به قیمتایی که به تومن گفتید فقط ان73 .. با 380 390 واقعا میارزه ..
میرزه که چه عرض کنم با امکانات عالی ان73 این پول واسش مفته! مفت مفت! باور کنید

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من هم N73 بخری بهتری. هم کیفیتش دوربینش از اون دو تا بهتره هم دیزاینش (از نظر من) بهتره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر فیلم زیاد میگیری و فیلمم زیاد میبینی N93
اگر عکس زیاد میگیری N73
اگر هم میخوای گوشیت با همه عالم فرق کنه و دائم از گوشی بقیه ایراد بگیری P990

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
اولا که تاپیک بشدت تکراریه.
از این موضوع که بگذریم دویتان متاسفانه مقایسه های اصولی انجام نمیدن و عین فروشنده های موبایل میگن این شیکتره اون یکی کلاسش بیشتره و ...

دوست عزیز تو این رنج قیمت 990 نگیری بهتره. دلایلشو در یک تاپیک دیگه گفتم.
سخت افزار این گوشی به طرز فاحشی از ان 93 ضعیفتره و سیمبینشم چون تازه اومده باگ داره.
اینا رو من همینطوری از رو غرض ورزی نمیگم.

ضمنا نکته ای که هیچکدوم از دوستان بهش اشاره نکردن اینه که 990 اصلا نباید با N93 مقایسه بشه چرا که رقیبان رسمی و تجاری این گوشی نوکیا 9300 و 9500 , E70 هستن که گوشیهای خوبین اما خوب از لحاظ نسخه ی سیستم عامل و قدرت سخت افزار و ... با N93 اصلا قابل مقایسه نیستن. اینم استناد حرف من از gsmarena :

Traditional competitors of the Sony Ericsson P-series smartphones are the Nokia Communicators such 9300 and 9500

به هرحال 990 گوشی خوبیه و امکانات بیزینسی بیشتری از N93 داره اما به قدرت و پایداری N93 نیست.

N73 هم گوشی خوبیه اما من تجربه ی کار با این گوشیو ندارم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سیمبینشم چون تازه اومده باگ داره

من نمیدونم چه اصراری به اطلاعات غلط دارید؟؟

سیمبین چون تازه اومده باگ داره؟ بله قبول داره ولی مگه سیمبین نوکیا سری 9.1 باگ نداره؟/ یه سر بزنید به فروم های خارجی همه دارن از سیمبین 9.1 ناله میکنن....چه سونی اریکسون چه نوکیا....بعد مثلا n93 باگ نداره ولی p990 داره؟؟

همین 7 روز پیش نوکیا یه فریم ویر جدید با 20 تا تغییر اساسی برای n93 منتشر کرد...چطوری میشه باگ نداشته باشه؟؟

خوبه اول میگید طرفدار برند خاصی نیستم بعد همه جوره دارین جانبداری میکنید و حقیقت رو نمیگید....

bache mosbat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ميخواستم يك گوشي بخرم ولي قبلش گفتم نظر شما رو هم بپرسم
من تو ايران نيستم و چيزي كه مد نظرم هست يا N93 يا p990 هست منتها اينو بگم كه چون هر دو اين گوشي ها سيمبين هستن اينا رو انتخاب كردم
البته N3 هم خوبه منتها من فرقشو با N93 نفهميدم
اينجا N93 رو ميشه حدود 550 تومن خريد و حتي يه دونه دوستم داره يه مدتي باهاش كار كرده ميخواد بفروشه 430 تومن اينك تميزه
p990 هم ميشه با حدود 600 تومن خريد..قيمتا رو به تومن تبديل كردم كه ببينيد كدوم ميصرفه و بهتره
N73 هم حدود 390 ..380 ميشه خريد
بعد يه سوال كه دارم اين هست كه اگه بخوام گوشي رو بيارم ايران شنيدم كه ميگن بايد register بشه..اين قضيش چيه و اگه صحت داره چقد هزينه داره:wacko:
خيلي ممنون
خدانگهدار:)

پیشنهاد من N93 یا N73 است. البته ظاهر n73 زیبا تره(نظر شخصی) جفتشون هم اگه اشتباه نکنم دوربین 3.2 دارند. اگه با این قیمت گیر آوردی بخر که از دست رفته. جریان این register هم خیییییییلی جدیه، حواست باشه، ولی از هزینه دقیقش اطلاعی ندارم.

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
با توجه به قیمتایی که به تومن گفتید فقط ان73 .. با 380 390 واقعا میارزه ..
میرزه که چه عرض کنم با امکانات عالی ان73 این پول واسش مفته! مفت مفت! باور کنید[/QUOT

ببخشيد كجا N73 رو دارن ميدن 370؟؟؟:blink:

بالا