• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدوم يك از سرويسهاي ويژه ،موبايل تا حالا راه اندازي شده اند؟

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
كدوم يك از سرويسهاي ويژه ،موبايل تا حالا راه اندازي شده اند؟

كسي ميدونه تا پايان 83 چند تا از اين سرويسهاي ويژه قراره راه بيفته؟

wap كي راه ميفته؟ :wacko:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
منظورت از سرويسهاي ويژه چيه؟ تا جايي كه ميدونم ويژه ترين سرويسهاي موبايل در حد سرويس ديتا و سرويس صندوق پستي هستن. البته اگر رومينگ رو كه زياد عمومي نيست در نظر نگيريم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من شنيدم سرويس GPRS سال ديگه راه مي افته به شكل محدود براي اتصال به اينترنت :happy:
SMS 2 YAHOO ID و SMS 2 MAIL هم مدتي است توسط شركت PEYKASA داره به شكل رايگان عرضه مي شه برين اينجا:

WWW.PEYKASA.COM

من از اين دوخدمت اينجا دارم استفاده ميكنم خيلي هم راضيم :happy: بايد شماره سرور اس ام اس خودتونو آخرشو از 500 به 510 تغيير بدين بعدش موقعي كه تلفن خواست 711 رو وارد كنين دستورات اينه:
YM YAHOOID MESSAGE

براي ارسال به ميل:
EM EMAILADDRES SUBJECT BODY

موفق باشيد

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
بيشتر همون wap منظورمه .
اصلا راه افتاده يا نه؟ تعرفه ها چطورين؟

اين صندوق صوتي دقيقا به چه دردي ميخوره؟ در مقابل تعرفه اش ارزش داره؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
صندوق صوتي تقريبا كار همون منشي تلفني رو انجام مي ده، منتها ديگه تو گوشي ذخيره نميشه...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
من شنيدم سرويس GPRS سال ديگه راه مي افته به شكل محدود براي اتصال به اينترنت :happy:
SMS 2 YAHOO ID و SMS 2 MAIL هم مدتي است توسط شركت PEYKASA داره به شكل رايگان عرضه مي شه برين اينجا:

WWW.PEYKASA.COM

من از اين دوخدمت اينجا دارم استفاده ميكنم خيلي هم راضيم :happy: بايد شماره سرور اس ام اس خودتونو آخرشو از 500 به 510 تغيير بدين بعدش موقعي كه تلفن خواست 711 رو وارد كنين دستورات اينه:
YM YAHOOID MESSAGE

براي ارسال به ميل:
EM EMAILADDRES SUBJECT BODY

موفق باشيد

در مورد GPRS از كي شنيدي؟ كي (چه موقع) شنيدي؟ موثقه؟

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اين پست صوتي رو شماره چند بايد بهش بديم؟
اصلا جواب ميده؟

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا يكي هم در مورد اين wap توضيح بده، جاي دوري نميره!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من موضوع GPRS رو تو روزنامه خوندم و مطمئن باشيد موثقه :happy: بنابراين حواستون جمع باشه موقع خريد گوشي به اين گزينه و Data Transfer Speed گوشيتون خوب دقت كنين كه بكارتون مياد :happy:

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
xplod جان كجايي، لا اقل خودت به داد ما برس.
در مورد اين wap و اين كه راه افتاده يا نه چيزي ميدونيد، كي راه ميافته؟

در ضمن xplod عزيز از اين كه نفرات مطعي مثل شما در اين forum هستند خيلي عاليه، در ضمن با خوندن تعدادي از مطالب اينجور بنظرم اومد كه خيلي از اعضاي اينجا يه جوري همديگه رو ميشناسند( هم دانشگاهي يا يه چيزي تو اين مايه ها). درسته يا نه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزيز شما لطف دارين، ولي من اين موضوع رو به حساب مدت زمان كوتاه آشنائي تون با اينجا ميذارم. چون اگه يه مقدار بيشتر از اوضاع اينجا خبر مي داشتي متوجه مي شدي كه دوستاني كه اينجا هستند از لحاظ اطلاعات توي اين زمينه همگي حق استادي گردن من دارن، پس اين قسمتش رو ignore مي كنيم.

در مورد سرويس WAP هم متاسفانه اطلاع خاصي از برنامه هاي آينده مخابرات ندارم فقط در اين حد مي دونم كه اون چيزي كه در حال حاضر موجوده، يه سرويس بسيار كند با سرعت حدود 9.6 Kbps و قيمت بسيار بالاست كه اصلا قابل استفاده نيست.

به نظر من در شرايط فعلي و با توجه به سابقه مخابرات در دادن وعده هاي سر خرمن، بهترين و مطمئن ترين راه ممكن خريدن يه گوشي با قابليت WiFi و استفاده از اينترنت پرسرعت بيسيم ـه.
به هر حال هر چيزي يه قيمتي داره و پز (poz) دادن هم از اين قاعده مستثنا نيست ;) (شوخي)

در مورد آشنايي بچه ها با هم: اين موضوع براي من خيلي جالبه، چون منم اولش همين فكر رو در مورد بقيه مي كردم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در ادامه حرفاي استاد xplod بگم كه دقيقا الان سرويس وپ مثلا راه افتاده است.
بايد رفت به دفاتر موبايل و سرويس ديتا را فعال كرد.
بعد هم با قيمت پالس موبايل به يك ISP كه سرويس وپ را ساپورت ميكنه وصل شد. همين.
به تستش شايد بيرزه ولي به استفاده اش اصلا.

بهترين راه حل الان همون سرويس wifi است و در وهله بعد دعا كنيم ببينيماين آقايون موبايل كي ميخوان GPRS را راه اندازي كنن.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
عصر ارتباط این هفته نوشته میخوان برای تهران سرویس GPRS و MMS راه اندازی کنن. نمیدونم حالا به عمر بچه های ما قد میده یا نه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين GPRS چيز باحاليه ولي من شنيدم مبناي محاسبه هزينش ديتا ترانسفر شه كسي دقيق اين هزينه رو مي دونه؟؟؟

بالا