• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كساني كه از قلم استفاده ميكنند؟!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در مورد قلمهايي كه براي كارهاي گرافيكي و ... هست سوالي داشتم.
اينكه: قلمهايي مثل wacom كه در بازار هستند چطور ميشه قلمهاي ديگه كه در سايت معرفي كرده رو تهيه كرد. در بازار فقط يك نوع قلم رو ديدم.
ديگه اينكه: امكان مانور كردن و حركت روي سطح كار چقدر هست و تا چه حد ميشه كارهاي ظريف و دقيق رو رسم كرد؟ و كلا چقدر ارزش پول خرج كردن رو داره؟

...
لطفا كساني كه خودشون با اين قلم ها كار ميكنند جواب بدن.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من کار کردم مدل وایتو(اگه اشتباه ننوشته باشم همون 40000 هزار تومانی ها) که کار کردم معرکه بود واقعا میارزه من خودم قصد خریدشو دارم دارم پول جمع میکنم .شک نکن تو زاویه و نرم کار کردن کم نمیارن اصلا" خیلی عالیا" .مخصوصا" واکوم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مرسي.
در مورد خريد بقيه قلم ها هم اطلاعاتي داريد؟
- از اين وايتو لينكي چيزي داريد؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
آقا منم خيلي علاقه مند شدم به اين قلمهاي نوري , براي مقوله تايپوگرافي كار رو خيلي راحت ميكنه , لطفا هر كي هر چي در اين مورد ميدونه اينجا مطرح كنه .

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به شما دوستان اينم سايت نمايندگيش در ايران ميتونيد ببينيد و البته تمام قيمتها رو هم زده

WWW.LIMACCO.COM

موفق باشید

masoud_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد قلم هاي ديجيتالي(نوري) قلمهاي Wacom بهترين در دنيا هستند.
مدلهاي مختلف با قيمتهاي مختلف دارد.
براي كارهاي اداري و امضا و ... pen partner & Volito
براي كارهاي گرافيكي معمولي graphire3
براي گرافيك حرفه اي intous3
براي گرافيك حرفه اي و آموزش مانيتورهاي Cintq
براي اطلاهات بيشتر و قيمتها به سايت www.limacco.com مراجعه كنيد

144x144_Graphire.gif

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Saeidgraph :
آقا منم خيلي علاقه مند شدم به اين قلمهاي نوري , براي مقوله تايپوگرافي كار رو خيلي راحت ميكنه , لطفا هر كي هر چي در اين مورد ميدونه اينجا مطرح كنه .

سلام دوست عزيز
فكر نكنم اين قلم نوري باشه :(

اگر اطلاعاتي داريد بگيد كه ما هم آشنا بشيم

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از omidgiahi :
سلام دوست عزيز
فكر نكنم اين قلم نوري باشه :(

اگر اطلاعاتي داريد بگيد كه ما هم آشنا بشيم

سلام

راستش من اطلاعات خاصي در اين رابطه ندارم , ولي طبق پرسجو هاي كه داشتم و توضيحاتي كه خوندم , مثل اين :

سينتيك (كاغذ ديجيتال)

كاغذ ديجتالي CintiQ شامل يك مانيتور LCD در ابعاد 15، 17 و 18 اينچ و يك قلم با تكنولوژي بي‌سيم و باطري جهت كنترل نمودن راحت و سريع بر روي مانيتور مي‌باشد. شما ميتوانيد زاويه مانيتور را به دلخواه تغيير دهيد و در مدل 18 اينچ مانيتور را بچرخانيد تا در موقيت ايداه‌آل شما قرار گيرد. با قلم سينتيك تمام كارهاي ماوس را انجام مي‌دهيد. حالا با گرفتن قلم در دستتان مي‌توانيد بنويسيد، رسم نمائيد، طراحي كنيد و ... ابزاري ايده‌آل جهت: سمينارها، كلاس‌هاي آموزش، طراحي گرافيك، طراحي صنعتي، نقاشي، رتوش تصاوير، مونتاژ و ميكس، پاراف در اتوماسيون اداري، امضاء الكترونيكي، امور بانكي، معرفي محصول، درج متون دست‌نويس و ...

پي به توانايي ها و ... اين قلم بردم .

ssina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ssina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
در مورد قلمهايي كه براي كارهاي گرافيكي و ... هست سوالي داشتم.
اينكه: قلمهايي مثل wacom كه در بازار هستند چطور ميشه قلمهاي ديگه كه در سايت معرفي كرده رو تهيه كرد. در بازار فقط يك نوع قلم رو ديدم.
ديگه اينكه: امكان مانور كردن و حركت روي سطح كار چقدر هست و تا چه حد ميشه كارهاي ظريف و دقيق رو رسم كرد؟ و كلا چقدر ارزش پول خرج كردن رو داره؟

...
لطفا كساني كه خودشون با اين قلم ها كار ميكنند جواب بدن.

يك سري به سايت www.karpardazan.com بزنيد تمام قلمها با قيمتشان، آنجا هست.

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم برای کار گرافیکی میخوام و رنج قیمتش هم می خوام بین 60 تا 100 هزار تومن باشه.کدوم مدل و مارک تو این رده قیمت معتبر تر و بهتره ؟ آیا اگر چیزی با امکانات بیشتر ولی ساخت چین باشه گیر بیارم خوبه ؟ منظورم از لحاظ دوام و طول عمر مشکلی نداره؟ یا بهتر حتما ساخت japan و یا ... باشه

بالا