• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كساني كه در زمينه در آمد از اينترنت كار مي كنن-

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
اگه واقعا به دنبال در آمد از سايتهاي سرمايه گذاري هستيد همانطور كه خودم تجربه كردم و در سال گذشته طي دو ماه حدود 500 دلار بدست آوردم شما بايد در موقع مناسب و در جاي مناسب سرمايه گذاري كني! يعني مثلا در يك سايت سرمايه گذاري كه پيش بيني مي شود حداقل 3 ماه كار كنه در همون ماه اول سرمايه گذاري كنيد و يا سايتهاي مطمعن رو به موقع پيدا كنيد و در زماني كه آنها به اوج فعاليت رسيدند و شما هم سود معقولي گرفتيد پول خود را از آن خارج كنيد واقعا سرمايه گذاري در هايپ خودش يك نوع مهارته كسي كه اين مهارت رو نداشته باشه هميشه ضرر ميده.استراتژي ديگه اي كه تمام حرفه اي هاي سرمايه گذاري در هايپ رعايت ميكنن diversifying است. يعني زماني كه حداقل نصف سرمايه اوليه را از سود پول گرفتند اون سود رو از سايت خارج مي كنند و در هايپ ديگه اي سرمايه گذاري مي كنن تا اگر سايت به هر دليلي كارش را متوقف كرد تمام پول خود را از دست نداده باشند با اين همه تفاصيل من در جستجو هاي خودم يك سايت واقعا عالي كه الان يك سال از فعاليتش مي گذره رو پيدا كردم البته دوستاني كه در زمينه GPT كار مي كنند حتما اين سايت رو مي شناسن اين سايت تلفيقي از چند سايت است كه يك بخش آن به پول شما كه بايد از 100$ به بالا باشه سودي روزانه 1% ميده توجه كنيد اين نوع سودها در مقايسه با سودهاي روزانه 2% و 3% و غيره بسيار معقولتر است و نشان از اين دارد كه حداقل تصميم جدي سايت ادامه كار و فعاليتش است نه اينكه چند ماهه مقداري پول جمع كنه و بزنه به چاك در آخر اگه واقا قصد سرمايه گذاري و گرفتن يك سود خوب در موقيتي مناسب رو داريد به نظر من و به نظر حتي تمام افراد خارجيي كه در اون سايت فعاليت مي كنن الان بهترين موقع براي سرمايه گذاري شايد 6 يا 7 ماه بعد ديگه نباشه!
لينك سايت توي امضاي من هست بنام studiotraffic
اگر دنبال سايتهاي كسب در آمد از طريق ايميل هستيد ابدا به نوشتهاي بعضي از اين وبلاگها كه چشم بسته فقط كپي پيست مي كنند گوش نكنيد بسياري از آنها سايتهايي را معرفي مي كنند كه ابدا با منطق جور در نمي ايد و فعاليت درآنها جز هدر دادن وقت و پول تلفن اضافه نيست سايتهايي كه مثلا لينكهاي 1 الي 2 دلاري ميدهند كلاهبرداري واقعي هستند اصلا به نظر من و خيلي از دوستان كه چند سالي است در اين نوع كسب درآمد هستيم سايتهايي كه لينكهاي بالاتر از 5 سنت مي فرستند ارزش ثبت نام ندارند من دو سايت پرداخت از طريق ايميل معرفي مي كنم كه در امضاي من به نام haulingcash و misty&sams cash دو تا از معروفترين سايتها ميباشند با پرداخت پايين

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
هيچ كدوم از اين سايت ها پول نميدن!
يه چيزي خواستي بپرونيا- شما اصلا تو اين سايتها كه معرفي كردم ثبت نام كردي و به حد نصاب رسيدي و پول ندادن
خيلي با حالي بابا :D حداقل اطلاعات اوليه رو داشته باش بعد اظهار نظر كن

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
يه چيزي خواستي بپرونيا- شما اصلا تو اين سايتها كه معرفي كردم ثبت نام كردي و به حد نصاب رسيدي و پول ندادن
ديگه داري جك ميگي عزيز :lol:
من 2 سال بود كه تو خط اين سايت هاي كلاهبردار خارجي بودم كه هيچ كدومشون پول ندادن :D
الان هم 2 ماه ميشه كه تو گلد ماين عضوم و ازش دارم حسابي پول در ميارم!
مردم بي كارن مگه بيان تو اين سايت هاي مزخرف" پايد تو كليك" عضو بشن و وقت و اكونتشون رو بي خود باطل كنن؟ :hmm:
ديگه واسه من شر و .... نگو لطفا :hmm:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از farhad12 :
اساس كار سايتهاي paid to click سر كار گذاشتن مردم هست! :eek:
اگه شما هم بتوني مردم رو بذاري سر كار پول در مياري!! البته اين سر كار گذاشتن كجا و اون كار واقعي كردن كجا... :eek:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
اگه شما هم بتوني مردم رو بذاري سر كار پول در مياري!! البته اين سر كار گذاشتن كجا و اون كار واقعي كردن كجا... :eek:
اشتباه شما اينجاست كه تا دو نفر از اين برنامها بد گفتن و نتوستن ظرف 2- 3 روز پولدار بشن شما همعقيده اونها ميشين همين سايت studiotraffic كه الان 50000 نفر عضو داره - مبناي كارش ايجاد ترافيك براي سايت شماست حالا هر سايتي مي خواد باشه من تبليغات سايتهاي خوب زيادي رو ديدم كه با اين سايت داره انجام ميشه همين سايتها كه شما همه اونها رو كلاه بردار ميگيد تبليغات موتورهاي جستجوي ناشناخته رو انجام ميده و اينطورسايتها ا با همين تبليغات روي سايت خودشون ترافيك ايجاد ميكنن آيا بنظر شما اگر چند نفر دزد بودن ميشه گفت همه دزدند؟ بين تمام سايتهاي تجاري هميشه سايتهاي كلاه بردار هم هست متسفانه اين تجربه تلخ كه اينطور سايتها جز حرام كردن وقت و پول نيست از اين جا نشئات ميگيرد كه هر كسي دو روز ات با اين نوع سايتها آشنا شده براي گرفتن زير مجموعه هر سايت آشغال و كلاه برداري رو در وبلاگي كه دو روزه راه انداختن معرفي ميكنن

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
نه جانم. من خودم توي همين سايتها عضو بودم و 70 دلار هم به دست آوردم اما ديدم خوب چند وقتي سر كار رفتم! وقتم رو به خاطر چند تا سايت خارجي به هدر دادم آخرش 70 دلار به دست آوردم. ارزش زماني كه پاي اينكار گذاشتم صدها برابر اين پول بوده... :eek:
توصيه ميكنم وقت خودتون رو براي متقاعد كردن بقيه براي اينكه refferal شما بشن به هدر ندين. چون اگه خداي نكرده خواستن عضو بشن از آدرس اصلي و بدون refferal عضو ميشن!!! :lol: :p

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه جانم. من خودم توي همين سايتها عضو بودم و 70 دلار هم به دست آوردم اما ديدم خوب چند وقتي سر كار رفتم! وقتم رو به خاطر چند تا سايت خارجي به هدر دادم آخرش 70 دلار به دست آوردم. ارزش زماني كه پاي اينكار گذاشتم صدها برابر اين پول بوده... :eek:
توصيه ميكنم وقت خودتون رو براي متقاعد كردن بقيه براي اينكه refferal شما بشن به هدر ندين. چون اگه خداي نكرده خواستن عضو بشن از آدرس اصلي و بدون refferal عضو ميشن!!! :lol: :p
عيب نداره شما جواب قانع كننده رو به من ندادي :D ولي بهتر يه سر به getpaid forum L بزني مخصوصا به پوشه
praise ans applause البته اگه انگليسي بلد باشي :p

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از farhad12 :
عيب نداره شما جواب قانع كننده رو به من ندادي :D ولي بهتر يه سر به getpaid forum L بزني مخصوصا به پوشه
praise ans applause البته اگه انگليسي بلد باشي :p
راستش انگليسي من به خوبي شما نيست! سواد يه ليسانس الكترونيك حتما كمتر از كسي هست كه وقت با ارزش جواني خودش رو پاي چيزهاي مبهم و بي سر و ته به هدر ميده...
اگه شما قانع نشدين من مطمئن تر و ثابت قدم تر از قبل شدم تا هر كسي كه ميخواد اين راه كه به بيراه ختم ميشه رو بره منصرف كنم. موفق باشين.. ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
اشتباه شما اينجاست كه تا دو نفر از اين برنامها بد گفتن و نتوستن ظرف 2- 3 روز پولدار بشن شما همعقيده اونها ميشين همين سايت studiotraffic كه الان 50000 نفر عضو داره - مبناي كارش ايجاد ترافيك براي سايت شماست حالا هر سايتي مي خواد باشه من تبليغات سايتهاي خوب زيادي رو ديدم كه با اين سايت داره انجام ميشه همين سايتها كه شما همه اونها رو كلاه بردار ميگيد تبليغات موتورهاي جستجوي ناشناخته رو انجام ميده و اينطورسايتها ا با همين تبليغات روي سايت خودشون ترافيك ايجاد ميكنن آيا بنظر شما اگر چند نفر دزد بودن ميشه گفت همه دزدند؟ بين تمام سايتهاي تجاري هميشه سايتهاي كلاه بردار هم هست متسفانه اين تجربه تلخ كه اينطور سايتها جز حرام كردن وقت و پول نيست از اين جا نشئات ميگيرد كه هر كسي دو روز ات با اين نوع سايتها آشنا شده براي گرفتن زير مجموعه هر سايت آشغال و كلاه برداري رو در وبلاگي كه دو روزه راه انداختن معرفي ميكنن
اره عزيز جان :happy: :happy: :happy:
شما درست ميگيد :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
يكم از اون پولات به ما بده :lol: :lol: :lol:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
راستش انگليسي من به خوبي شما نيست! سواد يه ليسانس الكترونيك حتما كمتر از كسي هست كه وقت با ارزش جواني خودش رو پاي چيزهاي مبهم و بي سر و ته به هدر ميده...
اگه شما قانع نشدين من مطمئن تر و ثابت قدم تر از قبل شدم تا هر كسي كه ميخواد اين راه كه به بيراه ختم ميشه رو بره منصرف كنم. موفق باشين.. ;)
مملي جونم حرف دل منو زدي
ديگه اينجا پست نده ;)
تا فردا ما بگيم اين آقا تا پس فردا ميگه :happy:

market_markety

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر دوست داشتي به معناي واقعي وارد تجارت الكترونيك بشيد و درامد بالايي داشته باشيد و تجارت جهاني را واقعا ياد بگيريد با من تماس بگيريد
[email protected]

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از market_markety :
اگر دوست داشتي به معناي واقعي وارد تجارت الكترونيك بشيد و درامد بالايي داشته باشيد و تجارت جهاني را واقعا ياد بگيريد با من تماس بگيريد
[email protected]
خب همين جا يه توضيح كوچيك بده ما هم بدونيم چه كاريه :happy:
من گلد ماين عضو هستم :eek:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم كم سواد نيستم ليسانس زبان هستم ولي شما بجاي جواب دادن به مسئله مدام حاشيه ميريد و يا اون دوستتون مسخره ميكنه گرچه خودش ميگه من در گلد ماين پول خوبي مي گيرم اين حرفش گفتهاي ديگشو نقض ميكنه به هر حال من ادامه بحث رو ضروري نميبينم

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
من هم كم سواد نيستم ليسانس زبان هستم ولي شما بجاي جواب دادن به مسئله مدام حاشيه ميريد و يا اون دوستتون مسخره ميكنه گرچه خودش ميگه من در گلد ماين پول خوبي مي گيرم اين حرفش گفتهاي ديگشو نقض ميكنه به هر حال من ادامه بحث رو ضروري نميبينم
كم آوردي؟ :lol:
عزيز من گلد ماين كجا اين سايت هاي كلاه بردار كجا؟ :eek: :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از roozbeh :
كم آوردي؟ :lol:
عزيز من گلد ماين كجا اين سايت هاي كلاه بردار كجا؟ :eek: :lol:
گمونم دوستمون تجارت الكترونيك واقعي رو با كلاهبرداري الكترونيك يا سركار رفتن الكترونيك اشتباه گرفته! :p ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
گمونم دوستمون تجارت الكترونيك واقعي رو با كلاهبرداري الكترونيك يا سركار رفتن الكترونيك اشتباه گرفته! :p ;)
اينطوره گمون كنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
اينطوره گمون كنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نه عزيز ;) ما اگه اهل كم اوردن بوديم تو اينجور كارا وارد نميشديم شما برو بهمون گلد ماين برس يوخت جا نموني
:graduated

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا