• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كساني كه نگران گلدن استار هستن بخوانند

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من,
از اينكه گلدن استار حك شده متاسفم زيرا كه خودم هم كلي فعلا ضرر كردم , اما خوب زياد نگران نباشيد زيرا يكي از دوستانم خبر داد كه تا جند روز آينده بر ميگردد چون كه فقط ايگولد آن حك شده و براي خود سايت اتفاقي نيفتاده.
غرض از اين تاپيك اين بود كه يك سايت بهتر از گلدن پيدا شده كه شرايط آنرا در ذيل توضيح ميدهم كه اميدوارم مورد توجه دوستان قرار بگيرد.
××××××××××××××××
اين سايت با تفاوتي اندك تقريبا شبيه گلدن هستش با اين تفاوت كه دوره سرمايه گذاري در آن متفاوت هست.
اين سايت همانند گلدن از سيستم SSL SECURED استفاده مي كند.
داراي 4 پلن كه بصورت زير هست:
Contract Unit Price Minimum Units Available Holding Period
FOREX.I $ 5.00 10 units 35,732 45 days
FIXED-ODDS.I $ 10.00 10 units 7,013 45 days
FIXED-ODDS.II $ 15.00 20 units 41,116 75 days
OFFSHORE.I $ 25.00 40 units 56,010 110 days

و سود دوره اي آن به شرح زير ميباشد.
FOREX.I 0.53%
FIXED-ODDS.I 0.56%
FIXED-ODDS.II 0.85%
OFFSHORE.I 1.03%

حالا توضيحي بعنوان مثال درباره يك پلن آن ميدهم : مثلا پلن FOREX.I
ِشما با خريد 5 دلاري صاحب 10units ميشويد كه براي يك دوره 45 روزه اعتبار داره و همانطور كه درباره سود دورهاي در بالا ذكر شد براي هر يونيت 0.53% سود ميدهد , در واقع سود هر روز شما در اين پلن با فرض خريد 5 دلاري ، روزانه 5.3% يعني 5.30 سنت ميباشد كه با خريد 10 دلاري همانند سايت گلدن شما روزي 10.60 سنت ميگيرد كه 0.60 سنت بيشتر است و همينطور نسبت به سود دورهاي پلن هاي ديگر هم بهمين صورت ميباشد.

برداشت از آن هم در هر زمان آزاد هست و به حساب ايگود شما واريز ميكند.
لازم به ذكر ميدانم كه بگم اين سايت حسابهاي مختلفي رو پوشش ميدهد مثل ايگود ، بانك واير ، چك و ... كه از بانك واير ميتوانيد سود خود را بطور مستقيم از طريق حساب ارزي به حساب خود تو ايران بريزيد.

اينم لينك سايت : PrivateOpps

اميدوارم كه توانسته باشم توضيحي كامل درباره اين سايت داده باشم ، به اميد موفقيت همگي.

goldenpeers

Guest
لایک‌ها
0
شما هم وقت كردين از آب گل آلود هي ماهي بگير !!!!!!! :wacko:

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقاي coolboy2004 مخ

اگه ايگولدش هك شده باشه كه بخت شديم همه پولآ پرید

ولی اگه خود سایت هک شده باشد همهیشه از دیتا بیسش بک آپ گرفته میشه مشکلی نیست

ولی قضیه فراتر از هک و این حرفاست عزیز دل برادر

نجفي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شما چيزي ازش گرفتيد اگه گرفتيد فيششم لطفا بزاريد

only-dollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گلدن استار خودش زده که ایگلد شون هک شده و گفته به اون ایگلد پول نریزید. پس بنابراین دو راه واسه گلدن استار باقی نمی مونه :
1- اینکه اون هکر رو دستگیر کنند و پولا رو ازش پس بگیرن.
2- در سایتشون رو ببندن و برن دنبال کارشون. چون اگه بخوان ادامه بدن مجبورن از خودشون پول مردم رو بدن که فکر کنم این کار رو نکنن.

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد ،
از اينكه ميبينم دوستان با اين علاقه به تاپيك توجه دارند تشكر ميكنم.
لازم ميبينم كه يك توضيحي درباره حك گلدن با يك مثال خدمدتون عرض كنم و آن اين است كه اگر شما يك بروكر و يا به اصطلاح يك كارگزار باشيد آيا پول رو تو حساب نگه ميداريد و يا دائما" در گردش قرار ميدهيد كه هر روز سود داشته باشيد؟ مخصوصا" اينكه قرار باشد كه سود هم به سرمايه گذاران بدهيد.

مسلما" اگه قرار باشد پول رو تو حساب نگه داريد حتما متضرر خواهيد شد ، پس عقل حكم ميكند كه هميشه در گردش باشد.

در گلدن هم همينطور هست ، حالا شايد يك مقدار اندكي در حساب داشته باشند كه بخواهند سودهاي سرمايه گذاران را بدهند ولي مطمئنا" تمام پول تو حساب نيست.

حالا شما خود قضاوت كنيد كه آيا به خاطر يك ضرر كم سايت را رها ميكنيد و يا سود زياد كه ناشي از سرمايه كلان هست را توجه ميكنيد؟

به هر حال به شخصه فكر ميكنم كه گلدن سرمايه كلان را بيشتر توجه ميكند تا ضرر اندك را.

باز از همه دوستان عذر خواهي ميكنم ، چون كه هر نظري براي خودش محترم است و بنده هم به نظر دوستان احترام ميگذارم.

موفق باشيد.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از coolboy2004 :
با عرض سلام مجدد ،
لازم ميبينم كه يك توضيحي درباره حك گلدن با يك مثال خدمدتون عرض كنم و آن اين است كه اگر شما يك بروكر و يا به اصطلاح يك كارگزار باشيد آيا پول رو تو حساب نگه ميداريد و يا دائما" در گردش قرار ميدهيد كه هر روز سود داشته باشيد؟ مخصوصا" اينكه قرار باشد كه سود هم به سرمايه گذاران بدهيد.

مسلما" اگه قرار باشد پول رو تو حساب نگه داريد حتما متضرر خواهيد شد ، پس عقل حكم ميكند كه هميشه در گردش باشد.

در گلدن هم همينطور هست ، حالا شايد يك مقدار اندكي در حساب داشته باشند كه بخواهند سودهاي سرمايه گذاران را بدهند ولي مطمئنا" تمام پول تو حساب نيست.

حالا شما خود قضاوت كنيد كه آيا به خاطر يك ضرر كم سايت را رها ميكنيد و يا سود زياد كه ناشي از سرمايه كلان هست را توجه ميكنيد؟

به هر حال به شخصه فكر ميكنم كه گلدن سرمايه كلان را بيشتر توجه ميكند تا ضرر اندك را.

باز از همه دوستان عذر خواهي ميكنم ، چون كه هر نظري براي خودش محترم است و بنده هم به نظر دوستان احترام ميگذارم.

موفق باشيد.

با تشكر از اطلاعاتتان ، لطفا در مورد محاسبه سود آن بيشتر توضيح دهيد . ما در پلن FOREX.I تعداد 10 واحد را به مبلغ 5 دلار مي خريم . سود روزانه هر واحد 53/0%است پس به سرمايه ما روزانه مجموعا 3/5% سود تعلق ميگيرد. خوب سرمايه ما 5 دلار بوده است پس روزانه بايد 5/26 سنت به ما بدهد نه 30/5 سنت.
درصد سود روزانه ( كه در اين مثال 3/5 % است ) در مبلغ خريد يعني 5 دلار ضرب مي شود يا در مجموع واحد؟

GIGA IQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا من نمیدونم شما چرا گیر دادین که هک شده
همه هایپرهایی که بخوان بزنن به چاک همین بهانه رو میارن
گلدن استار هم یه هایپر بود بالاخره یه روز باید میرفت
خب رفت ولی امیدوارم طبق گفته شما برگرده
من خودمم کلی ضرر کردم ولی چیکار میشه کرد

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 1 ساعت قبل از اينكه سايت تخته بشه توي سايت بودم و ورودي اين ماهش فقط 14 هزار دلار بوده و اگر فقط همين مبلغ ربوده شده باشه شايد اميدي باشه البته من خودم 5 هزار دلار توي پلن گلد سرمايه گذاري كرده بودم و فقط 10 روز مونده بود تا 90 روزم تموم بشه و تا الانم 9 هزار دلار ازش برداشت داشتم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mehrzad_50cent :
دوستان من 1 ساعت قبل از اينكه سايت تخته بشه توي سايت بودم و ورودي اين ماهش فقط 14 هزار دلار بوده و اگر فقط همين مبلغ ربوده شده باشه شايد اميدي باشه البته من خودم 5 هزار دلار توي پلن گلد سرمايه گذاري كرده بودم و فقط 10 روز مونده بود تا 90 روزم تموم بشه و تا الانم 9 هزار دلار ازش برداشت داشتم.
نه دوست عزيز
اون مال از صبح تا اون موقع بوده. هر وقت به 100 هزار دلار برسه صفر ميكنه. هر ماه 7-8 بار صفر ميكنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از tnh_z :
با تشكر از اطلاعاتتان ، لطفا در مورد محاسبه سود آن بيشتر توضيح دهيد . ما در پلن FOREX.I تعداد 10 واحد را به مبلغ 5 دلار مي خريم . سود روزانه هر واحد 53/0%است پس به سرمايه ما روزانه مجموعا 3/5% سود تعلق ميگيرد. خوب سرمايه ما 5 دلار بوده است پس روزانه بايد 5/26 سنت به ما بدهد نه 30/5 سنت.
درصد سود روزانه ( كه در اين مثال 3/5 % است ) در مبلغ خريد يعني 5 دلار ضرب مي شود يا در مجموع واحد؟
نه اينجوري نيست
خب فرقي نداره كه وقتي به 1/10 0.56% سود بده به كل هم همونقدر ميده ديگه.
مثل اينكه بگي يه تخم مرغ تو يه دقيقه ميپزه و 10 تا تخم مرغ تو 10 دقيقه كه كاملا غلطه

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
نه اينجوري نيست
خب فرقي نداره كه وقتي به 1/10 0.56% سود بده به كل هم همونقدر ميده ديگه.
مثل اينكه بگي يه تخم مرغ تو يه دقيقه ميپزه و 10 تا تخم مرغ تو 10 دقيقه كه كاملا غلطه

متشكر از جواب شما.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
با عرض سلام مجدد ،

قبلا هم گفتم بازم میگم گلدن استار تو هیچ کار سود آوری شرکت نداشته. حداکثر کاری که کرده باشه اینه که پولا رو به یه حساب ایگلد دیگه که کسی ندونه منتقل کرده باشه تا امنیتشو بیشتر کنه.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از coolboy2004 :
سلام دوستان من,
از اينكه گلدن استار حك شده متاسفم زيرا كه خودم هم كلي فعلا ضرر كردم , اما خوب زياد نگران نباشيد زيرا يكي از دوستانم خبر داد كه تا جند روز آينده بر ميگردد چون كه فقط ايگولد آن حك شده و براي خود سايت اتفاقي نيفتاده.
غرض از اين تاپيك اين بود كه يك سايت بهتر از گلدن پيدا شده كه شرايط آنرا در ذيل توضيح ميدهم كه اميدوارم مورد توجه دوستان قرار بگيرد.
××××××××××××××××
اين سايت با تفاوتي اندك تقريبا شبيه گلدن هستش با اين تفاوت كه دوره سرمايه گذاري در آن متفاوت هست.
اين سايت همانند گلدن از سيستم SSL SECURED استفاده مي كند.
داراي 4 پلن كه بصورت زير هست:
Contract Unit Price Minimum Units Available Holding Period
FOREX.I $ 5.00 10 units 35,732 45 days
FIXED-ODDS.I $ 10.00 10 units 7,013 45 days
FIXED-ODDS.II $ 15.00 20 units 41,116 75 days
OFFSHORE.I $ 25.00 40 units 56,010 110 days

و سود دوره اي آن به شرح زير ميباشد.
FOREX.I 0.53%
FIXED-ODDS.I 0.56%
FIXED-ODDS.II 0.85%
OFFSHORE.I 1.03%

حالا توضيحي بعنوان مثال درباره يك پلن آن ميدهم : مثلا پلن FOREX.I
ِشما با خريد 5 دلاري صاحب 10units ميشويد كه براي يك دوره 45 روزه اعتبار داره و همانطور كه درباره سود دورهاي در بالا ذكر شد براي هر يونيت 0.53% سود ميدهد , در واقع سود هر روز شما در اين پلن با فرض خريد 5 دلاري ، روزانه 5.3% يعني 5.30 سنت ميباشد كه با خريد 10 دلاري همانند سايت گلدن شما روزي 10.60 سنت ميگيرد كه 0.60 سنت بيشتر است و همينطور نسبت به سود دورهاي پلن هاي ديگر هم بهمين صورت ميباشد.

برداشت از آن هم در هر زمان آزاد هست و به حساب ايگود شما واريز ميكند.
لازم به ذكر ميدانم كه بگم اين سايت حسابهاي مختلفي رو پوشش ميدهد مثل ايگود ، بانك واير ، چك و ... كه از بانك واير ميتوانيد سود خود را بطور مستقيم از طريق حساب ارزي به حساب خود تو ايران بريزيد.

اينم لينك سايت : PrivateOpps

اميدوارم كه توانسته باشم توضيحي كامل درباره اين سايت داده باشم ، به اميد موفقيت همگي.

دوست عزيز ، من سايت راديدم و طور ديگري متوجه شدم .
چهار پلن دارند.در هر كدام مبلغ هر يونيت متفاوت است وهمچنين براي هر پلن حداقل يونيتها ودرصد سود تفاوت مي كند. در پلن FOREX.I هر يونيت 5 دلار است ( نه اينكه با 5 دلار 10 يونيت بدهد) .عدد 10 حداقل تعداد يونيت است كه بايد خريد شود. درصد سود روزانه هم ثابت نيست ومتغير است. بين 55/0% تا 40/0 % . اين درصد سود براي كل مبلغ سرمايه گذاري است.و دوره اعتبار آن هم 45 روز است . مثلا اگر ما بخواهيم در همين پلن 100 يونيت بخريم بايد 500 دلار پرداخت كنيم و اگر معدل در صد سود 50/0 % باشد ،سايت روزانه بطور ميانگين 5/2 دلار مي پردازد تا 45 روز.

آيا من درست متوجه شده ام يا نه؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از coolboy2004 :
اما خوب زياد نگران نباشيد زيرا يكي از دوستانم خبر داد كه تا جند روز آينده بر ميگردد .

من فقط در این مورد این قسمت از حرف شما یه سوال دارم این دوست شما از کجا خبردار شده؟:D :f34r:

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از coolboy2004 :
سلام دوستان من,
شما يا مقرضانه داري اين حرفارو ميزني يا اينكه خيلي ساده اي ! مرد حسابي پولهاي ملت رو دزديدند دارن الان باهاش حال ميكنند بعد ميگي تا چند روزه ديگه برميگرده:blink: واقعا كه جك سال بود:D :lol:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
مرد حسابي پولهاي ملت رو دزديدند دارن الان باهاش حال ميكنند بعد ميگي تا چند روزه ديگه برميگرده واقعا كه جك سال بود

منم نظرم همینه.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اگه یه نگاه به تاریخ پستها مینداختید بد نبود.
تاپیک ماله عصر یخبندانه!!!

بالا