• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد فقط با ورود به سايت

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
این هم سایتی هست که به ازای ورود روزانه و دیدن یک تبلیغ بهتون پول میده

کار با این سایت به این صورت هست که هر روز باید وارد سایت بشید و بعد از ورود یک تبلیغ بهتون نشون میده و چند ثانیه بعد در قسمت بالا سمت راست skip ads میاد که با زدن اون دکمه میتونید وارد محیط کاربریتون بشید

یک راه خوب که از سایت باکسنما یاد گرفتمو میخوام اینجا امتحان کنم

به این صورت که من لینک عضویتمو اینجا میزارم تا 3 نفر عضو بشن و بعد از این لینک نفر بعدو میزارم یعنی نفر اولی که با لینک من ثبت نام کرده پس کسانی که ثبت نام میکنند با لینک من referal link خودشونو برای من بزارن تا در صورتی که استقبال شد به این کار ادامه بدیم

لينك ثبت نام

نحوه عضویت در سایت :

در قسمتی که user name و password میخواد email که میخواهید باهش وارد شید را یزنید و سپس یک پسورد هم انتخاب کنید و بنویسید و submit را بزنید و در صفحه بعد create را میزنید تا ثبت نامتون کامل شه

چند نکته

1 - حداقل برداشت از این سایت برای پرفكت ماني 0.01 دلار و برای پی پال 0.10 دلار و پيزا 1 دلار هست

2 - ...

3 - من تا جایی که بتونم ادامه میدم و لینک نفراتو اینجا میزارم و اگر نتونم دوستان خودشون باید ادامه بدن

4 - کسانی که با لینک پست اول ثبت نام میکنند لطفا در پستهای بعدی referal link را که در عکس زیر نشون دادم بنویسند تا وقتی 5 نفر هر کس تکمیل شد به سراغ کسان دیگه برم
- عضویت در این سایت رایگان هست و هر کس دوست داشت میتونه ثبت نام کنه به دلخواه خودش و معلوم نیست این سایت تا چه زمانی به کارش ادامه بده

و این هم اولین سند پرداختی که بلافاصله بعد از درخواست واریز شد
untitled-jpg.369119

اين تصوير مال يكي ديگه هست مال خودم هم اينه:
http://bayanbox.ir/view/5399456568293744318/paidtologin-1.jpg

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
پرداختت مال دیروز بوده یا پریروز ؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
منظورت از لیبرتی همون لیبرتی ریزرو هست که عمریه درش تخته شده و صاحبش دستگیر شده دیگه
ببخشيد چون متن رو كپي كرده بودم اون قسمتش رو يادم رفت ويرايش كنم.
سایت اسکم نیست ها ولی سند پرداختیت خیلی ضایست ماله 2013 عهههههههههههههههههه ×××××××××××××××××
مال من نيست منبع رو ذكر كردم مال يكي از كاربراي اين انجمنه.
تاریخ پرداخت 2013 هستش؟!
مال من نيست منبع رو ذكر كردم مال يكي از كاربراي اين انجمنه.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آقا ديروز درخواست پرداخت دادم اتومات تو 5 ثانيه واريز كردن
http://bayanbox.ir/view/5399456568293744318/paidtologin-1.jpg
مشكل كوچيكي داريم اونم اين كه مقدار كم رو اتومات واريز ميكنه ولي نميدونم مقدار زياد رو هم واريز ميكنه يا نه يا اينكه با 3 زيرمجموعه 3 روزه 100 دلار ميده يا نه؟ چون تاحالا زيرمجموعه نداشتم.

بالا