موافقم :happy: :happy:به نقل از daftarekhaterat :آقا زودتر بيل گيتس رو خبر كنين مايكروسافت رو ول كنه بياد اينجا!!!
پایتم ایولبه نقل از daftarekhaterat :آقا زودتر بيل گيتس رو خبر كنين مايكروسافت رو ول كنه بياد اينجا!!!
شما بيلي هستي؟ :hmm:به نقل از davidmors :چي شد من اومدم
با من كار داشتين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روزبه جان پس جریان اینی که تو امضات زدی چیه؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از roozbeh :شما بيلي هستي؟ :hmm:
با من كار داشت.![]()
بله در خدمتم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جمع كن بندو بساطت رو بابا :hmm:
به قول فتوكپي : ما اين راها رو خيلي وقت پيش رفتيم :happy:
مهرداد جان اين قضيش با بقيه فرق ميكنه!به نقل از mehrdad1355 :روزبه جان پس جریان اینی که تو امضات زدی چیه؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
خوب برو تو بخش ازاد بزن که از 7 دولت ازاده تا بقیه هم یاد بگیرنبه نقل از roozbeh :مهرداد جان اين قضيش با بقيه فرق ميكنه!
من كه ازش رازيم و ازش دارم پول در ميارم . 60 دلار واسه عضويت دادم كه تا الان 4 تا پورسانت 30 دلاري گرفتم و هر روز هم زير شاخه هام دارن رشد ميكنن و به نسبت ميزان گرفتن پورسانت ها هم بيشتر ميشه.خلاصه منبع در آمد خوبيه!
به تمام كساني هم كه ميخوان تو اين سيستم فعاليت كنن ميتونم سي دي آموزشيش رو به صورت رايگان ارسال كنم.
فتوكپي كه نميزاره اينجا توضيح بدم اگه ميخواي بيشتر توضيح بدم بگو يه تاپيك باز كنم اونجا كامل توضيح ميدم.
به روي چشممبه نقل از mehrdad1355 :خوب برو تو بخش ازاد بزن که از 7 دولت ازاده تا بقیه هم یاد بگیرن
بزرگترين بورس انلاين بين المللي سرمايه گذاري سهام و پرداخت سود روزانه
معتبرترين شركت هاي چهاني uinvest