• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب در آمد از طريق ياران توس !!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
دعوت به همکاری !

از کسانی که مدت زیادی در روز در اینترنت هستند و یا با سایتهای زیادی در تماس هستند دعوت به همکاری می شود .

شرکت ما یک سری خدمات در زمینه وب را می خواهد از طریق ایمیل به اطلاع سایتهای مختلف برساند . کاری که شما باید بکنید این است که در روز مقداری وقت خود را صرف جستجو در سایتهای فارسی صرف نمایید و ایمیل های webmaster های آنها را پیدا کنید و به آنها ایمیل بزنید یا آگهی های ما را در سایت خود به اطلاع بازدید کنندگان خود برسانید .

به ازای فروش یا ارائه خدماتی که شما معرف آن باشید بسته به نوع کار از 20 تا 40 در صد پورسانت خواهد داشت .

در حقیقت ما نیازمند چند بازاریاب می گردیم کخ روزانه میلهای تبلیغاتی ما را ارسال نماید . ما می توانیم میل pop3 در اختیارشان قرار دهیم که آگهی ها را بصورت آفلاین در Outlook آماده بکنند تا در زمانی که آنلاین می شوند وقتشان صرف ارسال ایمیلها نشود .

شما باید یک شماره حساب در اختیار ما قرار دهید تا هزینه زحمت و بازاریابی شما را به شماره حسابتان واریز نماییم .

هر کس تمایل داشت اعلام نماید .

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ايول مخ.
خواستي من ميل برات ميفرستم دونه اي 2.5تومان
خواستي بگو
به آدرس هاي ايميل ايراني و فعال
قربونت

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ايول مخ.
خواستي من ميل برات ميفرستم دونه اي 2.5تومان
خواستي بگو
به آدرس هاي ايميل ايراني و فعال
قربونت
دیوید جان چند بار بگم تبلیغات ممنوع ؟
میتونی بهش پی ام بدی

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ما به تعداد ايميلي كه شما بفرستيد كاري نداريم !!!
به ازاي هر فروشي كه عاملش شما باشيد درصدي از هزينه آن بعنوان پورسانت به شما تعلق مي گيرد .
حالا ممكنه 3 ايميل زده و پورسانت بگيريد ممنكنه 50 ايميل هم برنيد ولي پولي دريافت نكنيد !!!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از fotocopy :
دیوید جان چند بار بگم تبلیغات ممنوع ؟
میتونی بهش پی ام بدی
معذرت
به خدا يادم نبود
دفه آخره
ببخشيد

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چطوری مشخص می شود اشخاصی که از شما خرید می کنند از طرف تبلیغات من مراجعه کرده اند .

و راستی هاست من چه طور شد ثبت نکردی چرا ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از gooyapardaz :
چطوری مشخص می شود اشخاصی که از شما خرید می کنند از طرف تبلیغات من مراجعه کرده اند .

و راستی هاست من چه طور شد ثبت نکردی چرا ؟
سلام !

ما درصدي بصورت توافقي براي مشتريهايي كه شما معرفشان باشيد تخفيف درنظر مي گيريم . مسلما آنها براي اينكه از تخفيف برخوردار شوند نام شما را خواهند آورد ...

در مورد هاست هم من اسم دومين را از شما بصورت پيغام خصوصي پرسيدم ولي شما جوابي نداديد . درعين حال چون شما تقاضايتان در ماه تخفيفمان بوده من با همون 50% تخفيف حساب مي كنم . فقط همون پلني كه تقاضا كرده بوديد !!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام
اقا ما هم هستيم يكم بيشتر توضيح هم بدي خوبه
برام پي ام بده
www.iroonikids.com

iroonikids{at}yahoo{dot}com

بالا