• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي از †$H@ki®@† خبري نداره ؟؟!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MINIX

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
من حدود 6 ماه پيش به اين كاربر "‌ †$H@ki®@† " آقاي عباس شريفي براي دستگاه پورتن 30 تومن پول دادم . بعد از اينكه واريز كردم گفت برات پست كردم ولي با پست معمولي و ممكنه كمي طول بكشه . بعد از يكماه كه بسته من نرسيد بهم گفت اين بسته هايي كه براي من و چندنفر ديگه ار بچه هاي سايت فرستاده هيچكدوم به مقصيد نرسيدن و ممكنه توي پست گم و گور شده باشن :blink::blink: بعد دوباره گفت چندروز ديگه صبر كن اگه نرسيد پولت رو پس ميدم .بازم صبر كردم و خبري نشد دوباره گفت شرمنده من فعلا" دستم تنگه و بهم مهلت بده تا پول رو جور كنم و برات بفرستم . خلاصه مطلب اينكه بعد از كلي قول اين ماه و اون ماه رو دادن ديگه چندوقتيه كلا" ازش خبري ندارم. من اين 30 تومن برام مهم نيست ولي زورم ميگيره كه يكي بخاد از اعتماد ديگران سواستفاده بكنه والا اگه همون اول گفته لبود فلاني من كمي پول لازم دارم خيلي بهتر از اين بود كه بياد همچين كاري بكنه . هدفم از ايجاد اين تاپيك هم اين نبود كه به كسي تهمت بزنم و شايد واقعا" توي اين چندمدتي كه خبري ازش نيست اتفاقي واسش افتاده باشه كه نتونسته اداي دين كنه . به هر حال هر كس خبري از ايشون داره ما رو هم لطفا" در جريان بزاره ...!

Cockold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشو آخرین بار می خواستن از یک شرکت آمریکایی ماهی $1000 اخاذی کنند
که یکی از کاربران ایمیل ها و لینک پست های او را در سایت های خارجی آورد و نشان داد

از ان روز به یعد کسی از او خبری ندارد

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اخرين بار تو كلمبيا ديدنش
تو مزارع كوكائين

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا