• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي اين پرت را ميشناسه

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود 7 تا 8 ماه است وقتي من به اينترنت وصل ميشه از طريق پورت زير كسي ميخواد به من وصل بشه. البنه بعضي وقتها تا وصل ميشه اينطور است بعضي مواقع هم اين اتفاق پيش نمياد. و حتي بعضي وقتها 3 تا 4 بار پشت سر هم اين اتفاق پيش مياد. كسي ميتونه راهنمايي كنه . در ضمن به چه فايروالي ميشه اطمينان كرد؟

log.jpg

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Port number: 3955
Common name(s): not known
Common service(s): not known
Service description(s): not known
Common server(s): not known
Common client(s): not known
Common problem(s): not known
Encrypted options: not known
Secure options: not known
Firewalling recommendations: not known
Attack detection: not known
Related ports: not known
Related URL(s): not known
Other notes: not known

خيلي بعيده اين پورت براي استفاده از سرويس معروفي باز شده باشه، ممكنه برنامه خاصي روي سيستمتون داريد كه باعت باز شدن اين پورت شده، يك بار كه زون آلارم پيام خطا داد، دستور netstat -b را اجرا كنيد ببينيد چه برنامه هايي دارن سرويس ميدن يا درخواست سرويس روي اين پورت ميكنن، شايد پرتقال فروش! را پيدا كرديد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
منم همین نظر رو دارم.به احتمال زیاد مال یه برنامه ی جانبیه.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من برات توی گوگل سرچ کردم. یکی دیگه هم مشکل تورو داشت و کسی نتونست مشکلش رو برطرف کنه. همیشه از یه آی پی پک به سیستم تو فرستاده میشه یا هر بار فرق میکنه؟ اگه فرق نمیکنه اون آی پی رو کامل بلوک کن. اون پورت رو هم بهتره ببندی تا توسط فایروال کنترل بشه. البته بطور آزمایشی این کار رو انجام بده.

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
من برات توی گوگل سرچ کردم. یکی دیگه هم مشکل تورو داشت و کسی نتونست مشکلش رو برطرف کنه. همیشه از یه آی پی پک به سیستم تو فرستاده میشه یا هر بار فرق میکنه؟ اگه فرق نمیکنه اون آی پی رو کامل بلوک کن. اون پورت رو هم بهتره ببندی تا توسط فایروال کنترل بشه. البته بطور آزمایشی این کار رو انجام بده.

من نميدونم چطوري بايد يك يك پرت را ببندم. در ضمن چه فايروالي قابل اطمينان است؟

بالا