كسي با اين سايت كار كرده؟meteor-mails.com كلاه برداره يا پول ميده؟
M masoudz Registered User تاریخ عضویت 24 آگوست 2005 نوشتهها 122 لایکها 2 7 سپتامبر 2005 #1 كسي با اين سايت كار كرده؟meteor-mails.com كلاه برداره يا پول ميده؟
Sama01 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 جولای 2005 نوشتهها 387 لایکها 0 محل سکونت Tehran 20 سپتامبر 2005 #2 من توی این سایت عضو بودم. ظاهرا همه کارها را درست انجام دادم ولی پولی به من نداده. با چند نفر دیگه هم که ارتباط داشتم همین وضع حاکم بود. پس احتمالا کلاه برداره.
من توی این سایت عضو بودم. ظاهرا همه کارها را درست انجام دادم ولی پولی به من نداده. با چند نفر دیگه هم که ارتباط داشتم همین وضع حاکم بود. پس احتمالا کلاه برداره.
sascovach کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 فوریه 2006 نوشتهها 1,089 لایکها 1 10 آپریل 2006 #3 به نقل از masoudz : كسي با اين سايت كار كرده؟meteor-mails.com كلاه برداره يا پول ميده؟ کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه کلاه برداره شک نکن ... گوش منو هم بریده اون اولا:hmm:
به نقل از masoudz : كسي با اين سايت كار كرده؟meteor-mails.com كلاه برداره يا پول ميده؟ کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه کلاه برداره شک نکن ... گوش منو هم بریده اون اولا:hmm: