• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي برنامه virual cd writer داره؟

caprice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دنبال برنامه اي مثل virtual clone drive يا daemon tools هستم با اين تفاوت كه يه درايو مجازي cd رايتر درست كنه و برنامه هاي رايت بتونن توي اون رايت كنن . در واقع اطلاعات رو در قسمتي از هارد ذخيره كنه.
اگه همچين چيزي باشه بدرد من يكي كه خيلي مي خوره. چون گاهي وقتا فيلمي كه capture ميكنم رو تو cd رايت ميكنم بدون اينكه nero ايرادي بگيره يا پيامي بده ولي آخر سر media player نميتونه اونو پخش كنه و حالمو ميگيره.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از caprice :
من دنبال برنامه اي مثل virtual clone drive يا daemon tools هستم با اين تفاوت كه يه درايو مجازي cd رايتر درست كنه و برنامه هاي رايت بتونن توي اون رايت كنن . در واقع اطلاعات رو در قسمتي از هارد ذخيره كنه.
اگه همچين چيزي باشه بدرد من يكي كه خيلي مي خوره. چون گاهي وقتا فيلمي كه capture ميكنم رو تو cd رايت ميكنم بدون اينكه nero ايرادي بگيره يا پيامي بده ولي آخر سر media player نميتونه اونو پخش كنه و حالمو ميگيره.
خب با خود nero ميتوني به جاي اينكه روي سي دي رايت كني ، از image drive استفاده كني و روي هارد image اش رو ذخيره كني. با خود nero image drive يا برنامه ديگه مثل alcohol كه image drive اش اكثر فرمتهاي image رو ساپورت ميكنه ميتوني imgae رو بخوني.

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
من از virtual daemon maneger استفاده می کنم . این برنامه قادر هست ایمیج هایی که با clone cd درست شدن رو به راحتی بخونه .

caprice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mahdi206 جان دستت درد نکنه . نمی دونستم nero همچین امکانی داره. دمت گرم.

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اگه نرو اولترا ورژن داشته باشی میتونی همون فایل ایمیج رو توی یه سیدی رام مجازی باز کنی بدون اینکه ازحالت سیدی بود خارج بشه یا جای اضافی اشغال کنه در قسمت ایمیج درایو کنار سایر ببخش های نرو

بالا