• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي دايورت كردن شماره رو بلده

elmizina

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
چند روز پيش يكي بهم زنگ زد گفت اگه بهم شارژ ندي گوشيتو دايورت ميكنم منم بهش ندادم بعد ديدم سيمكارتم دايورت شده هركي بهم تماس و اس ام اس ميده ميره تو گوشي طرف حالا ميخوام تلافي كنم هر كي بلده هزينشو هم ميدم به شركت ايرانسل هم گفتم كاري خم نتونستن انجام بدن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خوب اولا باید ایشون گوشی شما رو دست گرفته باشه که دایورت کرده باشه.در غیرانصورت امکان پذیر نیست.
اگرم اینطوره و گوشی شما افتاده دستش کد مربع 21 مربع رو بگیرید تا کنسل بشه دایورت.

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
چند روز پيش يكي بهم زنگ زد گفت اگه بهم شارژ ندي گوشيتو دايورت ميكنم منم بهش ندادم بعد ديدم سيمكارتم دايورت شده هركي بهم تماس و اس ام اس ميده ميره تو گوشي طرف حالا ميخوام تلافي كنم هر كي بلده هزينشو هم ميدم به شركت ايرانسل هم گفتم كاري خم نتونستن انجام بدن

اگه گوشیت دستش نباشه و اینکار رو کرده باشه ترفند جالبیه. حتما پیگیری کن به یه نتیجه برس به ما هم خبر بده

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دایورت هم باشی بازم SMS روی گوشی خودت میاد دایورت فقط واسه تماسه البته تا جایی که من اطلاع دارم

elmizina

Registered User
لایک‌ها
4
نميدونم هر چي كد زدم بردم شركت ايرانسل هيچ كاري نكردن من طرف رو نميشناسم

stay green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

تا گوشیت دستش نباشه نمیشه

saadebady

Registered User
لایک‌ها
4
دایورت فقط واسه تماسه تو برو پرینت بگیر ببین فقط داره زنگ ها و پیام هات رو میخونه یا میتونه از اعتباره سیم کارتت هم استفاده کنه.اگه دیدی اون از خطت به کسی زنگ زده بدون کپی اش کرده

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
#21#* و یا از تنظیمات از حالت دایورت در بیارید و خلاص
لایک فراموش نشه
winksmiley02.gif

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
منظورت از پستی که تو تاپیک " از گوشی ـتون یه عکس بگیرین بذارین اینجا " گذاشتی چیه ؟

منظورم این بود که حرف ی بهم چسبیده نیست و یا اینکه جملات مشکل املایی از آخر به اول دارن که نتونستم خوب متوجه بشم و کمکتون کنم.یا حق

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
منم تا جایی که میدونم دایورت فقط واسه تماس ها هست و واسه اس ام اس نیست، حتما هم باید دسترسی فیزیکی به گوشیت داشته باشه، در مورد کپی کردن سیمکارت من اطلاعی ندارم، دوستان یکم در این مورد توضیح بدن؟ چجوری کار میکنه؟ اون دستگاه هست هنوز؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
چرا برنامه هایی برای هک وجود داره که این کارا رو انجام بدن اما نه از راه دور تا جایی که بلوتوث جواب بده و البته شنیده بودم جدیدا از طریق اس ام اس هم این کارو کردن ولی چیزی ندیدم.انشاالله که چنین چیزی نباشه وگرنه حریم شخصی افراد مورد تهدیده

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
راه حل= بندازش دور یک سیمکارت دیگه بخر...7 تومن =دوقلو

Tala_Mala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
#شماره مقصد*21*
برای لغوش هم #21#

بالا