fojehpuppet
کاربر تازه وارد
اگه كسي در باره امكانات گوش سوني اريكسون w555iاطلاعاتي داره لطفا بنده رو راهنمايي كنه . البته اگه فرقش رو با 750iهم بگه كه ديگه نور علي نور مي شه
به نقل از tintin :ضمنا اسمش w500 هست نه w555
بلهبه نقل از Sony Ericsson!! :همون w550i منظورتونه دیگه
به نقل از tintin :بله
منو باش اومدم اسم درستش رو بگم راه رفتن خودم یادم رفت !!!
به نقل از daftarekhaterat :من هم ميخوام اين گوشي رو بخرم. لطفا از مشكلاتش بنويسين. قطر زيادش اذيت نميكنه؟
نه... k700 رو دارم. خيلي هم راضي هستم. واسه يكي از افراد فاميل ميخوام بخرم كه تا 250 تومن پول داره. قيمت اين مدل همين حدوده به گمونم. از لحاظ حافظه داخلي هم عاليه. وضوح lcd خوبي هم داره. نميدونم مشكلش چيا ميتونن باشن.به نقل از Sony Ericsson!! :اِ پس K700 چی شد؟؟ فروختی؟؟:blink:
ممنون از توضيحاتت.به نقل از Sony Ericsson!! :خب دفترچه جان این گوشی مشکل خاصی نداره فقط سیمبین نیست اگه براش مهم نباشه
اگه نه گوشی خیلی خوبیه کیفیت Mp3 ش که عالیه دو تا اسپیکر هم داره به صورت استریو و واقعا وقتی من صداش رو شنیدم خیلی تعجب کردم خیلی بلند و واضح و شفاف و هندزفری اش هم همونه که رو w800 هست
دوربین 1.3 و رادیو و 3 تا بازی قشنگ هم روشه که بعدا میشه بهش اضافه هم کرد
بلوتوث و اینفرارد و xplod یه بار هم گفته بود تو جعبه اش یه کابل از اونا که یه سرش می خوره به گوشی و یه سرش دو تایی میشه می خوره به ضبط خونه هم دیده
کلا گوشی خوبی هست مبارک باشه
یه مشکل اینه که حافظه اش اضافه نمیشه و همون 256 مگ هست فقط البته برای اکثر کار برها مقدار خوبیه
به نقل از aqua :یعنی هیچ کسی تا حالا با این گوشی کار نکرده ؟
به نقل از aqua :خیلی ممنون از این که جواب دادی .
میخوام بدونم از لحاظ سخت افزاری چه فرقی با k750 داره ؟
یا مثلا پخش k750 mp3 بهتره یا w550 ؟
باتری k750 بیشتر کار میکنه یا w550 ؟
بازم ممنون .