• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي مستركارت يا ويزا سراغ داره ؟

NojanServer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام،
ما از بس كه گفتن كرديت كارت آي آر و كش يو كلاه بردارن و غيره ديگه خسته شديم. كسي يك جاي مطمئن و فوري سراغ داره شمارو به خدا با درج شرايط و مشخصات و خواهشا معتبر ه ما بگين.

با تشكر

paypak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.iranvisacard.net
فقط به خاطر اینکه کل کار تجارتی رو راه میندازه معرفی کردم(خودم خرید کردم ازش)

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NojanServer :
دوستان سلام،
ما از بس كه گفتن كرديت كارت آي آر و كش يو كلاه بردارن و غيره ديگه خسته شديم. كسي يك جاي مطمئن و فوري سراغ داره شمارو به خدا با درج شرايط و مشخصات و خواهشا معتبر ه ما بگين.

با تشكر
سلام.
من با هیچکدوم از شرکت های ایرانی که کارت عرضه میکنند کار نکردم و با اونها آشنایی ندارم .
ولی اگه مشکل شما پرداخت بابت سرویس و یا خرید از اینترنت هست من میتونم براتون انجام بدم . از یک طرف هم میتونه خیالتون راحت باشه چون حساب بانکی . کردیت کارت و اکانت پی پال من مال آمریکاست .

mohammad1384

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sinahosting :
سلام
نیاز به توضیحی نداره
http://www.sinahost.com/cc/index.html

سلام // اقا خودم اکانت پی پال وری فای شده می فروشم

کاملا عالی و مطمئن // برای ورود هم یک نرم افزاری که از شرکت سرمایه گذاری ایران هایپ گرفتم

چون ساتی ایگولد باز نمیشه // یک نرم افزاری مطمئن رایگان به همه داد من هم چون عضو بودم به من داد

حجمش خیلی زیاد نیست // اقا اصلا اگر با این نرم افرار وارد پی پال یا هر ساتی دیگه بشید // اصلا نمی فهمه که

تو از ایران هستی // ما به شما یک اکانت پی پال را 60 دلار می فروشیم //

اگر خواستی با ما تماس بگیر

[email protected]
اگر خواستی حتما با ایمل ما تماس بگیر / چون ما خیلی به فرم ها سر نمی زنیم

اگر خواستی شماره تلفن هم میدیم . در ضمن اگر کارت ویزا یا مستر کارت مطمئن هم خواستید من میتونم به شما بدم
:)
:)

بالا