• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي نرم افزار رهياب همراه رو داره؟

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر چیز جالبی میاد.
اگه کسی استفاده کرده یه توضیحی بده ببینیم چه جوریاست!!

و اگه واسه دانلود هم بزارین که عالی:rolleyes: ه. هرچند که قیمتش مناسبه (به شرط کارآیی مناسب).

منتظریم.....

sanaz_zandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,
man nemidoonam ke manzooretoon az rahyab ro dorost fahmidam ya na, vali ye narmafzar hast ke age downloadesh konid mesle GPS mimoone, worldwide mobile phone navigatione www.nav4all.com oonja mitoonid bishtar dar moredesh bekhoonid.
yeki dige ham hast tomtom vali man oono emtehan nakardam, omidvaram ke hamino khaste boode bashin​

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه منظور من اينه:
http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10507
10507-0.jpg

10507-1.jpg

10507-2.jpg

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از sanaz_zandi :
salam,
man nemidoonam ke manzooretoon az rahyab ro dorost fahmidam ya na, vali ye narmafzar hast ke age downloadesh konid mesle GPS mimoone, worldwide mobile phone navigatione www.nav4all.com oonja mitoonid bishtar dar moredesh bekhoonid.
yeki dige ham hast tomtom vali man oono emtehan nakardam, omidvaram ke hamino khaste boode bashin​

منظورش خیلی واضحه . رهیاب واسه تهران هستش.
این که شما گذاشتی باید آنلاین باشی و کلی دردسر داره با این سرعت افتضاح ایران.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
نه نه ... این نرم افزار نیازی به آنلاین بودن نداره ...
خیلی نرم افزار خوبیه ... یه جا توی یه سایت در موردش نوشته بود ( یادم نیست کجا ) ... اسم بهش بدی سریع برات محل رو پیدا می کنه ...

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از adib :
سلام
http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10507
؟
ممنون ميشم اگه داريد براي دانلود بذارين.

بله من از این نرم افزار استفاده می کنم! هرچند نرم افزار خوبی است اما جا برای کار دارد.

- امکان جستجو دارد اما نه بصورت تایپ! لیست اماکن و معابر دارد.
- خیلی از نامها مطابق نقشه است نه عرف. مثلا خیابان بخارست تدارد- باید احمد قصیر جستجو شود
- منوهای آن خیلی خوب طراحی شده اند.
- فعال سازی نیاز دارد.
- و نکته بسیار اعصاب خورد کن آن که آدم را برای شکستن قفلش تشویق می کند." تنها سه بار امکان گرفتن کد فعال سازی هست آنهم برروی یک گوشی وبرای یک شماره تلفن:blink: " اصل نامردیه!​

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب دوستان اينجا رو ببينيد گويا دارند ثبت نام ميكنند براي دريافت اين نرم افزار :blink:
http://www.cybiran.ir/fa/products/register/

توصيه اخلاقي :
من خودم ثبت نام نكردم تا دانلود كنم يا برام به ميلم بفرستند يا .....
معرفي اين سايت صرفا جهت آگاهي شما دوستان بود .
چون دوست ندارم مشخصات منو اين شركت هاي ايراني داشته باشند ( خارجي بود مشكلي نبود ) :lol:
من منتظر ميمونم تا كرك شدش بياد بازار ;)

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
خب دوستان اينجا رو ببينيد گويا دارند ثبت نام ميكنند براي دريافت اين نرم افزار :blink:
http://www.cybiran.ir/fa/products/register/

توصيه اخلاقي :
من خودم ثبت نام نكردم تا دانلود كنم يا برام به ميلم بفرستند يا .....
معرفي اين سايت صرفا جهت آگاهي شما دوستان بود .
چون دوست ندارم مشخصات منو اين شركت هاي ايراني داشته باشند ( خارجي بود مشكلي نبود ) :lol:
من منتظر ميمونم تا كرك شدش بياد بازار ;)

نه خیر دوست عزیز!
این صفحه برای دریافت کد فعال سازی بر اساس شماره سریال برنامه ، شماره تلفن، مدل و سازنده گوشی و یک کد Random که خود نرم افزار پس از نصب می دهد ایجاد شده.:blink:

از همه مضحک تر اینکه این مشخصاتی که شما در این صفحه وارد می کنید به عنوان محل نصب نرم افزار همیشه باید ثابت باشد(مخصوصاً شماره تلفن) و این یعنی رهگیری کرک کننده اش. و تنها هم سه بار اجازه دریافت کد فعال سازی را دارید :blink:

خدا را شکر که Windows را شرکتهای ایرانی طراحی نکرده اند و گرنه احتمکالاً مجبور بودیم برای ثبت آن اثر کف پای خود را هم اسکن کنیم ودر یکی از مراحل نصب ماچ هم بدهیم
:hmm:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از saanei :

نه خیر دوست عزیز!
این صفحه برای دریافت کد فعال سازی بر اساس شماره سریال برنامه ، شماره تلفن، مدل و سازنده گوشی و یک کد Random که خود نرم افزار پس از نصب می دهد ایجاد شده.:blink:

از همه مضحک تر اینکه این مشخصاتی که شما در این صفحه وارد می کنید به عنوان محل نصب نرم افزار همیشه باید ثابت باشد(مخصوصاً شماره تلفن) و این یعنی رهگیری کرک کننده اش. و تنها هم سه بار اجازه دریافت کد فعال سازی را دارید :blink:

خدا را شکر که Windows را شرکتهای ایرانی طراحی نکرده اند و گرنه احتمکالاً مجبور بودیم برای ثبت آن اثر کف پای خود را هم اسکن کنیم ودر یکی از مراحل نصب ماچ هم بدهیم
:hmm:

منو باش كه فكر كردم براي دانلوده ... البته فرقي هم نمي كنه ما منتظر ميمونيم
نگران نباش كرك شدش بزودي مياد :lol:
اينجور نرم افزارهارو بايد يه سازماني متولي امور ماليش بشه و رايگان در اختيار مردم بزارند تا ارتباطات سهل تر بشه عوضش ميان :wacko:

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
منو باش كه فكر كردم براي دانلوده ... البته فرقي هم نمي كنه ما منتظر ميمونيم
نگران نباش كرك شدش بزودي مياد :lol:
اينجور نرم افزارهارو بايد يه سازماني متولي امور ماليش بشه و رايگان در اختيار مردم بزارند تا ارتباطات سهل تر بشه عوضش ميان :wacko:

کسی کرکش رو نداره؟؟؟؟؟

majidmnr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا