به نقل از sanaz_zandi :salam,
man nemidoonam ke manzooretoon az rahyab ro dorost fahmidam ya na, vali ye narmafzar hast ke age downloadesh konid mesle GPS mimoone, worldwide mobile phone navigatione www.nav4all.com oonja mitoonid bishtar dar moredesh bekhoonid.
yeki dige ham hast tomtom vali man oono emtehan nakardam, omidvaram ke hamino khaste boode bashin
به نقل از adib :
به نقل از 3soot :خب دوستان اينجا رو ببينيد گويا دارند ثبت نام ميكنند براي دريافت اين نرم افزار :blink:
http://www.cybiran.ir/fa/products/register/
توصيه اخلاقي :
من خودم ثبت نام نكردم تا دانلود كنم يا برام به ميلم بفرستند يا .....
معرفي اين سايت صرفا جهت آگاهي شما دوستان بود .
چون دوست ندارم مشخصات منو اين شركت هاي ايراني داشته باشند ( خارجي بود مشكلي نبود ) :lol:
من منتظر ميمونم تا كرك شدش بياد بازار
به نقل از saanei :
نه خیر دوست عزیز!
این صفحه برای دریافت کد فعال سازی بر اساس شماره سریال برنامه ، شماره تلفن، مدل و سازنده گوشی و یک کد Random که خود نرم افزار پس از نصب می دهد ایجاد شده.:blink:
از همه مضحک تر اینکه این مشخصاتی که شما در این صفحه وارد می کنید به عنوان محل نصب نرم افزار همیشه باید ثابت باشد(مخصوصاً شماره تلفن) و این یعنی رهگیری کرک کننده اش. و تنها هم سه بار اجازه دریافت کد فعال سازی را دارید :blink:
خدا را شکر که Windows را شرکتهای ایرانی طراحی نکرده اند و گرنه احتمکالاً مجبور بودیم برای ثبت آن اثر کف پای خود را هم اسکن کنیم ودر یکی از مراحل نصب ماچ هم بدهیم
:hmm:
به نقل از 3soot :منو باش كه فكر كردم براي دانلوده ... البته فرقي هم نمي كنه ما منتظر ميمونيم
نگران نباش كرك شدش بزودي مياد :lol:
اينجور نرم افزارهارو بايد يه سازماني متولي امور ماليش بشه و رايگان در اختيار مردم بزارند تا ارتباطات سهل تر بشه عوضش ميان :wacko:
کسی کرکش رو نداره؟؟؟؟؟