• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي DVD اوريجينال مصائب مسيح و ساير فيلم هاي تاريخي رو داره؟

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خسته نباشيد

من اينجا دچار سر درگمي شدم چون اغلب دوستان اينجا به فروش فيلم مشغول هستند و خوندن اين همه پست خيلي وقت گير هست

من مي خواستم ببينم از دوستاني كه در اين زمينه فعاليت دارند آيا :
DVD فيلم هاي ناب سينماي جهان و فيلم هاي به ياد ماندني مثل :

مصائب مسيح
تروي
گلادياتور

در دسترس دارند؟؟
يعني فيلم هاي غير رايتي و اصل
البته شايد سوال بنده دور از ذهن باشه ولي من جهت اطلاع اين سوال رو پرسيدم
در صورتي كه جوابتون منفي هست و همچين فيلم هايي در اختيار ندارند جهت فروش آيا فيلم هاي رايتي كه در اختيار دارند با كيفيت بسيار بالا هست يا خير ؟
فيلم هاي خيلي خوب و مشهور سينماي جهان كه در اختيار داريد رو لطفاً اين جا معرفي كنيد هم قيمت اوريجينال (اگه وجود داره) و هم قيمت رايتي (DVD)
البته بهتره فيلم هاي خيلي قديمي رو معرفي نكنيد كه ديگه هفت تا كفن عوض كردن بلكه فيلم هاي جديدي چون همين مصائب مسيح و فيلم هايي كه بنده و ساير دوستان با نام اونها آشنايي نداريم

[email protected]

با تشكر و سپاس

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اين همه آرشيو فيلم قضيه اش چيه يعني اين فيلم ها توي ليست 5000 تايي نيست !!!!؟؟؟

A D M I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فروشنده که نمیاد پیش خریدار بگه که چی دارم

لیستشون رو دانلود کن و ببین داره یا نه ..... اگر داشت سفارش بده

این رو من به خودم هم گفتم

موفق باشی

بای

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

خسته نباشيد

من اينجا دچار سر درگمي شدم چون اغلب دوستان اينجا به فروش فيلم مشغول هستند و خوندن اين همه پست خيلي وقت گير هست

من مي خواستم ببينم از دوستاني كه در اين زمينه فعاليت دارند آيا :
DVD فيلم هاي ناب سينماي جهان و فيلم هاي به ياد ماندني مثل :

مصائب مسيح
تروي
گلادياتور

در دسترس دارند؟؟
يعني فيلم هاي غير رايتي و اصل
البته شايد سوال بنده دور از ذهن باشه ولي من جهت اطلاع اين سوال رو پرسيدم
در صورتي كه جوابتون منفي هست و همچين فيلم هايي در اختيار ندارند جهت فروش آيا فيلم هاي رايتي كه در اختيار دارند با كيفيت بسيار بالا هست يا خير ؟
فيلم هاي خيلي خوب و مشهور سينماي جهان كه در اختيار داريد رو لطفاً اين جا معرفي كنيد هم قيمت اوريجينال (اگه وجود داره) و هم قيمت رايتي (DVD)
البته بهتره فيلم هاي خيلي قديمي رو معرفي نكنيد كه ديگه هفت تا كفن عوض كردن بلكه فيلم هاي جديدي چون همين مصائب مسيح و فيلم هايي كه بنده و ساير دوستان با نام اونها آشنايي نداريم

[email protected]

با تشكر و سپاس

من هر 3 تا شو دارم البته رایتی هست ولی کیفیتش بالاس یعنی کیفیت dvd هست و پرده ای نیست در ضمن اورجینالش کم گیر میاد .

خواستی بپی ام!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرده اي و اينها كه من نمي دونم منظورتون چيه ولي كيفيت vcd و مشابه هاش به دردم نمي خوره
كيفيت عالي dvd اگه هست بفرمائيد؟

با تشكر

بالا