اينترنت
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 397
- لایکها
- 0
سلام
خسته نباشيد
من اينجا دچار سر درگمي شدم چون اغلب دوستان اينجا به فروش فيلم مشغول هستند و خوندن اين همه پست خيلي وقت گير هست
من مي خواستم ببينم از دوستاني كه در اين زمينه فعاليت دارند آيا :
DVD فيلم هاي ناب سينماي جهان و فيلم هاي به ياد ماندني مثل :
مصائب مسيح
تروي
گلادياتور
در دسترس دارند؟؟
يعني فيلم هاي غير رايتي و اصل
البته شايد سوال بنده دور از ذهن باشه ولي من جهت اطلاع اين سوال رو پرسيدم
در صورتي كه جوابتون منفي هست و همچين فيلم هايي در اختيار ندارند جهت فروش آيا فيلم هاي رايتي كه در اختيار دارند با كيفيت بسيار بالا هست يا خير ؟
فيلم هاي خيلي خوب و مشهور سينماي جهان كه در اختيار داريد رو لطفاً اين جا معرفي كنيد هم قيمت اوريجينال (اگه وجود داره) و هم قيمت رايتي (DVD)
البته بهتره فيلم هاي خيلي قديمي رو معرفي نكنيد كه ديگه هفت تا كفن عوض كردن بلكه فيلم هاي جديدي چون همين مصائب مسيح و فيلم هايي كه بنده و ساير دوستان با نام اونها آشنايي نداريم
[email protected]
با تشكر و سپاس
خسته نباشيد
من اينجا دچار سر درگمي شدم چون اغلب دوستان اينجا به فروش فيلم مشغول هستند و خوندن اين همه پست خيلي وقت گير هست
من مي خواستم ببينم از دوستاني كه در اين زمينه فعاليت دارند آيا :
DVD فيلم هاي ناب سينماي جهان و فيلم هاي به ياد ماندني مثل :
مصائب مسيح
تروي
گلادياتور
در دسترس دارند؟؟
يعني فيلم هاي غير رايتي و اصل
البته شايد سوال بنده دور از ذهن باشه ولي من جهت اطلاع اين سوال رو پرسيدم
در صورتي كه جوابتون منفي هست و همچين فيلم هايي در اختيار ندارند جهت فروش آيا فيلم هاي رايتي كه در اختيار دارند با كيفيت بسيار بالا هست يا خير ؟
فيلم هاي خيلي خوب و مشهور سينماي جهان كه در اختيار داريد رو لطفاً اين جا معرفي كنيد هم قيمت اوريجينال (اگه وجود داره) و هم قيمت رايتي (DVD)
البته بهتره فيلم هاي خيلي قديمي رو معرفي نكنيد كه ديگه هفت تا كفن عوض كردن بلكه فيلم هاي جديدي چون همين مصائب مسيح و فيلم هايي كه بنده و ساير دوستان با نام اونها آشنايي نداريم
[email protected]
با تشكر و سپاس