• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كش سرور براي آي اس پي

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك كش سرور خدا واسه آي اس پي مون ميخوام
قيمتش مهم نيست
اما لطفا مدل و آدرس سايت و نمايندگي داخل كشور رو بهم معرفي كنيد
ضمنا اگه بخوام يه كش سرور نرم افزاري راه بندازم اونوقت شما چي رو پيشنهاد ميكنيد؟
يعني خيلي ها ميگن فرق زيادي بين نرم افزاري و سخت افزاريش وجود نداره
ضمنا تعداد سيستمهاي تحت سروسيمونم زياد نيست
ميخوام همه قابليتها رو هم داشته باشه از قبيل آنتي ويروس و آنتي ورم و URL Forwarding و ...

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Nareng :
من يك كش سرور خدا واسه آي اس پي مون ميخوام
قيمتش مهم نيست
اما لطفا مدل و آدرس سايت و نمايندگي داخل كشور رو بهم معرفي كنيد
ضمنا اگه بخوام يه كش سرور نرم افزاري راه بندازم اونوقت شما چي رو پيشنهاد ميكنيد؟
يعني خيلي ها ميگن فرق زيادي بين نرم افزاري و سخت افزاريش وجود نداره
ضمنا تعداد سيستمهاي تحت سروسيمونم زياد نيست
ميخوام همه قابليتها رو هم داشته باشه از قبيل آنتي ويروس و آنتي ورم و URL Forwarding و ...

در مورد كش سرورها بد نيست يك نكته اي رو يادمون باشه، اون هم اينكه بهترين كش سرور، در بهترين حالت، حدود 25 درصد عرض باند رو صرفه جويي ميكنه، حالا ممكنه يك كش سرور سخت افزاري اين كار رو (براي مثال) با 26 درصد انجام بده و يك نرم افزار با 24 درصد، بايد ديد چقدر اين تفاوت براي شما مي ارزه (از نظر مالي و سرعت و ...)

يك سري از چيز هايي كه گفتي ذاتا كار كش سرور نيست بلكه به فايروال يا سيستم پروكسي احتياج داره كه البته اكثر كش هاي نرم افزاري اين سرويس ها رو دارن مثل آنتي .... ها كه باير َاطلاعات رو توي لايه 7 مونيتور كنن و ....

اگه كش نرم افزاري (با مخلفات!) خواستي ميتوني از SQUID يا ISA يا CACHE EXPRESS استفاده كني

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظر من هم اینه که یه وین گیت نسخه پنج صفر پنج نصب کنی . میتونی برای کش + فایروال + پروکسی و پروکسی هم ازش استفاده کنی. توپ کار میکنه بدون دردسر .

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من مي خوام يه كافي نت با ماهواره به صورت سند و رسيو راه بندازم
اكه ميشه يه اطلاعات كلي همراه با قيمت قطعاتي كه لازم ميشه رو
بهم بدين ( چه قطعه اي خوبه و كدومش خوب نيست) ممنون :f34r:

بالا