• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلاس پرنده

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

ياد اقاي بي دود بخير :happy: كساني كه خونده باشن ميدونن اريش كستنر كيه:cool: حدس ميزنم كتابهاش خارج از ايران مصور هم باشه اصلا كتاب كودك غير مصور و همش متن بنظرم خيلي بيخوده...اگر كسي ايبوك انگليسي مخصوصا اگر مصور باشه سراغ داره بگذاره. يا اگر عكس از خود كستنر يا مقاله انگليسي يا فارسي مناسبي در موردش ديدين اينجا بگذاريد.كتابهاي ديگش رو هم اگر گير آوردين خوبه من فقط همين كلاس پرنده رو ميشماسم
راستي اسم اصلي اين كتاب چيه؟

سال نو هم مبارك :eek:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یادمه همیشه اریش کستنر رو با اریش اوزل ( نویسنده من و بابام ! ) قاطی می کردم ... راستی اون کتابی که " خواهران غریب " رو از روش ساختن هم مال این باباس ... اسم کتابه رو یادم نیست ولی خیلی بهتر از فیلم کیومرث پوراحمد بود ... ( البته فیلم هم قشنگ بود ولی ... :cool: )

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یاد قدیم ها بخیر

کتاب کلاس پرنده را لاقل صد بار خوندم

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
من الان تو emule جستجو کردم ,فقط به زبان آلمانی چیزی هست

با اجازه

baznemud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
سلام

ياد اقاي بي دود بخير :happy: كساني كه خونده باشن ميدونن اريش كستنر كيه:cool: حدس ميزنم كتابهاش خارج از ايران مصور هم باشه اصلا كتاب كودك غير مصور و همش متن بنظرم خيلي بيخوده...اگر كسي ايبوك انگليسي مخصوصا اگر مصور باشه سراغ داره بگذاره. يا اگر عكس از خود كستنر يا مقاله انگليسي يا فارسي مناسبي در موردش ديدين اينجا بگذاريد.كتابهاي ديگش رو هم اگر گير آوردين خوبه من فقط همين كلاس پرنده رو ميشماسم
راستي اسم اصلي اين كتاب چيه؟

سال نو هم مبارك :eek:

بخش عظيمي از تخيل نوجواني من رو شكل داد.. -كودكي البته-. روزي كه اين موضوع رو فهميدم كتاب رو گم كرده بودم.. و ديگه هرگز موفق نشدم پيداش كنم..

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی خوب بود !

shima31330

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مي دانيد جالب كجاست شما با اينكه قوانين را مي دانيد از قصد بر خلاف آن عمل مي كنيد كه ايشان هم از بابت مسئوليتي كه دارند عكس العمل نشان دهند و بعد شما پشت سر ايشان هر چه به دهانتان ( نه مغزتان ) مي رسد بگوييد.
پس حال بگوييد مشكل از كيست؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
این را هم اضافه کنم که احترام به همدیگر از شروط اولیه فعالیت در فروم است که احترام به مدیران و فعالیت آنها توجه بیشتری می طلبد. در هر صورت امیدوارم شاهد این گونه موارد نباشیم.

azadeh-marquez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من عاشق اين كتاب بودم
كتاب هاي كلاس پرنده و خواهران غريب همين طور يه كتاب بود
به اسم رازهاي هيساكو من اين كتاب رو هم خيلي دوست داشتم
راستي اين بحث ها چه ربطي به كتاب داره؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Dong Fang BuBai :
یاد قدیم ها بخیر

کتاب کلاس پرنده را لاقل صد بار خوندم
من بیشتر خوندم :happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اتفاقا برادر کوچیکه من پریشب داشت اینو می خوند ... یادش بخیر .... ( یاده کتابه بخیر .. وگرنه داداشم که الان خوابه تو اتاقش و یکشنبه هم امتحان ریاضی داره :lol: )

بالا