یه وبلاگ توپ و خفن و آموزشی www.clickha.com فقط خواهشا اشکالاتش وتظراتتون رو بگید مرسی
rezaonline کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 58 لایکها 1 14 ژوئن 2005 #1 یه وبلاگ توپ و خفن و آموزشی www.clickha.com فقط خواهشا اشکالاتش وتظراتتون رو بگید مرسی
Spiro Registered User تاریخ عضویت 26 مارس 2005 نوشتهها 854 لایکها 6 14 ژوئن 2005 #2 آقا لود نميشه كه
daftarekhaterat کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 2 جولای 2003 نوشتهها 4,989 لایکها 58 سن 42 محل سکونت در قلب پاك او 14 ژوئن 2005 #3 سايت و وبلاگ خوبيه. سعي كنيد از تصاوير هم براي جلب نظر و بهتر رساندن مطلب استفاده كنيد. چه اشكال مثلا جلوي پست ICDL مثلا اين عكس باشه: و... به هر حال موفق باشيد.
سايت و وبلاگ خوبيه. سعي كنيد از تصاوير هم براي جلب نظر و بهتر رساندن مطلب استفاده كنيد. چه اشكال مثلا جلوي پست ICDL مثلا اين عكس باشه: و... به هر حال موفق باشيد.
rezaonline کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 58 لایکها 1 14 ژوئن 2005 #4 [به نظرم عکس سرعت روبیاره پائین وگرنه برای زیبائی عالیه اسپیرو تست کردم مشکلی نبود باز هم اگه بقیه دوستان نظرشون رو بدن خوشحال می شم مرسی
[به نظرم عکس سرعت روبیاره پائین وگرنه برای زیبائی عالیه اسپیرو تست کردم مشکلی نبود باز هم اگه بقیه دوستان نظرشون رو بدن خوشحال می شم مرسی
K kasra_kh Registered User تاریخ عضویت 23 آپریل 2004 نوشتهها 532 لایکها 4 14 ژوئن 2005 #5 یه سوال سما الان فقط یه دومین خریدی؟
B babakweb Registered User تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 1,759 لایکها 36 محل سکونت Tehran 14 ژوئن 2005 #6 بلاگ بسيار عالي اي است فقط كاش طرح زيباي قالب را كمي بيشتر پرورش مي داديد اشكالات ريز زياد دارد اگر خودتان نگاه كنيد متوجه مي شويد
بلاگ بسيار عالي اي است فقط كاش طرح زيباي قالب را كمي بيشتر پرورش مي داديد اشكالات ريز زياد دارد اگر خودتان نگاه كنيد متوجه مي شويد
rezaonline کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 58 لایکها 1 15 ژوئن 2005 #7 بله کسری جان من فقط یه دامین خریدم هاستش ماله میهن بلاگه استاد بابک مرسی فکر کنم تنها اشکال ریزش این باشه که در فایر فاکس نمیاد که متاسفانه نمی دونم چیکارش کنم که بیاد اگه اشکال دیگری به نظرتون می رسه بگید مرسی
بله کسری جان من فقط یه دامین خریدم هاستش ماله میهن بلاگه استاد بابک مرسی فکر کنم تنها اشکال ریزش این باشه که در فایر فاکس نمیاد که متاسفانه نمی دونم چیکارش کنم که بیاد اگه اشکال دیگری به نظرتون می رسه بگید مرسی
rezaonline کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 58 لایکها 1 15 ژوئن 2005 #8 یه زحمت بکشید تو وبلاگاتون یه لینک هم به این وبلاگ بدید هیمن جا یا تو وبلاگ هم اعلام کنید تا ما زحمت شما رو جبران کنیم
یه زحمت بکشید تو وبلاگاتون یه لینک هم به این وبلاگ بدید هیمن جا یا تو وبلاگ هم اعلام کنید تا ما زحمت شما رو جبران کنیم