• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمكككككككك

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
254.gif
254.gif
254.gif
254.gif
254.gif
254.gif

واي بدبخت شدم خودم خودمو رو بدبخت كردم . تستام پريد واي واييييييييييييييييييييييييي بدبخت شدم كلي پلشو داده بودم .
254.gif

من يه برنامه تست داشتم كه 90 روزه بود بعد اين برنامهه 90 روزش تموم شد و من حواسم نبود كه 90 روزش تموم ميشه امروز اين برنامه رو اجرا كردم ديدم ارور ميده كه 90 روزتون تموم شده اگه ميخوان بازم استفاده كنيدچند دلار بيان بالا تا ببينم چي ميشه بعد من سعي كردم تا با عقب كشيدن زمان ويندوز اين مشكل رو حل كنم تا دوباره بتونم از برنامه استفاده كنم قفل برنامه انقدر پفكي بود كه تاريخ ويندوز رو چند ماه عقب بردم و دوباره برنامه تونست بدون مشكل اجرا بشه و ازش استفاده كنم ولي چه اشتباهي كردم
254.gif
254.gif
منم ديوونه بازي دراوردم با اينكه ميدونستم اين كار خيلي خيلي خيلي خطرناكه ولي به خودم گفتم زندگي همش يه ريسكه
220.gif
101.gif
. زدم تستهاي برنامه از سايتش اپديت بشه واييييي بعدش بدبخت شدم برنامهه همون ارور رو داد و ديگه نميشد درستش كرد واي كه چه كم عقلي كردم من
254.gif
. كسي ميدونه چي كار ميشه كرد من فكر كنم مشكلم از رجستري ويندوز حل بشه شايدم نشه كي بلده كرك كردن رو من اين تستها رو براي فردا ميخواستم
254.gif
يعني ديگه نميشه هيچ كارش كرد به نظرم خيلي امنيتش پايينه اين برنامه بايد بشه يكاريش كرد .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سعيد جان اسم برنامه هم ميگفتي
AMD جان اگه دنبال كرك ميخواي بگردي نگرد چون براي اين جور برنامها كركي پيدا نميشه من بدبخت شدم ميدونم خودم نميخواد منو دلداري بدي 60 دلار بيزبونم پريد
254.gif
254.gif
254.gif
.
ولي اسمش دقيقا اينه . Interactive Testing Engine كه مربوط ميشه به تستهاي CIW 1D0-510 .

mehdicracker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر مي خواي exe برنامه رو اپلود كن يه جايي تا ببينم مي تونم كركش كنم برات يه نه

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
forum.unreal-rce.net

برو اونجا كمكت ميكنن