• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمكككككك

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
من 2 تا كامپيوتر رو بهم شبكه كردم وقتي دستگاه بالا مياد خيلس كنده چه تو شبكه باشه چه نه
ولي وقتي كارت شبكه رو disable ميكنم دستگاه درست مياد بالا .

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از music_m :
سلام
من 2 تا كامپيوتر رو بهم شبكه كردم وقتي دستگاه بالا مياد خيلس كنده چه تو شبكه باشه چه نه
ولي وقتي كارت شبكه رو disable ميكنم دستگاه درست مياد بالا .
سلام

فك كنم مال عكسي باشه كه تو اويتورت(avatar) گذاشتي

رو یه اسلات پی سی ای دیگه بزار ببین چی می شه اول البته ای پی روش رو ور دار که دیگه نمی تونی از اون ای پی رو این اسلات استفاده کنی ! :wacko:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از freeuser :
سلام

فك كنم مال عكسي باشه كه تو اويتورت(avatar) گذاشتي

رو یه اسلات پی سی ای دیگه بزار ببین چی می شه اول البته ای پی روش رو ور دار که دیگه نمی تونی از اون ای پی رو این اسلات استفاده کنی ! :wacko:

چه ربطي داره :wacko:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
البته سرعت كامپيوتر تو همون لحضه كه سيستم مي ياد بالا يكم كند ميشه اونم فقط برا يه لحضه بعدش همه چي عاديه اشكال كار يو از جاي ديگست مدل سيستمت چيه !؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
main giga cpu ham 3.2 full 1 mb cach .
bad az inke dastgah bala miad sorat aliye
vali ghablesh ye 5 min i tul mikeshe ta bala biad
un 5 min ham to windows moatal mishe vaghti cabl o dar avordam ziad tasir nadasht yani aslan farghi nakard
vali vaghti network card o disable kardam hamechi ali bud

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
dastgah male man nist moshakhasatesh daghigh yadam nist male doostame

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
سيستمش كه خوبه

گفتم سيستم كه مي ياد بالا تا بخواد لن رو بشناسه سيستم كند كار ميكنه اونم برا چند لحضه

وقتي كارت شبكه رو ديسيبل ميكنه لني وجود نداره ديگه بنابر اين سر عت به حالت عادي بر ميگرده

راستي مدل لن كارت چيه ؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djromty :
چه ربطي داره :wacko:

ولي ايني كه من گفتم از روي تجربه بود . روي بعضي از سيستم ها زماني كه ويندوز رو نصب كرده بودن و بعد از نصب ويندوز ما يك سخت افزاري مثل كارت شبكه به اون اضافه مي كرديم . اين حالت پيش مي يومد يعني سرعت سيستم واقعا مي يومد پايين به حالتي كه فك مي كردي الان با 233 داري كار مي كني !

ولي زماني كه كارت نصب بود و بعد از اون ويندوز رو نصب مي كرديم ديگه همچين حالتي پيش نمي يومد .

چون اين تجربه براي من شايد روي 20 كامپيوتر مختلف از جاهاي مختلف با قطعات مختلف پيش اومده . گفتم شايد ايشون هم اين مشكل رو دارن زماني كه روي يه اسلات ديگه نصب مي كرديم يعني جاي اسلات رو تغيير مي داديم بعضي وقتها حل مي شد ولي در نهايت به تغيير ويندوز مي انجاميد.

اگه كسي به اين تجربه رسيده يه پست اينجا بزاره !

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
ديگه كسي پيشنهاد نداره ؟ فردا جاي كارت رو عوض ميكنم ببينم چي ميشه

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از freeuser :
ولي ايني كه من گفتم از روي تجربه بود . روي بعضي از سيستم ها زماني كه ويندوز رو نصب كرده بودن و بعد از نصب ويندوز ما يك سخت افزاري مثل كارت شبكه به اون اضافه مي كرديم . اين حالت پيش مي يومد يعني سرعت سيستم واقعا مي يومد پايين به حالتي كه فك مي كردي الان با 233 داري كار مي كني !

ولي زماني كه كارت نصب بود و بعد از اون ويندوز رو نصب مي كرديم ديگه همچين حالتي پيش نمي يومد .

چون اين تجربه براي من شايد روي 20 كامپيوتر مختلف از جاهاي مختلف با قطعات مختلف پيش اومده . گفتم شايد ايشون هم اين مشكل رو دارن زماني كه روي يه اسلات ديگه نصب مي كرديم يعني جاي اسلات رو تغيير مي داديم بعضي وقتها حل مي شد ولي در نهايت به تغيير ويندوز مي انجاميد.

اگه كسي به اين تجربه رسيده يه پست اينجا بزاره !

والا ما كه تا حالا نشنيده بوديم ولي اينو مطمعن باش كه عوض كردن اسلات ربطي به اي پي نداره گه نشه ديگه از اون اي پي استفاده كرد :wacko:

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
وقتي delay e 5 دقيقه اي هست يجاي كار ايراد داره slot رو عوض ميكنم ولي windows ro نه

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djromty :
والا ما كه تا حالا نشنيده بوديم ولي اينو مطمعن باش كه عوض كردن اسلات ربطي به اي پي نداره گه نشه ديگه از اون اي پي استفاده كرد :wacko:

چرا حتما بايد بشنوي ! ;)

كافيه يه بار انجام بدي بزار همه چيز رو خودت بفهمي تا كسي بهت بگه ! :happy:

مي توني خودت امتحان كني يه كارت شبكه رو سيستم بزار اي پي رو هم روش بزار 10.1.0.10
بعد سيستم رو خاموش كن كارت شبكه رو از كامپيوتر بيرون بيار ;)

كارت شبكه رو ور دار رو يه اسلات ديگه بزار و سعي كن كامپيوتر رو تو شبكه بياري خوب حالا واسه امتحان كردن اين موضوع بيا اي پي 10.1.0.10 رو روي كارت شبكه بزار هيچ چيز تغيير نكره فقط كارت رو ور داشتي روي يك اسلات ديگه پي سي اي گذاشتي ! :lol:

البته تمام این مسائل واسه اینه که یه چیزی از هم یاد بگیریم حتی اگه کل کل باشه :cool:

بالا