• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمكم كنيد: SQL در asp

BAHAR_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

SALAM DOOSTAN
MAN bahar hastam va alan 1 mahe asp ra shorou kardeh am
man mikhaham dadehhay yek file mdf ra be daroon safeh asp biavaram anjam inkar ra ba filhahy access
balad hastam vali dar mored file mdf sql server khataye connection ijad mishavad
aya man baiad tanzimat khasi anjam dam
lotfan komakam konid
سلام دوستان
من بهار هستم و الان 1 ماهه اي اس پي را شروع كرده ام
من ميخوام ركوردهاي جدولي از بانك اس كيو ال سرور را در صفحه ام ببينم من انجام اينكار را با اكسس بلدم ولي
در مورد اس كيو ال سرور خطاي كانكشن ايجاد مي شود البته دستور كانكشن را درست مي نويسم
خطا مربوط به همان خطي است كه كانكشن باز مي شود و اعلام ميدارد نمي تواند به فايل دسترسي پيدا كند
در اين مورد من هم در قسمت اينيتال 100 راه امتحان كردم
آيا فايلهاي اس كيو ال سرور هم مانند فايلهاي اكسس فقط با تغيير در كانكشن به راحتي باز مي شوند

من فكر ميكنم sql server بايد تحت سرور اجرا شود چون سرور sql با سرور iis متفوت است اطفا كمكم كنيد :(
طبق كتاب اي اس پي (عادلي نيا)

لطفا كمك كنيد

esm

Guest
لایک‌ها
0
اين کد رو اول برنامت بنويس.به جاي يوزر و پسورد اسم يه يوزر پسورد رو بده اجازه داري با اون وارد اس کيو ال بشي

dim conn
strconn="provider=sqloledb;initial catalog=nodal;server=(local);Trusted_Connection=yes ;uid=mina;pwd=12345;"

بالا