• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك براي انتخاب از ميانِ سه‌گوشي

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به عنوان مقدمه بگم كه كارِ من نوشتن‌اه و اين برام خيلي مهم‌اه بعد هم استفاده از برنامه‌هاي ارگانايزر
با اين توضيح اندك اگر دوربين مهم نباشه به نظرِ شما p990 را انتخاب كنم يا m600 رو؟
يا هم برم سراغِ imate k-jam
البته نگيد كه smrt phone با pda فرق داره. اگه هم مي‌گيد بگيد كه چه فرقي با توجه به اين‌كه درذ ايران زنده‌گي مي‌كنيم
البته با توجه به حضور ايرانسل
لطفا كمك‌ام كنيد.
يا علي!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
به عنوان مقدمه بگم كه كارِ من نوشتن‌اه و اين برام خيلي مهم‌اه بعد هم استفاده از برنامه‌هاي ارگانايزر
با اين توضيح اندك اگر دوربين مهم نباشه به نظرِ شما p990 را انتخاب كنم يا m600 رو؟
البته نگيد كه smrt phone با pda فرق داره. اگه هم مي‌گيد بگيد كه چه فرقي با توجه به اين‌كه درذ ايران زنده‌گي مي‌كنيم
لطفا كمك‌ام كنيد.
يا علي!

من تجربه کار با K-Jam رو نداشتم و نمیدونم تا چه میزان راحت هست ولی قاعدتا کيبورد کاملی که داره تايپ رو راحت میکنه
302.gif

به طور کلی در بخش PPC راجبه کيبورد K-Jam بپرسين دوستان پاسخ میدن
305.gif

ولی راجبه P990 // خود من واقعا با کيبورد P990 راحت کار میکنم و درصد خطا بالا نيست // هرچند به گفته دوستان اگر مدتی با M600 هم کار کنيد سرعت تايپ'تون بالا میره و راحت از کيپد'ش استفاده میکنيد
300.gif

سری E نوکيا مثل E61 / E62 / E70 هم با کيبوردهايی که دارن میتونن گزينه های مناسبی باشن
298.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خوب سیمبین با ویندوز موبایل که قابل مقایسه نیست....اما k-jam طراحی زیبایی داره کار با کیبرد اون هم راحتتر از پ990 هست(به نظر من که کیبردش یکی از راحتترین کیبردهاست)...منتها توی این مدل البته با تجربه ای که ما داشتیم سرعت کمتری رو نسبت به مدلهای پاکت پی سی قبلتر از این برند مانند جم تجربه کردیم ..به نظر میرسه این مدل از لحاظ سرعت یک مقدار مشکل داشته باشه!!!!...به همین دلیل هم استقبال چندانی ازش نشد!!!...

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
لطفا كمك‌ام كنيد.
يا علي![/QUOTE

من با چند نوع Pda کار کردم مدلهایی مثل جم یا Dell Axim مطمئن باش برا کارای تایپی مثل SMS و بقیه موارد خیلی بهتره
اگه من باشم یه PDA مثلا Dell Axim X51v حدود 450 تومن با تمام امکانات در کنارش یه گوشی ساده
یه نگاهی به PDA بندازی بد نیست

بالا