عزيز دلم من زياد وارد نيستم ولي قاعدتا بايد گوشي را با يك وسيله اي به كامپيوتر وصل كرد ديگه و من فكر ميكنم كه اين وسيله بايد يه جور كابل باشد.اگر شما طريقه اتصال گوشي و كامپيوتر را ميدانيد ممنون ميشوم اگر مرا راهنمايي كنيد.به نقل از xPlod :یعنی چی؟ فکر نکنم منظورتون این باشه که مثلا 1 متر سیم و دو تا فیش بخرین و بعد به هم وصلشون کنین و یه کابل درست کنین.
شما درست ميگين. وگرنه يه كابل معمولي رو مثلا 10000 تومن نميفروختن. گمونم بايد نقشه اش توي وب پيدا بشه.به نقل از heical :عزيز دلم من زياد وارد نيستم ولي قاعدتا بايد گوشي را با يك وسيله اي به كامپيوتر وصل كرد ديگه و من فكر ميكنم كه اين وسيله بايد يه جور كابل باشد.اگر شما طريقه اتصال گوشي و كامپيوتر را ميدانيد ممنون ميشوم اگر مرا راهنمايي كنيد.
عزيزان ممنون از اينكه جواب منو ميدين.منظور من دقيقا همين كابل ارتباطي كه شما عكسشو گذاشتين.نقشه اين كابل چيه و چطور ساخته ميشه؟آيا براي گوشيهاي مختلف نقشش فرق داره؟و آيا ميشه از طريق آن روي گوشي آهنگ ريخت و ...؟به نقل از xPlod :شايد بهتر بود اين طوري مي گفتم:
قيمت يه همچين كابلي حدود 5 هزار تومنه. ساختنش به عنوان يه سرگرمي يا تجربه شايد كار جالبي باشه ولي به عنوان استفاده جدي فكر نكنم چندان منطقي باشه.