• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك براي ساخت كابل

heical

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزيز سلام.
من يك نوكياي 3310 دارم و ميخواهم كابل براي انتقال آهنگ و ... روي آنرا بسازم.خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنيد كه چطور بايد آنرا بسازم و وسايل مورد نياز آن چيست.
از لطف شما بسيار سپاسگذارم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یعنی چی؟ فکر نکنم منظورتون این باشه که مثلا 1 متر سیم و دو تا فیش بخرین و بعد به هم وصلشون کنین و یه کابل درست کنین.
24.gif

heical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
یعنی چی؟ فکر نکنم منظورتون این باشه که مثلا 1 متر سیم و دو تا فیش بخرین و بعد به هم وصلشون کنین و یه کابل درست کنین.
24.gif
عزيز دلم من زياد وارد نيستم ولي قاعدتا بايد گوشي را با يك وسيله اي به كامپيوتر وصل كرد ديگه و من فكر ميكنم كه اين وسيله بايد يه جور كابل باشد.اگر شما طريقه اتصال گوشي و كامپيوتر را ميدانيد ممنون ميشوم اگر مرا راهنمايي كنيد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از heical :
عزيز دلم من زياد وارد نيستم ولي قاعدتا بايد گوشي را با يك وسيله اي به كامپيوتر وصل كرد ديگه و من فكر ميكنم كه اين وسيله بايد يه جور كابل باشد.اگر شما طريقه اتصال گوشي و كامپيوتر را ميدانيد ممنون ميشوم اگر مرا راهنمايي كنيد.
شما درست ميگين. وگرنه يه كابل معمولي رو مثلا 10000 تومن نميفروختن. گمونم بايد نقشه اش توي وب پيدا بشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شايد بهتر بود اين طوري مي گفتم:

3310cablelarge.jpg
قيمت يه همچين كابلي حدود 5 هزار تومنه. ساختنش به عنوان يه سرگرمي يا تجربه شايد كار جالبي باشه ولي به عنوان استفاده جدي فكر نكنم چندان منطقي باشه.

heical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
شايد بهتر بود اين طوري مي گفتم:

3310cablelarge.jpg
قيمت يه همچين كابلي حدود 5 هزار تومنه. ساختنش به عنوان يه سرگرمي يا تجربه شايد كار جالبي باشه ولي به عنوان استفاده جدي فكر نكنم چندان منطقي باشه.
عزيزان ممنون از اينكه جواب منو ميدين.منظور من دقيقا همين كابل ارتباطي كه شما عكسشو گذاشتين.نقشه اين كابل چيه و چطور ساخته ميشه؟آيا براي گوشيهاي مختلف نقشش فرق داره؟و آيا ميشه از طريق آن روي گوشي آهنگ ريخت و ...؟
لطف ميكنيد اگه جواب منو بديد.

بالا