• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك براي يافتن نام دو فيلم ترسناك

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
سلام

دنبال اسم دو فيلم ترسناك خارجي هستم احتمالا حدود 15 -20 -30 سال پيش ساخته شدن
:

داستان فيلم اولي:چند دانشجوي(يا محقق) وارد يه جايي ميشن احتمالا براي تحقيق .بعد از مدتي آثار و حوادث عجيبي رو با هاش مواجه ميشن مثلا: لوليدن كرم و حشرات روي شيشه و ديوار -خالي شدن بار يه ماشين پر از سوسك روي يه نفر و شواهدي مربوط به وجود شيطان كه در اون مكان در روح اون اشخاص نفوذ ميكنه تسخيرشون ميكنه و قابل سرايت به ديگرانه.وتوي يه صحنه وقتي دست اون شخص كه شيطان درش نفوذ كرده رو قطع ميكنن يه دست ديگه در مياد و هيچ جوري از بين نميره خلاصه اينكه يكي از اونها كه يه زنه خودشو با اون شيطان پرت ميكنه تو يه ايينه و اينجوري آيينه نابود ميشه و داستان تموم ميشه.
...............................................

فيلم دوم:يه زوج جوان تو يك ساختمان زندگي ميكنن نميدونم از كجا(ظاهرا سقف خونه) خون چكه ميكنه و روي يك سگ ميريزه .سگه وحشي و شيطاني ميشه (احتمالا از تو بدن سگه يه شيطونك ميزنه بيرون) و همينجور همه ساختمان و مردم وحشي ميشن ...تو يكي از سكانسها شوهره كه ظاهرا شخصيت اصليه مجبور ميشه براي فرار از دست وحشي ها شير گاز رو باز بذاره و فندك رو پرت كنه تا اونجا منفجر بشه و آدماي وحشي نابود بشن.

مننتظر كمك شما هستيم. ممنون

666Watts

Registered User
لایک‌ها
48
٣٠ سال پيش !؟
والا من كه سنم قد نميده .. ولي فيلم ترسناك زياد دارم. :)

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
يعني هيشكي نديده ؟

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
در سایت IMDB کلمه Insect در ژانر Horror را سرچ کنید شاید نام فیلم مورد نظر را پیدا کردید.

بالا