• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك! (تبديل عكس از رنگي به سياه سفيد و برعكس در طي كليپ)

azadeh_sm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي خوام اگه بشه تصوير اوليه كه رنگيه اول كم كم سياه سفيد بشه و بعد دوباره رنگي بشه.
آيا با Flas 5 همچین کاری ممکنه؟
ممنوم میشم منو راهنمایی کنید.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام

راستش من با Action فمر نميكنم همچين چيزي امكان پذير باشه ( يا اگرم باشه من بلد نيستم ) در كل من ژيشنهاد ميكنم شما از عكستون دو نسخه داشته باشين , يكي سياه و سفيد و يكي رنگي , كه اينو ميتونيد توي فوتوشاپ راحت درست كنيد , آموزش اين موضوع هم توي انجمن فوتوشاپ هست , بعد هر دو عكس رو در يك محل قرار بديد به عنوان مثال عكس رنگي رو و عكس سياه و ... زير , سپس با ايجاد يك مويي كليپ ساده عكس رنگي رو فيد كنين به عكس زير كه سياه و سفيد باشه , اين جوري خيلي راحت و بدون هيچ شك و ترديدي براي بازديدكننده , ميتونيد به راحتي اين كار رو انجام بديد .

موفق باشيد .

amin1us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه چسارت نباشه من پيشنهاد مي كنم كه عكستو تبديل به شي Graphicبكني بعد از Tween--> motionاستفاده كني و در قسمت colorدر مشخصات شي Graphicetاز گزينه ي Advance استفاده كن. تو اونجا هر رنگي كه بخواي مي تواني كمو زياد كني بهمين سادگــي :lol:

bonyanalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amin1us :
سلام
اگه چسارت نباشه من پيشنهاد مي كنم كه عكستو تبديل به شي Graphicبكني بعد از Tween--> motionاستفاده كني و در قسمت colorدر مشخصات شي Graphicetاز گزينه ي Advance استفاده كن. تو اونجا هر رنگي كه بخواي مي تواني كمو زياد كني بهمين سادگــي :lol:

شديدا تائيد ميشه ! به قول نميدونم كي بود گفت !

بالا