• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك خيلي فوري

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو تا سوال دارم(c#)

1- مي خوام روي page ام دكمه اي بزارم كه با كليك روي اون بدون اينكه صفحه دوباره لود بشه دو تا textbox جديد آخر صفحه نمايش داده بشن.

2- يك table توي صفحم دارم كه توي هر سطر اون به صورت ديناميك يك سري link button و label قرار داده ميشه. مي خوام با كليك روي يكي از اين link button ها text اون توي session ريخته بشه بعد به صفحه بعد برم.

اگه مي خواين بگين از خاصيت click با يه تابع استفاده كنم اين كار رو كردم اما خاصيت text رو درست نمي ريزه توي session.

اصلا بمن بگين: آيا مي تو نم كاري كنم كه بفهمم روي كدوم سطر جدول كليك شده؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
1- میتونی همون اول اون textboxها رو درست کنی ولی نمایششون ندی (display:none) - در سمت کلاینت راحت میتونی در ایونت onclick باتن، اون تکست باکس ها رو display کنی.

ضمنا میتونی بفهمی که روی کدوم سطر کلیک شده!

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه ط.ری می تونم بفهمم که روی چه سطری کلیک شده؟
تو رو خدا بهم بگین. لازم دارم.
در مورد اون سوال هم باید بگم که تعداد textbox های مورد نیاز معلوم نیست.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
باید یک کنترل hidden استفاده کنی - روشش تا حدی پیچیده است و من الآن کد نمونه ای ندارم که لینکش رو اینجا بگذارم.

ضمنا در سمت کلاینت میتونی کنترل جدید بدون رفرش صفحه هر چند تا اضافه کنی ولی فکر نکنم در postback قابل استفاده باشن!

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چه زودتر می تونین یه کد نمونه برای جریانه table بفرستین.
واقعا منتظرم.
حداقل روش کار را برام شرح بدین.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
کد نمونه ندارم - صبر کن H_R بیاد . هم اطلاعاتش خیلی وسیعتره و هم بروز تر هست.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mazoolagh :
کد نمونه ندارم - صبر کن H_R بیاد . هم اطلاعاتش خیلی وسیعتره و هم بروز تر هست.

بابا چوب نزن مارو دیگه :blush:

leila_safa اگه دقیقا توضیح بدی که میخوای چیکار بکنی شاید یه راه حل بهتر برای این موضوع باشه ، تا اینجایی که من فهمیدم میتونی از یه querystring استفاده کنی چرا این کار رو نمیکنی ؟ (فکر نکنم لازم باشه توضیح بدم دربارش که ؟! )
ولی اگه از اول بگی میخوای چیکار کنی بهتر کمکت میکنیم !;)

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در راستای سوال اول لیلا خانم من هم یه سوال دارم .
من یه صفحه دارم که داخل اون از تیبل استفاده کردم و سمت راست منو ها قرار داره و سمت چپ و بیشتر فضای صفحه مطالب سایت قرار نمایش داده بشه . حالا می خوام با کلیک روی منو ها مطالب هر صفحه بدون ریفرش وارد جدول بشه .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهدی جان با اینکه این در اون راستا نبود ولی چاره کارت آژاکس اه !!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حسین جان یه مثالی چیزی در این مورد جایی سراغ داری ؟

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
من هم همین مشکل رو دارم. چون با لیلا همکلاسم لطف کنید بش بگید باید چیکار کرد تا به منم بگه!
با آژاکس چه جوری باید اینکارو کرد؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آین آژاکس از اول تا آخر http://www.w3schools.com/ajax/default.asp
یه dll برای asp.net داریم به نام AjaxPro.dll که این dll برای شما همه جاوا اسکریپ ها روی سرور میسازه و همه کارا رو میکنه فکر میکنم که http://www.codeproject.com/aspnet/ajaxdropdownlist.asp?df=100&forumid=187619&exp=0&select=1482393 از این dll استفاده شده .
خوب مهدی جان این فقط یه سر نخ به دست میده اطلاعات خیلی بیشتری رو میتونی توی گوگل ! پیدا کنی ، یادش به خیر دوسال پیش که ما با آزاکس آشنا شیدیم خیلی حال میداد چون هنوز هیچ کس ندیده بود که بدون پست بک شدن صفحه بشه صفحه رو سابمیت کرد کلی برای دوستان جادوگری میکردیم :D ولی امروز روز دیگه همه دیدن به هرحال چیز جالبته تا تهش حتما برو .

prochista & leila_safa : شماها اول باید بگید دقیقا میخواید چیکار کنید تا ما بتونیم بهتون بگیم که راه درستش چیه ، ظاهرا شما سعی دارید یه کاری انجام بدید ولی راه درستش رو بلد نیستید ، به هرحال من حتی درست نفهمیدیم میخواید چیکار کنید ؟!؟!
همنوطوری که گفتم تاجایی که من تا حالا متوجه شدم از یه لینک معمولی وی یه کوئری استرینگ میتونید استفاده کنید ا یه سری اطلاعات رو به صفحه بعد ببرید ، اینطوری بخودی به سرور هم بار اضافه وارد نمی کنید و زحمت حمل اطلاعات رو به عهده کلاینت میذارید ، این چیزیه که یه برنامه نویسی رو حرفه ای میکنه !(و شمام احتمالا نمره بهتری میگیرید اگه استادون حالیش باشه ! )

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
آفرین به H_R جان که همیشه درست میزنه تو خال !!!

ضمنا دوستان از SmartNavigation هم میتونن استفاده کنن !!
کد:
<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" SmartNavigation="True"

اینکار باعث میشه صفحه موقع post back شدن چشمک نزنه ( flicker نشه)

چیز جالبیه...

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی حسین جان و بچه ها
من یه چیزایی پیدا کدم سر جمع که شد اینجا یا تو تاپیک AjaX میزارم

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
آین آژاکس از اول تا آخر http://www.w3schools.com/ajax/default.asp
یه dll برای asp.net داریم به نام AjaxPro.dll که این dll برای شما همه جاوا اسکریپ ها روی سرور میسازه و همه کارا رو میکنه فکر میکنم که http://www.codeproject.com/aspnet/ajaxdropdownlist.asp?df=100&forumid=187619&exp=0&select=1482393 از این dll استفاده شده .

آقا این فایل ajaxpro.dll رو تا حالا توی پروژه واقعی که به دیتابیس هم وصل باشه استفاده کردی؟ چوم من یه تست هایی کردم ... همه چیز خوب بود ولی تا پای دیتابیس اومد وسط قاطی کرد!!!

نمیدونم چرا تو این فروم اینقدر کم در مورد آژاکس صحبت میشه و فقط اسمش برده میشه. (شاید هم جستجو های من موفقیت آمیز نبوده)...من چند وقت پیش یه تاپیک هم گذاشتم که اگه کسی تجربه ای با آژاکس داره بنویسه ولی دوستان تحویل نگرفتند:( حالا ما هم مجبور شدیم خمپاره بندازیم وسط تاپیک این رفیقمون که از ایشون هم معذرت میخوام.

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خيلي ممنون.
من مشكل دوم رو حل كردم. اونم اينطوري كه در واقع ه جوري selectedindex رو براي table شبيه سازي كردم. اين چند روزه هم اگه جواب ندادم هنوز تو كف همين ابتكارم بودم. حالا فقط مشكل اول رو دارم. من فقط بايد از asp.net و ‍C# استفاده كنم .نه ajax ,....
باور كنيد ولتون مي كردم احتمالا پاي پاسكال و php , microsoft رو هم وسط مي كشيدين.
دوستا ن ساده فكر كنين.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببین عزیز دل برادر برای این که شما بدون ریفرش صفحه بتونی تغییری در صفحه ایجاد کنی دو حالت بیشتر نداری . یا باید با توابع جاوا مطالب و فرم های مورد نظر را هنگام بار گزاری صفحه لود کنی و وقتی که کاربر مکان مورد نظر را انتخاب کرد اون مطالب لود بشه تو صفحه یعنی نمایش داده بشه که این کار ، کار جاواست .
حالت دوم هم که دیگه خودت بهتر میدونی و معلومه که خیلی هم دوسش داری
4.gif
اونم چیزی نیست بجر AjaX .
42.gif

حالا خود دانی .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بابا شماهام آژاکس رو بیخودی شاخش کردین ها !چیزی نداره که بیچاره ! به اسن سادگی به این خوش مزگی !

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من غلط كنم ajax ياد بگيرم. تازه فهميدم asp.net چي كم داره. دارم براش شبيه سازي مي كنم.
يه تماسي هم بايد با مايكروسافت بگيرم. بدردشون مي خورم. نه؟
ولي از شوخي گذشته ديگه هيچ راهي ندارم(با اون محدوديت هايي كه گفتم)؟

بالا