• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك درباره سايت ويكي پديا

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام به همه
بدون روده درازي مي رم سر اصل مطلب. قضيه از اين قراره كه من يك مقاله جامع درباره يك سبك موسيقي آماده كردم و اون رو تو چند تا فروم مثل اينجا قرار دادم. حالا امروز متوجه شدم كه اين مطلب بدون اجازه من يا بدون اينكه حتي اسمي از نويسنده اون برده بشه رفته تو دايره المعارف ويكي پديا. از شما در خواست مي كنم اگر كسي مي دونه چطور امكانش كه هست كه اين مطلب رو به اسم خودم اونجا قرار بدم ممنون مي شم. چون اينطوري همه خيال مي كنن كه اين مطلب رو من از اونجا دزديدم و من هم مدركي براي اثبات حرفم ندارم جز تاريخ نوشته شدن مطلب اصلي و منابع كه كسي از اون خبر نداره.:(

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
خوب متاسفانه این مشکلیه که تو ایران -ونه فقط تو ایرن بلکه محیط اینترنت، اما ایران دیگه...- خیلی گریبانگیر کاربران هست. و هیچ کاریش هم نمیشه کرد مگه یه فرهنگ سازیه درست...
اما برای مشکل شما... باید اول تو سایت ویکی پدیا عضو بشید بعد برید و اون مقله رو ویرایش کنید و نویسنده و منبع رو خودتون بنویسید. (البته بدون عضو شدن هم گمونم میشه)
سایت ویکی پدیا چون حالت کاملا باز داره هر کسی میتونه مقاله ها رو دستکاری کنه و این علاوه بر خوب بودنش یکی از بدیهاش هم شده.(بعضی ها جنبشو ندارن)
موفق باشی.

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ممنون
من رفتم و بعد از عضويت يك منبع ديگه براي مقاله تعريف كردم. اما حالا كه دوباره رفتم تو اون آدرس متوجه شدم كه ديگه اصالا مقاله اي وجود نداره. نمي دونم آدرسش رو تو سايتشون تغيير دادن و دارن بلايي سرش مي آرن. عجب دايره المعرف مزخرفيه ها. :wacko:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جدیدا قواعدش رو سفت و سخت کردن ... میگن تغییرات باید تایید بشه و کپی رایت باید تمدید بشه و صاحب مقاله باید پیر بشه تا مقاله اش ثبت بشه ... ( شعر از سعدی بود :lol: )

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مشه بگيد چطور مي تونم مقاله رو حذف كنم. البته من ترجيح مي دم مقاله حذف نشه. در واقع مي خوام به اسم خودم اونجا باشه.

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان چطور می شه از مطالب ویکی پدیا در سایت یا وبلاگ خودم استفاده کنم ؟ یعنی باید چطوری کپی رایتشون را رعایت کرد به خود سایت لینک داد یا از نویسندش نام برد یا ...

بالا