به نقل از teboy65 :يه دوربين 3 مگا پيكسلي براي عكاسي شخصي فقط قيمتش بالا نباشه( ترجيجا زير 150) عكسا هم با كيفيت باشه همين
Nikon sq نخری پشیمون میشی !به نقل از ostadd :اگه نظر استاد و ميخوايي .من ميگم 30 تومن ديگه قرض كن برو يه Nikon SQ بخر.تا وتقي كه زنده هستي باهاش حال كن و عكس بگير يه دعايي هم به جون من.
البته الان صداي همه در مياد باز
موفق باشي
به نقل از ....P30.... :Nikon sq نخری پشیمون میشی !
این review رو بخون :
I bought this camera expecting the same quality from Nikon that I have been acustomed to with their SLRs. I am quite disappointed with it. I have to agree with the other reviewer on this Nikon SQ, it is just not worth the money or the hype of its "cool sleek look."
Some of the bad thigns about this camera is that its pictures are indeed very noisy and grainy, as if shot on very high speed film. This bothers me a lot and is very pronounced when viewing on the computer screen. When printed this too is visible.
Next, while the the camera offers 15 creative scene modes that takes care of exposure and white balance settings for the user such as preset settings for Snow, Sunny, Beach scenes etc, it does not offer basic manual features like setting the film ISO speed.
به نقل از ....P30.... :اینو یکی توی یکی از فرومهای دوربین خارجی نوشته بود و بقیه هم تایید کرد بودن که زیاد دوربین خوبی نیست !
اینکه ساخت چین هست دلیل نمیشه که بگی دوربین بدیه ... A400 رو بخاطر این گفتم که توی همین رده قیمته و امکانات بیشتر و کیفیت بهتری داره
در ضمن این دوربین ( A400 ) توی سایت Steve Digicams توی قسمت بهترین دوربینهای 3 مگاپیکسلی انتخاب شده !
http://www.steves-digicams.com/best_cameras.htm
اون لقبی هم که به اس کیو دادن به خاطر طراحی ظاهری این دوربینه نه کیفیتش
ببخشید لینک درستش اینه :به نقل از ostadd :من چيزي تو پستم نميبينم كه گفته باشم اين لقب مربوط به كيفيتشه؟
بله ساخت چين بودن دليل نيست.ولي امكانات بيشتري هم شما ازش نام ميبري دليل بر كيفيت بهتر نيست!!!!
در ضمن اين لينك كه شما دادين كار نميكنه؟؟؟لطفا بررسي كنين!
به نقل از rmb_ali :بابا شما ملت چرا اينجوري هستيد اين بابا از شما پرسيد دوربين 150 تومني چي سراغ داريد بياييد اينجا براي رضاي خدا يه توصيه ايي رو بكني و بقيه اشو به عهده خودش بزاريد فكر كنم اونم عقل و منطق داره و ميتونه تصميم بگيره چرا با هم دعوا ميكنيد يه مدلي رو پيشنهاد كنيد مزايا و معايب رو بگيد و يا حق در ضمن تورو خدا ديگر به كسي پيشنهاد نديد كه يه كم صبر كنه پول دار تر بشه و يه چيز ديگه بخره در آخر من هم سوني p-41 رو توصيه ميكنم
استاد عزيز من از اين حسن برخورد شما تشكر ميكنمبه نقل از ostadd :اگه ما ملت اينطوري هستيم واقعا شرمنده ام كه اوقات شما رو تلخ كردم.
و اما طبق نظر شما استاد خودم من هم اول اومدم پيشنهادم و دادم!همين ولي...
و راجع به اينكه ميگيد نگين يه ذره صبر كن پول بيشتر بشه.بايد بگم حيفه!به خدا آدم پولشو بريزه دور.شايد واقعا اين دوستمون ندونه با 20يا 30 هزار تومان ميشه زمين و آسمون و با هم عوض كنه!يا در واقع فرق بين يه دوربين كريتيو و با يه نيكون ندونه!
در هر حال موفق باشيد
به نقل از rmb_ali :استاد عزيز من از اين حسن برخورد شما تشكر ميكنم
به نقل از ostadd :آقايي