• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در خريد دوربين زیر 150 تومن

teboy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه دوربين 3 مگا پيكسلي براي عكاسي شخصي فقط قيمتش بالا نباشه( ترجيجا زير 150) عكسا هم با كيفيت باشه همين

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Canon A400 و Fuji A120

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
همینا که نیاز گفت
ولی به نظر من یخورده صبر کن 60-70 تومن به پولت اضافه بشه یه دوربین خیلی بهتر میتونی بخری

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از teboy65 :
يه دوربين 3 مگا پيكسلي براي عكاسي شخصي فقط قيمتش بالا نباشه( ترجيجا زير 150) عكسا هم با كيفيت باشه همين

توقسمت بازاچه يكي هست

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
darzemn nemone axasham hast dar ghesmate bazr che

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه نظر استاد و ميخوايي .من ميگم 30 تومن ديگه قرض كن برو يه Nikon SQ بخر.تا وتقي كه زنده هستي باهاش حال كن و عكس بگير يه دعايي هم به جون من.
البته الان صداي همه در مياد باز
موفق باشي
sq_front_blk.jpg

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من Canon Powershot A400 دارم 200 تومن خریدمش و کیفیتش واقعا عالیه و بهت توصیه میکنم

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از ostadd :
اگه نظر استاد و ميخوايي .من ميگم 30 تومن ديگه قرض كن برو يه Nikon SQ بخر.تا وتقي كه زنده هستي باهاش حال كن و عكس بگير يه دعايي هم به جون من.
البته الان صداي همه در مياد باز
موفق باشي
sq_front_blk.jpg
Nikon sq نخری پشیمون میشی !
این review رو بخون :

I bought this camera expecting the same quality from Nikon that I have been acustomed to with their SLRs. I am quite disappointed with it. I have to agree with the other reviewer on this Nikon SQ, it is just not worth the money or the hype of its "cool sleek look."
Some of the bad thigns about this camera is that its pictures are indeed very noisy and grainy, as if shot on very high speed film. This bothers me a lot and is very pronounced when viewing on the computer screen. When printed this too is visible.

Next, while the the camera offers 15 creative scene modes that takes care of exposure and white balance settings for the user such as preset settings for Snow, Sunny, Beach scenes etc, it does not offer basic manual features like setting the film ISO speed.

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ....P30.... :
Nikon sq نخری پشیمون میشی !
این review رو بخون :

I bought this camera expecting the same quality from Nikon that I have been acustomed to with their SLRs. I am quite disappointed with it. I have to agree with the other reviewer on this Nikon SQ, it is just not worth the money or the hype of its "cool sleek look."
Some of the bad thigns about this camera is that its pictures are indeed very noisy and grainy, as if shot on very high speed film. This bothers me a lot and is very pronounced when viewing on the computer screen. When printed this too is visible.

Next, while the the camera offers 15 creative scene modes that takes care of exposure and white balance settings for the user such as preset settings for Snow, Sunny, Beach scenes etc, it does not offer basic manual features like setting the film ISO speed.

اين نظر كي هست؟فكر كنم همون طور كه گفته از اس كيو 3.1 مگا يي انتظار كه SLR رو داشته!
نيكون اس كيو با خودش اين لقبو يدك ميكشه!
sq_tipa_award.jpg

اما P30 عزيز كاش حداقل يه دوربين بهتري معرفي ميكردي نه آ400 كه ساخت چين هم هست! .بعد از اس كيو ميگفتي!
نيازي به تاييد من يا كس ديگه اي نداره.خوشبختانه دوربيني هست كه همه خوب ميشناسنش!

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اینو یکی توی یکی از فرومهای دوربین خارجی نوشته بود و بقیه هم تایید کرد بودن که زیاد دوربین خوبی نیست !

اینکه ساخت چین هست دلیل نمیشه که بگی دوربین بدیه ... A400 رو بخاطر این گفتم که توی همین رده قیمته و امکانات بیشتر و کیفیت بهتری داره

در ضمن این دوربین ( A400 ) توی سایت Steve Digicams توی قسمت بهترین دوربینهای 3 مگاپیکسلی انتخاب شده !

http://www.steves-digicams.com/best_cameras.html

اون لقبی هم که به اس کیو دادن به خاطر طراحی ظاهری این دوربینه نه کیفیتش ;)

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ....P30.... :
اینو یکی توی یکی از فرومهای دوربین خارجی نوشته بود و بقیه هم تایید کرد بودن که زیاد دوربین خوبی نیست !

اینکه ساخت چین هست دلیل نمیشه که بگی دوربین بدیه ... A400 رو بخاطر این گفتم که توی همین رده قیمته و امکانات بیشتر و کیفیت بهتری داره

در ضمن این دوربین ( A400 ) توی سایت Steve Digicams توی قسمت بهترین دوربینهای 3 مگاپیکسلی انتخاب شده !

http://www.steves-digicams.com/best_cameras.htm

اون لقبی هم که به اس کیو دادن به خاطر طراحی ظاهری این دوربینه نه کیفیتش ;)

من چيزي تو پستم نميبينم كه گفته باشم اين لقب مربوط به كيفيتشه؟
بله ساخت چين بودن دليل نيست.ولي امكانات بيشتري هم شما ازش نام ميبري دليل بر كيفيت بهتر نيست!!!!
در ضمن اين لينك كه شما دادين كار نميكنه؟؟؟لطفا بررسي كنين!

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از ostadd :
من چيزي تو پستم نميبينم كه گفته باشم اين لقب مربوط به كيفيتشه؟
بله ساخت چين بودن دليل نيست.ولي امكانات بيشتري هم شما ازش نام ميبري دليل بر كيفيت بهتر نيست!!!!
در ضمن اين لينك كه شما دادين كار نميكنه؟؟؟لطفا بررسي كنين!
ببخشید لینک درستش اینه :

http://www.steves-digicams.com/best_cameras.html

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اين ليست بهترين دوربين هاي 3 مگاپيكسلي

در ضمن در اين ليست بالا يا پايين بودن اسم دوربين ها دليل برتري اونا نيست و اتفاقي است

3 Megapixel Consumer

Nikon Coolpix 3200

Canon Powershot A510

Pentax Optio 30

Olympus D-540 Zoom

Panasonic DMC-LC50

Canon Powershot A400
Fujifilm Finepix A330

Canon Powershot SD200

Sony Cybershot DSC-P72

Kodak Easyshare CX6330

:)

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين لينك شما آپ ديت شده به اين تاريخ هست!Updated 17-April-2005
اين و هم يه نگاهي بنداز.قديم ترهاست!
untitled9yf.jpg

فكر كنم اون وسط ها اس كيو رو هم زده باشه :blush:

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
بابا شما ملت چرا اينجوري هستيد اين بابا از شما پرسيد دوربين 150 تومني چي سراغ داريد بياييد اينجا براي رضاي خدا يه توصيه ايي رو بكني و بقيه اشو به عهده خودش بزاريد فكر كنم اونم عقل و منطق داره و ميتونه تصميم بگيره چرا با هم دعوا ميكنيد يه مدلي رو پيشنهاد كنيد مزايا و معايب رو بگيد و يا حق در ضمن تورو خدا ديگر به كسي پيشنهاد نديد كه يه كم صبر كنه پول دار تر بشه و يه چيز ديگه بخره در آخر من هم سوني p-41 رو توصيه ميكنم

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
بابا شما ملت چرا اينجوري هستيد اين بابا از شما پرسيد دوربين 150 تومني چي سراغ داريد بياييد اينجا براي رضاي خدا يه توصيه ايي رو بكني و بقيه اشو به عهده خودش بزاريد فكر كنم اونم عقل و منطق داره و ميتونه تصميم بگيره چرا با هم دعوا ميكنيد يه مدلي رو پيشنهاد كنيد مزايا و معايب رو بگيد و يا حق در ضمن تورو خدا ديگر به كسي پيشنهاد نديد كه يه كم صبر كنه پول دار تر بشه و يه چيز ديگه بخره در آخر من هم سوني p-41 رو توصيه ميكنم

اگه ما ملت اينطوري هستيم واقعا شرمنده ام كه اوقات شما رو تلخ كردم.
و اما طبق نظر شما استاد خودم من هم اول اومدم پيشنهادم و دادم!همين ولي...
و راجع به اينكه ميگيد نگين يه ذره صبر كن پول بيشتر بشه.بايد بگم حيفه!به خدا آدم پولشو بريزه دور.شايد واقعا اين دوستمون ندونه با 20يا 30 هزار تومان ميشه زمين و آسمون و با هم عوض كنه!يا در واقع فرق بين يه دوربين كريتيو و با يه نيكون ندونه!
در هر حال موفق باشيد

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ostadd :
اگه ما ملت اينطوري هستيم واقعا شرمنده ام كه اوقات شما رو تلخ كردم.
و اما طبق نظر شما استاد خودم من هم اول اومدم پيشنهادم و دادم!همين ولي...
و راجع به اينكه ميگيد نگين يه ذره صبر كن پول بيشتر بشه.بايد بگم حيفه!به خدا آدم پولشو بريزه دور.شايد واقعا اين دوستمون ندونه با 20يا 30 هزار تومان ميشه زمين و آسمون و با هم عوض كنه!يا در واقع فرق بين يه دوربين كريتيو و با يه نيكون ندونه!
در هر حال موفق باشيد
استاد عزيز من از اين حسن برخورد شما تشكر ميكنم

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بالا