• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد انخاب سيستم مديريت محتوا مناسب با توجه به نياز

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان عزيز

من دانشجو عمران هستم و ميخوام يه سايت درمورد عمران و معماري بسازم و اطلاعات چنداني هم درمورد زبان هاي برنامه نويسي ندارم لطفا يكي راهنمايي كنه كه از چه نوع سيستم مديريت محتوايي براي اين چنين سايتي استفاده كنم خودم به شخصه زيبايي و حرفه اي بودن جوملا رو ترجيح ميدم اما به نظر شما با توجه به سادگي استفاده از وردپرس بهتره كه از وردپرس استفاده كنم؟يا اينكه لازم نيست وقتمو با وردپرس هدر بدم

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

5000

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
سلام اگر می خواهید خود شخصا راه اندازی کنید بنده وردپرس رو پیشنهاد می کنم اگر هم خواستید من می تونم با کمترین هزینه یک سایت خوب و حرفه ای برای شما راه اندازی نمایمhttp://forum.persiantools.com/t323483.html

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام اگر می خواهید خود شخصا راه اندازی کنید بنده وردپرس رو پیشنهاد می کنم اگر هم خواستید من می تونم با کمترین هزینه یک سایت خوب و حرفه ای برای شما راه اندازی نمایمhttp://forum.persiantools.com/t323483.html
دوست عزیز من هاست و دومین دارم قبلأ هم سیستم جوملا رو نصب کردم ولی وقتی که یکی از قالبهای حرفه ای و رایگان جوملا رو نصب میکنم فقط با خصوصی سازیش مشکل دارم لطفأ فرمایید قیمت پیشنهادی شما برای فقط یک قالب سه ستونه و حرفه ای و فارسی جوملا که دارای اسلاید شو, منو آبشاری و قسمت تبلیغات باشه چقدره? یک قالب میخام به زیبایی قالب سایت باشگاه گهر و با اون مشخصات که گفتم Fc-gahar.ir باتشکر از پاسخگوی شم

5000

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
دوست عزیز من هاست و دومین دارم قبلأ هم سیستم جوملا رو نصب کردم ولی وقتی که یکی از قالبهای حرفه ای و رایگان جوملا رو نصب میکنم فقط با خصوصی سازیش مشکل دارم لطفأ فرمایید قیمت پیشنهادی شما برای فقط یک قالب سه ستونه و حرفه ای و فارسی جوملا که دارای اسلاید شو, منو آبشاری و قسمت تبلیغات باشه چقدره? یک قالب میخام به زیبایی قالب سایت باشگاه گهر و با اون مشخصات که گفتم Fc-gahar.ir باتشکر از پاسخگوی شم

دوست گرامی و محترم حداقل قیمت طراحی قالب برای جوملا 200 هزارتومان میباشد.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
php nuke
هم عالیه...بهترین ساپورت رو هم داره..من مدتی از این سیستم استفاده میکردم.. تالار گفتمانش از بقیه سیتسم هاس محتوا شلوغ تر بود و خود مسئولینش هم پاسخ گویی خوبی در ساپورت داشتن..

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
php nuke
هم عالیه...بهترین ساپورت رو هم داره..من مدتی از این سیستم استفاده میکردم.. تالار گفتمانش از بقیه سیتسم هاس محتوا شلوغ تر بود و خود مسئولینش هم پاسخ گویی خوبی در ساپورت داشتن..
دوست عزیز
الان این حرفی که شما زدی
من باید برم خودمو چجور زجر بدم تا جبران حرف شما بشه ؟؟
نیوک عالیه ؟
مزخرفترین سیستم کنونی نیوک هست
در زمان خودش خوب بود اما الان دیگه به درد نیوخره
الان وردپرس هست که پیشتازه
من خودم قبل از اینکه بخوام شروع به فعالیت در اینترنت بکنم وبلاگ وردپرسی داشتم
اصن یه چیزیه که نگو

پیشنهاد میکنم استارتر همه موارد رو تست کنه ک بهتر نتیجه بگیره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من توی سال 89 ازش استفاده میکردم.. و بهترین ساپورت هم داشت..اتفاقا فکنم همون سال هم برنده بهترین ساپورت کننده سیستم محتوا ی سال هم شد..

ali-shahverdi

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز
الان این حرفی که شما زدی
من باید برم خودمو چجور زجر بدم تا جبران حرف شما بشه ؟؟
نیوک عالیه ؟
مزخرفترین سیستم کنونی نیوک هست
در زمان خودش خوب بود اما الان دیگه به درد نیوخره
الان وردپرس هست که پیشتازه
من خودم قبل از اینکه بخوام شروع به فعالیت در اینترنت بکنم وبلاگ وردپرسی داشتم
اصن یه چیزیه که نگو

پیشنهاد میکنم استارتر همه موارد رو تست کنه ک بهتر نتیجه بگیره

البته نيوك امنيت نداره و افزونه هاش هم كمه به نظر شما همچين قالب واسه وردپرس هست:منو آبشاري ، اسلايدشو ، سه ستونه و نمايش 5 مطلب آخر در سايت با پلن كاربري و ..
من جوملا رو فقط به به خاطر زيبايشش دوست دارم به نظر شما باتوحه به اينكه جوملا اكثرا واسه سايت هاي شخصي و شركتي ساخته ميشه ، باتوجه به موضوع سايت من كه درمورد عمرانه ميتونه مناسب باشه؟؟ اكه من پيش زمينه اي در مورد جوملا ياد بگيرم ميتونم با جوملا موفق باشم؟؟

بالا