• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد خريد camcorder

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
اول از همه معذرت به خاطر این که با وجود این همه تاپیک، یه تاپیک جدید درباره این موضوع باز کردم. آخه آدم تو اون تاپیک ها حرف می زنه و پیشنهاد می ده، خیلی مورد توجه قرار نمی گیره!
ولی سوال: من چند مدتیه تو فکر هندیکم هستم و در اینترنت هم جستجو کردم تا دلتون بخواد. چند تا دوربین را پسندیدم که می خواستم بدونم کدوم یکی value-for-money تر هستش؟!!!! ویژگی های مورد نظر من هم اول از همه کیفیت فیلمبرداری خوب در نور کم یا زیاد، عمر باتری(که خیلی هم مهم نیست!) و هم چنین سهولت کار هستش که البته این آخری هم خیلی مهم نمی باشد!
ولی آن چه پسندیدم در ذیل می آید:
در درجه ی اول:
Sony DCR-PC109 و Canon Optura 400 و Panasonic PV-GS35 که آخری توسط یکی از دوستان رد شد.
در درجه ی دوم:
Sony DCR-PC350 و Panasonic PV-GS250
لطفا اگر کیفیت در نور پایین بد است، معلوم کنید که افقتضاح است، یه کم بد است یا ...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از iman82 :
سلام.
اول از همه معذرت به خاطر این که با وجود این همه تاپیک، یه تاپیک جدید درباره این موضوع باز کردم. آخه آدم تو اون تاپیک ها حرف می زنه و پیشنهاد می ده، خیلی مورد توجه قرار نمی گیره!
ولی سوال: من چند مدتیه تو فکر هندیکم هستم و در اینترنت هم جستجو کردم تا دلتون بخواد. چند تا دوربین را پسندیدم که می خواستم بدونم کدوم یکی value-for-money تر هستش؟!!!! ویژگی های مورد نظر من هم اول از همه کیفیت فیلمبرداری خوب در نور کم یا زیاد، عمر باتری(که خیلی هم مهم نیست!) و هم چنین سهولت کار هستش که البته این آخری هم خیلی مهم نمی باشد!
در درجه ی اول:
Sony DCR-PC109 و Canon Optura 400 و Panasonic PV-GS35 که آخری توسط یکی از دوستان رد شد.
در درجه ی دوم:
لطفا اگر کیفیت در نور پایین بد است، معلوم کنید که افقتضاح است، یه کم بد است یا ...
دوست عزيز من نمي دونم در جه بنديت بر چه اساسيه ولي به هر حال گروه دوم بهتر از گزوه اوله . من چون به شخصه
علاقه اي به دوربينهاي خانگي پاناسونيك ندارم دنبال اونها رو هم نگرفتم ام و سوم اينكه شما گفتيد هنديكم ميخوام
و در مورد دوربينهاي كانن و پاناسونيك سوال كرديد . به هر حال :
Canon Optura 400 و Sony DCR-PC109 تقريبا در يك رده هستند ولي Sony DCR-PC350 از اونها خيلي بهتره ( كلا از
هر لحاظ ) اما بهتر آن است كه شمايي كه توانايي خريد Sony DCR-PC350 مدل PC330 اين مدل را بخريد كه از نظـــــر
تجربي مشخص شده كيفيت و دوام و محصول بهتري ارائه مي ده . Canon Optura 400 از نظر اقتصادي اصلا به صرفه
نيست و بنظر من در رده پايين تري از PC330 و PC350 از شركت سوني قرار مي گيرد . اما به هر صورت كه فكرش را
بكنيد PC330 و PC350 كه پيشنهاد من PC330 مي باشد بهتر و در بورس ترند .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از iman82 :
سلام.
در درجه ی اول:
در درجه ی دوم:

سلام دوست گرامي

پاسخ جناب تين تين پيشنهاد کاملا خوبي براي شماست . صرفا يکي دو مورد ديگه رو که شما فرموده بوديد رو اشاره ميکنم . انتخاب هاتون خيلي هتروژن هستن . فکر ميکنم بر اساس نظرات و بررسي هاي سايت ها انتخاب کرديد چون تقريبا هرکدوم از اين دوربينها در يک زمينه بهترين هستن غير از PC109.

1. کنون Optura400 : بهترين رندر رنگ رو در بين تمام تک سنسوري ها Optura 40 و بعد از اون Optura400 دارن بخاطر پروسسور ديجيک کنون . از اين نظر اين دوربين از PC350 بهتره . از نظر رده بندي سطح دوربين هم با سنسوري کمي کوچکتر از PC350 بسيار بسيار از PC109 بالاتر هست و در نزديکي PC350 قرار داره . مشکل اين دوربين تصوير برداري در شب هست که کاملا غير قابل استفاده است حتي با پروژکتور سبک . در بين دوربينهايي که معرفي کرديد بدترين تصوير در نور کم رو داره .

2. سوني PC109 اين دوربين يک HC40 هست . دوربيني با تصوير قابل قبول در نور کافي و کم که با قيمتي حدود 150 يورو کمتر هم قابل خريداري در يک بدنه ديگر است . بين دوربينهايي که ذکر کرديد کمترين value رو داره

3. سوني PC350: با در نظر گرفتن کارايي در تمام شرايط نوري به نظر من بهترين دوربين تک سنسوري در حال حاضر PC330 هست و سپس PC350 . بهترين تصوير در نور کم رو داره و جزو 5 دوربين اول در نور روز هست واقعا با تک سنسور نميشه امکانات و کيفيتي بهتر از اين داشت و فوق العاده انتخاب خوبيست . بهترين دوربين در ليست شما براي تصوير برداري در نور کم

4. پاناسونيک GS35: از نظر رندر رنگ در نور روز بسيار بالاتر از PC109 هست و تقريبا در حد pc350 فقط کمي رنگهاي اشباع تر و زنده تري داره اما رزولوشن تصوير اون مشخصا از PC350 پايينتر است و از نظر سنسور هم در کلاس پايينتري نسبت به PC350 و Optura 400 قرار داره . در نور کم فقط از Optura400 بهتر هست و عملا قابل استفاده نيست مگر با پروژکتور قوي .

5. پاناسونيک GS250 : کاملترين در بين اين دوربينها از نظر امکانات و تنظيمات دستي است . همچنين با 3 سنسور و لرزشگير اپتيکال از نظر رندر رنگ در نور روز با هيچکدوم از اين دوربينها قابل مقايسه نيست و بيش از 30% رندر بهتري از Optura400 داره اما در نور کم اما عليرغم حفظ رنگها به شدت نويز داره و حتما بايد از پروژکتور استفاده کنيد . در ليست شما بهترين دوربين در نور کافي و مناسبترين براي فيلمبرداري ورزشي و ديناميک هست

بين اين دوربينها
* اگر نور کم و نور زياد هردو براتون مهم است PC330 يا PC350 بهترين انتخاب هستن . در تاپيک زير تفاوت اين دو رو مفصلا توضيح دادم . http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=17372&page=4

* اگر فيلمبرداري ديناميک انجام ميديد ( ورزشي يا حين حرکت و استدي کم ) و نور کافي براتون اهميت خيلي بيشتري داره و زياد به نور کم اهميت نميديد Gs250 بهترين انتخاب در ليست شماست .

ميبينيد چقدر جالبه ؟! گروه دوم شما بهترين دوربينهايي بودند که در ليست معرفي کرده بوديد!

icpshift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت سروران عزيز
ميخواستم از دوستان در مورد امكانات دوربين canon power shot A400 بپرسم اگر اطلاعاتي درارين لطف كنيد ....

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از icpshift :
با سلام خدمت سروران عزيز
ميخواستم از دوستان در مورد امكانات دوربين canon power shot A400 بپرسم اگر اطلاعاتي درارين لطف كنيد ....
دوستان كمك كنن !!!

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز، به ویژه کرتانا وتین تین که پاسخ های راهگشایی ارائه دادند.
در مورد این که پرسیدید گروه بندی ام بر چه اساسه؟ در مورد گروه اول پاسخ این است که من می توانم دوربین های این گروه را با یک قیمت مشابه خریداری کنم! حتی با گارانتی! در مورد گروه دوم هم چون فکر کردم از نظر فنی این دو دوربین در یک سطح هستند (البته همان طور که مستحضرید، GS250 سه سی سی دی دارد)
ولی یه کم که به تحقیقاتم ادامه دادم، دیدم می تونم دوربین GS400، شاهکار پاناسونیک را با یک قیمت تقریبا برابر خریداری کنم، با گارانتی!
یه دوتا review که خوندم به این نتایج رسیدم:
1-این دوربین به همراه دوربین سامسونگ SC-D6040 تنها دوربین های فیلمبرداری هستند که می توانند با رزولشن 4 مگاپیکسل عکسبرداری کنند.
2-کیفیت این دوربین در نور کم بر خلاف برخی دیگر از دوربین های 3 سی سی دی خوب است
3-کنترل دستی این دوربین هم همانند دیگر دوربین های پاناسونیک، بسیار عالی است.
حالا من می خوام بدونم که نظر شما دوستان، به ویژه کرتانای عزیز، در مورد این دوربین چیست؟ لطفا نظر خود را در این سه مقوله ارائه بفرمایید: کیفیت فیلمبرداری در نور کم، کیفیت عکسها (still ها) و کیفیت کلی در نور کافی
البته یک جایی در مورد PC350 یکی نوشته بود که این دوربین آن قدر کوچک بوده که به سایز دست های او نمی خورده، فلذا تصمیم به فروش آن گرفته! بنابراین من هم یه کم زده شدم. :blush:
ممنون :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از iman82 :
سلام دوستان عزیز، به ویژه کرتانا وتین تین که پاسخ های راهگشایی ارائه دادند.
در مورد این که پرسیدید گروه بندی ام بر چه اساسه؟ در مورد گروه اول پاسخ این است که من می توانم دوربین های این گروه را با یک قیمت مشابه خریداری کنم! حتی با گارانتی! در مورد گروه دوم هم چون فکر کردم از نظر فنی این دو دوربین در یک سطح هستند (البته همان طور که مستحضرید، GS250 سه سی سی دی دارد)
ولی یه کم که به تحقیقاتم ادامه دادم، دیدم می تونم دوربین GS400، شاهکار پاناسونیک را با یک قیمت تقریبا برابر خریداری کنم، با گارانتی!
یه دوتا review که خوندم به این نتایج رسیدم:
1-این دوربین به همراه دوربین سامسونگ SC-D6040 تنها دوربین های فیلمبرداری هستند که می توانند با رزولشن 4 مگاپیکسل عکسبرداری کنند.
2-کیفیت این دوربین در نور کم بر خلاف برخی دیگر از دوربین های 3 سی سی دی خوب است
3-کنترل دستی این دوربین هم همانند دیگر دوربین های پاناسونیک، بسیار عالی است.
حالا من می خوام بدونم که نظر شما دوستان، به ویژه کرتانای عزیز، در مورد این دوربین چیست؟ لطفا نظر خود را در این سه مقوله ارائه بفرمایید: کیفیت فیلمبرداری در نور کم، کیفیت عکسها (still ها) و کیفیت کلی در نور کافی
البته یک جایی در مورد PC350 یکی نوشته بود که این دوربین آن قدر کوچک بوده که به سایز دست های او نمی خورده، فلذا تصمیم به فروش آن گرفته! بنابراین من هم یه کم زده شدم. :blush:
ممنون :)
من كه خيلي با پاناسونيك آشنا نيستم پس نظري ندارم ولي در مورد اندازه ميشه بند دوربين رو عوض كرد :lol: و آن
شخص احتمال پيكره اي وسيع داشته !

بالا