• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد درآمد بيت كويني

e_commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند ماهي هست كه با بيت كوين آشنا شدم و يك مقدار هم توي bpmining‌ گيگاهش خريدم
جديدا با سايت ديگه اي آشنا شدم كه به جاي Bitcoin از طريق نرم افزار bytecoin‌ ميده ولي من مشكلم الان انتقال درامدم هست چون كيف پول Bytecoin ندارم
دوستان براي ساخت كيف پول به من سايت http://bytecoin.biz/ رو معرفي كردن كيف پولي كه بايد دانلود كرد بيشتر از 2 گيگابايت هست كه با اين وضع اينترنت و حجمم نمي تونم دانلود كنم
اين لينكم توي همين سايت هست براي كيف پول آنلاين ولي لينكش خرابه
https://coinex.pw/balances
دوستان ميتونيد راهنماييم كنيد تا يه كيف پول آنلاين Bytecoin بسازم؟
ممنون

e_commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه اين همه مطلب راجب اين مدل درآمد گذاشتن يعني بلد نيستن راهنمايي كنن؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
شرمنده عزيز من زياد در مورد bytecoin‌ نميدونم فقط الان ميدونم ارزشش حدود 771 ساتوشي هست يعني 0.00000771 بيت كوين
اگه چيزي دربارش پيدا كردم حتما بهت خبر ميدم
راستي اين سايت كه ازش bytecoin‌ ميگيري چيه و چقدر ازش درمياري؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
دوستاني كه اين همه مطلب راجب اين مدل درآمد گذاشتن يعني بلد نيستن راهنمايي كنن؟
سلام.بایت کوین برای سرمایه گذاری مناسب نیست. سایت pbmining هم که گیگا هش خریدین فایده نداره.در صورتی که میخواین سرمایه گذاری کوتاه مدت داشته باشین پخ بدین راهنمایی کنم.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بنظرم اگه بتونه مقدار قابل توجهي ازش بگيره فرقي نمي كنه bitcoin باشه يا dogecoin‌ و ...
ضمنا منم توي pbmining هستم و اقلا تا الان فهميدم از زئوس و بقيه سايتهاي ماين قويتره

e_commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ولي هنوز كسي جواب منو نداده !!!

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
ممنون ولي هنوز كسي جواب منو نداده !!!
مثل اینکه شما اصرار داری وقتتو روی این کوین بی مصرف هدر بدین.حتی سایت coinwarz هم دیگه این کوین رو مانیتورینگ نمیکنه.

در هرحال تا اونجایی که من اطلاع دارم باید از کیف پول افلاین استفاده کنین. البته کیف اندرویدد هم داره که ممکنه شامل مالور و الوده باشه!

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
قیمتش هم روز به روز در حال کاهشه بهتره ازش بیرون بکشی زودتر

e_commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه دوستان هموطن بيشتر به فكر جيب خودشون هستن و هميشه وقتي كسي ازشون راهنمايي ميخواد سعي ميكنن نظرش رو عوض كنن و كاري يكه براي اونا سود داره انجام بدن
ولي وقتي به يك سايت خارجي رفتم و كمك خواستم بدون اينكه بدونن از كجا اومدم و بدون اينكه سودي براشون داشته باشه بطور كامل راهنماييم كردن.
اينه فرقق ايراني و خارجي
واقعا متاسفم

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
متاسفانه دوستان هموطن بيشتر به فكر جيب خودشون هستن و هميشه وقتي كسي ازشون راهنمايي ميخواد سعي ميكنن نظرش رو عوض كنن و كاري يكه براي اونا سود داره انجام بدن
ولي وقتي به يك سايت خارجي رفتم و كمك خواستم بدون اينكه بدونن از كجا اومدم و بدون اينكه سودي براشون داشته باشه بطور كامل راهنماييم كردن.
اينه فرقق ايراني و خارجي
واقعا متاسفم
دوست عزیز من 3 ساله تو ضمینه کریپتو کارنسی ها تجربه دارم. فرومی هم که شما سوالتو پرسیدی جواب دادن احتمالا خودشون دارای سرمایه بایت کوین بودن مطمعن باش کاربرای اونجا بیشتر از ما ایرانیا به فکر سودشون هستن.6 روز پیش هم بنده همینجا بهتون گفتم اگه قصد سرمایه گداری کوتاه مدت دارین پخ بدین راهنمایی کنم. اون روز ارز ریپل هر واحد 4600 ساتوشی ارزش داشت که الان به 6200 ساتوشی رسیده. که من قرار بود درخواست کنم ازتون مقداری ارز ریپل خریداری کنین تا به سود برسین! تو ضمینه تجارت ارز های کریپتو تجربه بقیه خیلی مهمه.سعی کنین در مورد ارز مورد نظر تحقیق کنین.

بالا