• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد pda2k

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...
آقا يك مشكلي پيش اومده واسه من :wacko: ديگه message notification رو در صفحه today ندارم (no unread messages)... و مهمتر اينكه اصلا ازsettings>personal>today>items خذف شده !!!! :blink: اين اتفاق بعد از نصب يك نرم افزار درپيتي افتاد... به نظر شما مشكل چيه ؟؟ از registry درست ميشه ؟ يا اينكه rom بريزم ؟؟

يك سوال ديگه..xbackup از رجيستري هم backup ميگيره ؟؟؟

البته clubimate قول يك rom upgrade رو براي اواسط march داده... راستي كسي درمورد load كردن rom سيمنسsx66 روي pda2k چيزي شنيده ؟؟؟ يكجا خوندم كه ميشه و performance دستگاه خيلي مياد بالا...xda-developres.com فايل هاش هم آماده دانلود هست .. ولي من حوصله اش رو نداشتم..

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
سلام...
آقا يك مشكلي پيش اومده واسه من :wacko: ديگه message notification رو در صفحه today ندارم (no unread messages)... و مهمتر اينكه اصلا ازsettings>personal>today>items خذف شده !!!! :blink: اين اتفاق بعد از نصب يك نرم افزار درپيتي افتاد... به نظر شما مشكل چيه ؟؟ از registry درست ميشه ؟ يا اينكه rom بريزم ؟؟

مشكل با hard boot حل نشد؟ (يعني زدن توامان كليد power و reset) :blink:

يك سوال ديگه..xbackup از رجيستري هم backup ميگيره ؟؟؟

من تا حالا بكاپ all data را تست نكردم ولي بعيد ميدونم كه از رجيستري هم بگيره.

راستي كسي درمورد load كردن rom سيمنسsx66 روي pda2k چيزي شنيده ؟؟؟ يكجا خوندم كه ميشه و performance دستگاه خيلي مياد بالا...xda-developres.com فايل هاش هم آماده دانلود هست .. ولي من حوصله اش رو نداشتم..

اين خيلي جالبه...نشنيده بودم...فرصتي شد يه تستي ميزنم خبرشو ميدم.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز بك آپ كامل از تمام گوشي بك آپ نمي گيره :blink:

حتي بعضي از برنامه ها كه ازشون بايد بك آپ گرفته مي شده بعد از برگرداندن نمياد :(

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ميشه لينك فايل روم SX66 را بذاري اينجا.

در ضمن بعضي نرم افزارهاي Registry Editor مثل اگر اشتباه نكنم Kilmist Registry edit براي رجيستري import و export دارن.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از FARGO :
آقا ميشه لينك فايل روم SX66 را بذاري اينجا.

در ضمن بعضي نرم افزارهاي Registry Editor مثل اگر اشتباه نكنم Kilmist Registry edit براي رجيستري import و export دارن.
اینجا میتونی پیداش کنی... من هم توی تعطیلات یک کارایی میخوام بکنم :D

بالا