• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك شديد از اساتيد كسب در آمد اينترنتي !!!

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه اساتيد
من مدتي هست كه بدنبال سايت هايي ميگردم كه از طريق كسب و ارجاع زير مجموعه به ما پورسانت بده. به خدا كه پردم در اومد ولي پيدا نكردم:(
ولي قسمت اصلي قضيه اينجاست كه ... من ميخوام كه در اين سايت ها امكا register از طريق كارت هاي اينترنتي visa و master و ... وجود داشته باشه.هم براي من و هم براي زير مجموعه هاي من:)

نگيد نيست كه يه نمونش empowerism هست.ولي... به شدت بي در و پيكره و من هم دنبال يه درست و حسابيش ميگردم.

ممنون ميشم كمكم كنيد:)

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يعني كسي نيست؟؟؟؟

mahdisf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بس این جور سایها کلاهبرداری کردن که خیلی تمایل به استفاده و درآمدهای اینجوری نیست. آخه میدونی معمولا این جور سایتها یه 1-2 ماهی هستن بعدش...

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يعني حتي 1 سايت هم نيست؟ اين خيلي عجيبه!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
چرا اتفاقا من یه سایت این طوری تو وب پیدا کردم توی همین پرشن تولز هم آدرسش رو داده بود اون وقت هم که این پست تو رو دیدم گشتم دنبالش ولی نبود

می خوای یه سرچ بزن شاید یافتی...

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
يه نگته بهتر دونستم بگم اينه كه به خاطر استقبال خوبي كه اعضاي سايت پرشين فروم در به عضويت دراومدنشون درشركت ايراني و قانوني فرانشر انجام دادن اينوبگم كه در اين سيستم هركسي كه سريعتر عضو اين شركت و گروه ما بشه بالاتر از اونايي قرار ميگيره كه بعد از اون عضو ميشن در نتيجه اگرم خيال تبليغات نداريد سريعا ثبت نام كنيد تا موقعيتتون در گروه ما بالاتر از ديگران قرار بگيره
براي عضويت به وبلاگ زير مراجعه كنيد
:
WWW.IRANI-POOL.BLOGFA.COM
با عضويت دراين شركت فعاليت شما در اينترنت هدفمند ميشه و از خروج ارز مملكت به خارج جلوگيري ميكنيد
گروه منتظر ملحق شدن شماست
موفق باشي
د

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام به همه اساتيد
من مدتي هست كه بدنبال سايت هايي ميگردم كه از طريق كسب و ارجاع زير مجموعه به ما پورسانت بده. به خدا كه پردم در اومد ولي پيدا نكردم:(
ولي قسمت اصلي قضيه اينجاست كه ... من ميخوام كه در اين سايت ها امكا register از طريق كارت هاي اينترنتي visa و master و ... وجود داشته باشه.هم براي من و هم براي زير مجموعه هاي من:)

نگيد نيست كه يه نمونش empowerism هست.ولي... به شدت بي در و پيكره و من هم دنبال يه درست و حسابيش ميگردم.

سلام دوست عزيز من تو تاپيك زير يه سايت معرفي كردم.
http://forum.persiantools.com/t62404.html
اميدوارم همين سايت به دردتون بخوره .

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی امضای من یک لینک به نام مسترکارت مجانی هست اونو ببین شاید به دردت خورد

اون چیزی نیست که دنبالش می گردی ولی شاید ازش خوشت اومد برای هر رفرال به شما کمسیون می ده​

beh945

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتيد

سلام:

بهترین سایت عضو گیری موجود اینه:
عضویت در ای سایت مجانی است ولی با پرداخت فقط 3.7 دلار تبدیل به

عضو silver شده و می توانید درآمدی فوق العاده کسب کنید.

شما در این سایت فقط و فقط به3.7 دلار نیاز دارید. این سایت دارای 14لایه است.

شما با گرفتن هر زیر مجموعه مستقیم 1 دلار خواهید گرفت.شما می توانید هر تعداد نفر که می خواهید برای لایه

اول خود بگیرید. و نهایتا تا14لایه پول دریافت کنید.یعنی اگر زیر مجموعه شما هم زیر مجموعه بگیرد 0.2دلارمی گیرید

به همین ترتیب تا14 لایه.

بنابراین درآمد شما در یک مدت اندک به$ 1,434,892.8$ می رسد.

شما می توانید ظرف 24 ساعت درآمد خود را به حساب ایگولدتان منتقل کنید.

این سایت کاملا معتبر است . و از سال 2004 فعالیت می کند . من خودم بارها از این سایت دریافت داشته ام.

این هم لینک عضویت:

http://www.ptsu.net/?ref=beh945

هر سوالی داشتید تماس بگیرید:
[email protected]

بالا