• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك فوري از اساتيد براي رفع مشكل نصب mt

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)
دوستان عزيز و اساتيد گرامي , كمكم كنيد كه بد جوري گير كردم .
من قبلا دو بار مووبل تايپ را روي سرورهاي ديگه نصب كردم و به مشكلي جز خطاي سطح دسترسي فايلهايcgi كه بايد 755 مي شد بر نخوردم كه آن هم با آموزشهاي دوستان در سايتهاي مختلف برطرف شد . ولي اين بار روي سرور شخصي خودم ....!؟

سعي ميكنم به طور كامل كارهاي كه انجام دادم را بنويسم تا شما بهتر راهنمايم كنيد . :blush:
اول يك ساب دومين در كنترل پنل سايتم مخصوص وبلاگم ساختم ( با نام www.weblog.roolee.net ).
سپس داخل همان دايركتوري مووبل تايپ را به صورت زير نصب كردم :
فولدر mt را به روش اسكي در cgi-bin , فولدر ساب دوميني كه ساختم آپلود كردم .
فولدر mt-static را در همين فولدر ساب دومين وبلاگ ايجاد كردم و فولدر images را به صورت باينري و فولدر docs و فايلهاي styles.css و mt.js را به صورت اسكي آپلود كردم .

بعد هم در my sql ,ديتا باس را با نام weblog ثبت كردم و براي آن نام كاربري و پسورد تعريف كردم .

سپس فايل mt.cfg را به طور صحيح و مثل دفعات قبل منتها با آدرس سايت خودم ويرايش كردم .
پسوردي كه براي ديتا باس معرفي كرده بودم , را در فايل mt-db-pass.cgi ثبت كردم .
سطح دسترسي فايلهاي .cgi را 755 نمودم .

فكر نمي كنم تا اينجا اشتباهي كرده باشم . :eek:

بعد هم mt-load.cgi را اجرا كردم ولي برعكس دفعات قبل با خطاي با عنوان زير برخورد كردم : :blink:

... Loading initial data into system

... Loading database schema
: An error occurred while loading data
.Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 175​

اينم آدرس mt-load.cgi :
http://www.weblog.roolee.net/cgi-bin/mt/mt-load.cgi
لطف كنيد چك كنيد تا عينا" ببينيد .

چند بار ديتاباس را چك كردم و حتي از اول تمام مراحل بالا را انجام دادم ولي نتيجه اي نداشت !!!
در ضمن مشخصات اصلي سرور را برايتان معرفي ميكنم تا از ساپورت كردن سرور از mt هم خيالتان راحت باشد و بعد نظراتتان را بدهيد >> يعني راهنماييم كنيد <<

Operating system ------------- Linux
Apache version----------1.3.33 Unix
PERL version-------------------- 5.8.3
Path to PERL------------/usr/bin/perl
PHP version---------------------4.3.11
MySQL version------4.0.24-standard​

هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم :rolleyes:
شاگرد شما roolee :cool:

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد می کنم خط 175 mt-load.cgi را یک چک بکنی !

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
ببين منم اين مشكل را داشتم.راهش اينه كه هرچي هست پاك كن|همهچي را ديتابيس را پاك كن دوباره بساز و همه چي را از اول انجام بده.

mrmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مشكلي نداريد : فايل mt-load رو پاک کنید و Login کنید : هر چه سریعتر بهتر و گرنه ممکنه ...
برای امنیت خودتون رمزتون رو عوض کردم و در قسمت پیام خصوصی نوشتم

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :cool:

mrmj جان دمت گرم . اصلا نميدونم چه جوري ازت تشكر كنم. :heart: :heart: :heart:

البته مشكل اصلي يعني ورود به ام تي حل شد ولي تو قسمت قالب , به طور پيش فرض فقط دو قالب index.html و rsd.xml موجود ميباشد و بقيه قالبها از جمله index.rdf , index.xml و ... نيست :(

فكر ميكنم كه دوباره يك بار ديگه ام تي رو نصب كنم , آخه يه جوراي با اين همه اذيتي كه سر نصبش شدم ديگه به دلم نميشينه و حالا هم كه تمپليتهاش ناقصه و شايد اصلا ناقص نصب شده باشه .

اگر خداي نكرده مشكل پيدا كردم توي همين تاپيك مطرح ميكنم . :blush:

باز هم از تمام دوستاني كه راهنماي كردند به خصوص دوست خوبم mrmj :wub: تشكر ميكنم .

شاگرد شما roolee

mrmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انگار يه بي جنبه قبل از من وارد امتي شما شده بود و همه قالبها رو پاك كرده بود و يه نوشته هم با موضوع هك شد نوشته بود كه اون رو پاك كردم

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:
دوستان عزيزم از اينكه به فكر من هستيد ممنون و متشكرم .

من ام تي قبلي و ديتا باس آن را كاملا" پاك كردم و از اول ام تي را نصب كردم ولي دوباره در mt-load.cgi همان خطاي قبلي را داد يعني اين خطا : :blink:
... Loading initial data into system

... Loading database schema
: An error occurred while loading data
.Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 175​

آدرس اين صفحه :
http://www.weblog.roolee.net/cgi-bin/mt/mt-load.cgi

با اينحال بعدش همون كاري كه دوست خوبم mrmj كرده بود كردم و وارد صفحه mt.cgi و لوگين شدم و دوباره مثل دفعه قبل در قسمت قالب فقط index.html و rsd.xml موجود بود .
من فعلا فقط همين مورد را ديدم ولي فكر ميكنم چون mt-load.cgi كاملا" لود نشده باز هم مشكلاتي باشه كه در حين كار مشخص شود.
ديگه نميدونم چه كار كنم :(

اصلا مفهوم اين خطا چيست؟؟ -->اين ميشود ( ليست 'mt_author' قبلا" در خط 175 , mt-load.cgi موجود بوده است ) ولي يعني چه ؟؟!!؟؟ :blink:

نكاتي را در زير مينويسم , شايد در برداشت شما از مشكل من تاثيري داشته باشد .

1 - ديتا باس ( my sql ) مشكلي ندارد چون من برنامه 4images را نصب كردم و اصلا" مشكلي ندارد .اين خطاي mt-load.cgi قبل از نصب 4images نيز وجود داشت و نصب 4images تداخلي ايجاد نكرد . ( البته db user و db pass در هر دو يكي است ) .

2 - سورس برنامه مشكلي ندارد چون قبلا آن را در يك سرور ديگر به همين روش نصب كردم و به مشكلي بر نخوردم .

3 - من قبلا كه ام تي را نصب ميكردم (در سرورهاي ديگر) در cgi-bin شاخه اصلي سايت ( public_html ) اين كار را ميكردم و به مشكلي بر نميخوردم ولي اين بار چون يك ساب دومين با عنوان weblog ساختم بنابراين از cgi-bin همان ساب دومين با آدرس http://www.weblog.roolee.net/cgi-bin/mt/mt.cgi استفاده كردم و به مشكل خوردم , البته اين يك نظر غير كارشناسي است و فكر نميكنم علت اصلي مشكل باشد :blush: > نظر شما چيست ؟ <

××× ميخوام ام تي رو به cgi_bin شاخه اصلي منتقل كنم تا از مورد ذكر شده در بالا خيالم راحت شود ××× :happy:
باز هم ممنونم از تمامي دوستان كه به فكر من هستند . ;)

شاگرد شما roolee

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ببين اين ارور ميگه كه تيبل تو ديتا بيس موجوده ! دروپش كن ! يعني قبلا اين فايل اجرا شده ! يه بار اجا كنيش كافيه ها !

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام :happy:

دوستان همانطور كه نوشته بودم ام تي را به cgi_bin شاخه اصلي وب سرور منتقل كردم ولي همان خطا دوباره ظاهر شد . :blink:

ديگه حرفي ندارم :wacko: گيج گيج شدم :wacko:

لطفا" راهنماي

شاگرد شما roolee

mrmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همين كه ميتوني لاگين كني كافيه شما فايل mt-load رو پاک کن و بی خیالش شو ... اون قالب هات رو هم یه نفر پاک کرده ، صبر کن تا فردا اون ها رو یه جایی آپلود می کنم تا خیال شما راحت بشه

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :cool:

mrmj جان , من هم به خاطر اينكه شايد اون طرف قالبهاي من رو پاك كرده يك بار ديگه mt رو نصب كردم ولي باز هم همون قالبهاي پيش فرض نبودند و فكر ميكنم اين مشكل بر ميگردد به ناقص لود شدن mt-load .( البته اين قالبها در دايركتوري سرور هست ولي در خود ام تي نيست )

دوستان من در حدي نيستم كه نظري بدهم ولي فكر ميكنم كه :

اگر دقت كرده باشيد در هنگام لود شدن mt-load تمام فايلها از جمله تمپليتها چك ميشوند و اينها با هم مچ ميشوند , يعني در حقيقت ام تي install ميشود . اين مراحل پله پله صورت ميگيرد و بعد از تائيد هر پله , قسمت بعد چك ميشود و در نهايت پيغام complete ظاهر ميگردد ولي ام تي من در چك كردن پله دوم خطا ميدهد و بنابراين چك كردن پله هاي ديگر كه يكي از اونها قالبها ميباشد صورت نميگيرد .

من چند بار ديتا باس را هم پاك و مجددا" ساختم ولي ...! هيچ نشد ! :(

شاگرد شما roolee

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
می خوای برات نصب کنم؟با آی دی pmansouri2005 تماس بگیر.

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D :D :blush: :cool:
سلام
امروز بعد ظهر ديگه داغ كرده بودم , هم از گرما و هم از mt :happy: , براي همين رفتم ساب دومين وبلاگ را حذف كردم و دوباره ساختم و تو ديتا باس و همه تيكها رو زدم و دوباره يوزر معرفي كردم ولي هيچي نشد , بعدش دوباره مثل همون دفعات قبل تيك Privileges: ALL PRIVILEGES را زدم و mt-load را اجرا كردم , از چيزي كه ميديم داشتم شاخ در ميآوردم :blink: , mt-loadكامل لود شد :rolleyes: .
باورم نميشد .
بعدش رفتم تو ام تي و لوگين شدم , همه قالبها سر جاشون بودند و همه چيز ميزون بود .
آخي امشب راحت ميخوابم . :D
اصلا" نميدونم چي شد كه درست شد ولي خدا را شكر ميكنم به خاطر اينكه دوستان خوبي مثل شما در اين فرووم فعاليت ميكنند و به امثال من كمك ميكنند . انشا’ ا... ما هم بتوانيم مشكل كسي را حل كنيم .
svhost عزيز از لطف شما هم ممنونم , خوشبختانه كار به اونجا نرسيد :)

بازهم از هر كسي كه تو اين تاپيك منو راهنماي كرد , به خصوص mrmj كه هميشه پيگير كار من بود تشكر ميكنم .

شاگرد شما roolee

بالا