سلام
دوستان عزيز و اساتيد گرامي , كمكم كنيد كه بد جوري گير كردم .
من قبلا دو بار مووبل تايپ را روي سرورهاي ديگه نصب كردم و به مشكلي جز خطاي سطح دسترسي فايلهايcgi كه بايد 755 مي شد بر نخوردم كه آن هم با آموزشهاي دوستان در سايتهاي مختلف برطرف شد . ولي اين بار روي سرور شخصي خودم ....!؟
سعي ميكنم به طور كامل كارهاي كه انجام دادم را بنويسم تا شما بهتر راهنمايم كنيد . :blush:
اول يك ساب دومين در كنترل پنل سايتم مخصوص وبلاگم ساختم ( با نام www.weblog.roolee.net ).
سپس داخل همان دايركتوري مووبل تايپ را به صورت زير نصب كردم :
فولدر mt را به روش اسكي در cgi-bin , فولدر ساب دوميني كه ساختم آپلود كردم .
فولدر mt-static را در همين فولدر ساب دومين وبلاگ ايجاد كردم و فولدر images را به صورت باينري و فولدر docs و فايلهاي styles.css و mt.js را به صورت اسكي آپلود كردم .
بعد هم در my sql ,ديتا باس را با نام weblog ثبت كردم و براي آن نام كاربري و پسورد تعريف كردم .
سپس فايل mt.cfg را به طور صحيح و مثل دفعات قبل منتها با آدرس سايت خودم ويرايش كردم .
پسوردي كه براي ديتا باس معرفي كرده بودم , را در فايل mt-db-pass.cgi ثبت كردم .
سطح دسترسي فايلهاي .cgi را 755 نمودم .
فكر نمي كنم تا اينجا اشتباهي كرده باشم .
بعد هم mt-load.cgi را اجرا كردم ولي برعكس دفعات قبل با خطاي با عنوان زير برخورد كردم : :blink:
اينم آدرس mt-load.cgi :
http://www.weblog.roolee.net/cgi-bin/mt/mt-load.cgi
لطف كنيد چك كنيد تا عينا" ببينيد .
چند بار ديتاباس را چك كردم و حتي از اول تمام مراحل بالا را انجام دادم ولي نتيجه اي نداشت !!!
در ضمن مشخصات اصلي سرور را برايتان معرفي ميكنم تا از ساپورت كردن سرور از mt هم خيالتان راحت باشد و بعد نظراتتان را بدهيد >> يعني راهنماييم كنيد <<
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
شاگرد شما roolee
دوستان عزيز و اساتيد گرامي , كمكم كنيد كه بد جوري گير كردم .
من قبلا دو بار مووبل تايپ را روي سرورهاي ديگه نصب كردم و به مشكلي جز خطاي سطح دسترسي فايلهايcgi كه بايد 755 مي شد بر نخوردم كه آن هم با آموزشهاي دوستان در سايتهاي مختلف برطرف شد . ولي اين بار روي سرور شخصي خودم ....!؟
سعي ميكنم به طور كامل كارهاي كه انجام دادم را بنويسم تا شما بهتر راهنمايم كنيد . :blush:
اول يك ساب دومين در كنترل پنل سايتم مخصوص وبلاگم ساختم ( با نام www.weblog.roolee.net ).
سپس داخل همان دايركتوري مووبل تايپ را به صورت زير نصب كردم :
فولدر mt را به روش اسكي در cgi-bin , فولدر ساب دوميني كه ساختم آپلود كردم .
فولدر mt-static را در همين فولدر ساب دومين وبلاگ ايجاد كردم و فولدر images را به صورت باينري و فولدر docs و فايلهاي styles.css و mt.js را به صورت اسكي آپلود كردم .
بعد هم در my sql ,ديتا باس را با نام weblog ثبت كردم و براي آن نام كاربري و پسورد تعريف كردم .
سپس فايل mt.cfg را به طور صحيح و مثل دفعات قبل منتها با آدرس سايت خودم ويرايش كردم .
پسوردي كه براي ديتا باس معرفي كرده بودم , را در فايل mt-db-pass.cgi ثبت كردم .
سطح دسترسي فايلهاي .cgi را 755 نمودم .
فكر نمي كنم تا اينجا اشتباهي كرده باشم .
بعد هم mt-load.cgi را اجرا كردم ولي برعكس دفعات قبل با خطاي با عنوان زير برخورد كردم : :blink:
... Loading initial data into system
... Loading database schema
: An error occurred while loading data
.Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 175
... Loading database schema
: An error occurred while loading data
.Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 175
اينم آدرس mt-load.cgi :
http://www.weblog.roolee.net/cgi-bin/mt/mt-load.cgi
لطف كنيد چك كنيد تا عينا" ببينيد .
چند بار ديتاباس را چك كردم و حتي از اول تمام مراحل بالا را انجام دادم ولي نتيجه اي نداشت !!!
در ضمن مشخصات اصلي سرور را برايتان معرفي ميكنم تا از ساپورت كردن سرور از mt هم خيالتان راحت باشد و بعد نظراتتان را بدهيد >> يعني راهنماييم كنيد <<
Operating system ------------- Linux
Apache version----------1.3.33 Unix
PERL version-------------------- 5.8.3
Path to PERL------------/usr/bin/perl
PHP version---------------------4.3.11
MySQL version------4.0.24-standard
Apache version----------1.3.33 Unix
PERL version-------------------- 5.8.3
Path to PERL------------/usr/bin/perl
PHP version---------------------4.3.11
MySQL version------4.0.24-standard
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم