• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك فوري در مشاوره راجع به نوكيا 6630

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. خيلي فورييييي. استادان گرامي موبايل و همراه و بقيه ! من امروز از بازار نوكيا 6630 قيمت كردم.
يكي گفت 270 تومن
يكي گفت 260 تومن با گارانتي سيمارا
يكي گفت 254 تومن بدون گارانتي 20 تومن روش با گارانتي هرجا خواستي

من ميخوام بدونم مثلاً 254 تومن بدون گارانتي بخرم فردا مورد ميده يا نه؟ بعد اينن همه وسايلش توشه يا مورد داره اصلاً گوشي بدون گارانتي و ريسكه !:eek:

اصلاً قيمت اصلي 6630 الان چند تو بازار؟ يعني تو 2 ماه 40 تومن افت كرده؟ تا كجا اين افت ادامه داره؟ امروز بخرم فردا نشه 200 تومن؟:(
لطفاً خيلي زود مشاوره دروكنيد كه فردا بريم بخريم. مخلص همه ;)

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
آقا پس چي شد اين جواب ما؟ آخه ما 6 ماهه بوديم كلاً از بچگيمون/
لطفاً جواب بديد. ضمناً به نظرتون اين افت قيمت مشكوك نيست؟ مثلاً گوشي تلقبي و اينا ؟؟؟!

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
آييييييي. هل من ناصر ينصرني؟ :(
بابا يه متخصصي موبايل بازاري و فني نداريم؟ بابا استاد و ياورش كنيد جواب بدين ديگه :weird:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
افت ادامه خواهد داشت اونهم خفن همينروزا سال نو ميشه و گوشي هاي جديد نوكيا مياد

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
پس استاد يعني اصلاً كلاً بيخيال بشيم گوشي خريدن رو با اين حساب؟ من تاكيدم رو 6630 هست كه افت قيمتش شك برانگيز هست :hmm: چه جور ميشه گوشي كه 350 تومن بود 3 ماه بشه 250 تومن؟ در حاليكه بقيه گوشيها مثل 6230i هم اين همه افت نداشتن !؟
من تاپيكها رو چك كردم مشكل خاصي تو گوشي نديدم كه مثلاً بشه گفت ايرادش باعث افتش شده باشه ! اگه مشكل خاصي داره بگيد ببينيم كه چه مرگشه ! من خودم سامسونگ x600 داشتم از 2 سال قبل. يعني وقتي تازه اومده بود 200 تومن بود. بعد سريهاي بعدي ايراد داد. البته مال من هيچ موردي نداده اما ايراد هنگ و قفل كردنش كلاً باعث شده افت كنه و اصلاً ديگه الان اكبندش تو بازار پيادا نميشه ! نكنه 6630 هم اينچنين موردي داره؟ يعني 6681 كه 100 تومن گرونتره چه فرقي داره كه افت پيادا نكرده؟ :wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نو كه اومد به بازار كهنه ميشه دل آزار
6230 كمتر توي بازار بوده

اگر هم ميخواهيد صبر كنيد بايد هيچوقت گوشي نخريد

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
آقا 6630 خريدم امروز. تموم شد ديگه خلاص ! 250 تومن بدون گارانتي اصل فلاند.
چندتا از دوستان گفتن كه 30 تومن پول اضافي واسه گارانتي ايراتل ارزش نداره چون فرضاً اگر هم موردي باشه يه اسمي ميذارن روش و ازت پول ميگيرن. :blink:
اميدوارم كه گوشي من مشكل نداشته باشه. ممنون از راهنمايتون/

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از andishehno :
آقا 6630 خريدم امروز. تموم شد ديگه خلاص ! 250 تومن بدون گارانتي اصل فلاند.
چندتا از دوستان گفتن كه 30 تومن پول اضافي واسه گارانتي ايراتل ارزش نداره چون فرضاً اگر هم موردي باشه يه اسمي ميذارن روش و ازت پول ميگيرن. :blink:
/
مبارک باشه :D

خوب کاری کردی بدون گارانتی گرفتی چون همه گارانتیها تو ایران هیچ غلطی برا ادم نمی کنن و موقع تعمیر هم پولش رو میگیرن

بالا