• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك فوري!مشكل در مشاهده برخي فيلمها

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام خدمت دوستان.
با توجه به مشكلي كه اخيرا براي من پيش آمده نيازمند راهنمايي دوستان هستم.من يك سيستم جديد خريدم.چند تا فيلم با كيفيت هم از اينترنت دانلود كردم.ولي مشكلي كه پيش اومده اينه كه اين فيلمها را با هيچ مديا پليري نميتونم ببينم و همه فيلمها به صورت غير واضح و پرش دار و بسيار بد به نمايش درمياد و تصوير بسيار بد ديده ميشه و هيچ چيزي در فيلمها به وضوح ديده نميشه در صورتي كه همين فيلمها در سيستم قيلي من بسيار با كيفيت عالي نشان داده ميشد.واقعا نميدونم چه كار بايد بكنم.امروز هم يه فيلم ديگه دانلود كردم باز اين مشكل را دارم.
چه كار كنم؟آيا تنظيم خاصي بايد انجام بدم؟چطور ميشه تو سيستم قبلي با اون كيفيت بالا نشون داده بشه ولي امروز همون فيلم به صورت غير قابل ديدن نشون داده بشه؟
منتظر راهنمايي دوستان هستم.
با تشكر.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مانيتورتون LCD يا معمولي در هر دو حالت درايور مانيتور رو نصب كن . درايور كارت گرافيك رو هم دوباره نصب كن.
ممكنه فيلمات Codec خاصي براي پخش بخوان البته اين احتمالش كمه چون اگه Codec مربوطه روي سيستمت نصب نباشه نبايد اصلا فيلمها رو پخش كنه .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به نقل از saeid_2001 :
مانيتورتون LCD يا معمولي در هر دو حالت درايور مانيتور رو نصب كن . درايور كارت گرافيك رو هم دوباره نصب كن.
ممكنه فيلمات Codec خاصي براي پخش بخوان البته اين احتمالش كمه چون اگه Codec مربوطه روي سيستمت نصب نباشه نبايد اصلا فيلمها رو پخش كنه .
سلام دوست ارجمند و ممنون از توضيحات شما.
يكبار سيستم را چك كردم.چيز خاصي پيدا نكردم.رفتم تو منوي start و تو منوي run تايپ كردم dxdiag كه پنجره Directx Diagnostic ظاهر شد.رفتم تو منوي diaplay و در آنجا گزينه AGP Texture Accelerator را Disable كردم.بعد تمام پنجره ها را بستم و خارج شدم.مجدد فيلمها را با JetAudio تست كردم.همه چيز درست شد.الان هيچ مشكلي نيست.كارت گرافيك قبلي من Onboard بود ولي اين جديده PCI Express 16x هست.حالا خدا را شكر كه درست شد.مونده بودم چي كار كنم.
از شما دوست عزيزم هم بسيار ممنون و متشكرم.

بالا